keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Ilmiantajat valtion palveluksessa

Poliitikot haluavat Suomeen samanlaisen ilmiantojärjestelmän, jolla natsi-Saksassa kansalaiset saatiin osallistumaan ilman omantunnon tuskia ihmiskunnan hirvittävimpiin tekoihin. On täysin onnetonta, jos poliitikot ovat noin pihalla siitä, mihin ihminen kykenee. Viime sunnuntaina Oikeusministeriön Youtubessa julkaisema ja ilmiantoon kehottava video on keskitysleireillä leikkimistä.
Frank MCDonough: "Gestapo loi valvontakoneistonsa tavallisten siviilien avustuksella. Kansalaiset tekivät mielellään ilmiantoja naapureistaan, puolisoistaan ja muista tuttavistaan. Syynä oli usein kauna tai epäilys."

Larry Flynt: "You have to be able to tolerate what you don't necessarily like so you can be free."
Valtio yllyttää ihmisiä mielensäpahoittajiksi.
On jotenkin absurdia, että valtio haluaa mieluummin kontrolloida ihmisiä kuin opettaa heitä sietämään vapaita ajatuksia. Opettaminen on taitolaji ja vaatii suurenmoista henkisyyttä, mutta kontrollointi on helppoa kuin heinän teko.

Oikeusministeriö on teettänyt Suomen Poliisin avulla gallupin, haluaako Suomen kansa valtiollisen ilmiantojärjestelmän. Kolmen päivän aikana kyselyyn on keskiviikkoaamuun kello seitsemään mennessä tullut peräti 28 ihmistä, jotka haluaisivat toimia ilmiantajina. Ainakin 1300 ihmistä on laittanut videoon peukun alaspäin, joten Suomella on vielä hieman toivoa pysyä kaidalla tiellä.
Tosin Kolmannessa Valtakunnassakin Gestapo laittoi ilmiantosysteemin pystyyn pahemmin kansalta kyselemättä, mutta siitä huolimatta kansa otti ilomielin vastaan sen mahdollisuuden, että he saavat kostaa pienimmätkin loukkauksensa valtion väkivaltakoneistolla.

On vähäjärkistä julistaa ja uskoa, että nykyihminen olisi psyykkiseltä rakenteeltaan erilainen kuin germaanit ja slaavit 80 vuotta sitten. Tänäkin päivänä Saksassa nousee esille se sama vanha ihminen, joka haluaa kontrolloida vääriä mielipiteitä. Ilmeisen selvästi suvaitsevaisuus on korruptoinut siihen uskovien mielen niin perusteellisesti, että he uskovat, että nykyaikainen valvontasysteemi ei suista valtiota totalitarismiin!
Täytyy sanoa suoraan, että ilmiantosysteemiä haluavat ovat henkisesti jo totalitaristeja.
Ajattelun vapautta ja sananvapautta voivat kannattaa vain ne ihmiset, joita kutsutaan väärinajattelijoiksi. Harha-ajattelijat ovat omilla aivoillaan ajattelevia, jotka siten sietävät myös muiden vapaita ajatuksia. Auktoriteetteihin uskovilla on jo valmiiksi valittu Führer.
Kuvakaappaus Oikeusministeriön Youtube-kanavalta. Piti ottaa tämä talteen, jotta tulossa olevan natsi-Suomen vastuulliset saadaan joskus vastuuseen teoistaan.
Oikeusministeriön vihapuheryhmä
Koska kyseessä on Oikeusministeriön kysely, niin luultavasti nuo kaikki ilmiantajiksi ilmoittautuneet ovat joko Oikeusministeriön tai Poliisin palveluksessa olevia, jotka haluavat olla lojaaleja Oikeusministerille.
Kyselyn virhemarginaali on ±2,01 prosenttia puoleensa.
Sitä minä vaan ihmettelen, että miksi nuo 28 valtion leivissä olevaa eivät sitten ilmiantaneet vanhusten hoitamiseen erikoistuneita yhtiöitä tai vaikkapa Oulun joukkoraiskaajia, vaan niihin tarvittiin tavan kansalaisia ennen tätä kyselyä.

Täydellinen sananvapaus olisi tehokkainta myrkkyä totalitarismille.
Varmasti ilmiantosysteemiä haluavat oikeasti pelkäävät, että kansalaiset oma-aloitteisesti perustaisivat totalitaarisen valtion, mutta kyllä se on valtion johto itsessään, joka pienten hyväksi luultujen päätösten seurauksena päätyy valvomaan kansalaisia ihan perinteisen kommunisti-natsismin menettelyjen mukaisesti.
Se ei suinkaan ole konservatiivinen puoli ihmiskunnasta, joka haluaa totalitarismia, vaan ihan peruskansallissosialistit, jotka ovat tottuneita elämään valtion jauhoilla ja pelkäävät, että heiltä viedään hieno elämäntyyli pois. Vasemmistolaiset ja suvaitsevaiset ovat täyttäneet julkisvallan virat ja juuri he ovat vaatimassa niin Suomessa kuin muualla länsimaissa ajatuksen vapauden ja sananvapauden täyskieltoa.
Oikea Media, 5.2. 2018: Juutalaiset tuntevat olonsa turvallisemmaksi Euroopan konservatiivisessa idässä kuin liberaalisessa lännessä.

Kansa pystyy ilmiantamaan ihan oikeita epäkohtia ilman ilmiantosysteemiäkin. Ainiin, mutta poliitikkojen mukaan se on rasismia tai ainakin riittävä syy potkuihin. On se vaan mahtavaa huomata, miten hienosti Poliisi haluaa työllistää itseään. Jätetään nyt suosiolla kaikki oikeat rikokset tutkimatta, koska kun kansalaiset ottavat vastaan ilmiantosysteemin, niin eiköhän heti huomata, että poliiseja tarvitaan tuhansia lisää tutkimaan kansalaisten ilmiantoja toinen toisistaan, eikä mikään niistä liity millään tavalla oikeisiin rikoksiin.

Wikipedia: Gestapo/Ilmiantajat.
Kirjavinkki Suomen Salaiselle Poliisille: Gestapo : Natsi-Saksan salaisen poliisin historia.

B, 5.2. 2019: Poliitikot ovat tappaneet moraalin.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Helsingin Sanomat, 5.2. 2019: Suoliston pieneliöt vaikuttavat mielialaan – masentuneilta löytyi vähemmän tiettyjä tärkeitä bakteereja kuin terveiltä.

Otaksun ja esitän siksi hypoteesin, että suvaitsevaisilla on erilainen bakteerifauna kuin niillä, jotka eivät tarvitse oikeaa ideologiaa. Pitää olla todella hapokkaita bakteereita suolistossa, että voi alkaa vaatimaan sensuuria ja ilmiantosysteemiä.

Hei poliitikot ja ministerit! Odottaisitte edes siihen saakka, kunnes tiedemiehet saavat tutkittua teidän suolistonne bakteerien oikeellisuuden. Mitä siitäkin tulisi, jos ihmisen toisessa aivostossa (suolistossa) olisi vallalla väärät bakteerit?