sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Suomi ei saa haitata Irakin laillista oikeutta

IS, 26.5. 2019: SVT: 29-vuotias ruotsalaisnainen tuomittiin 15 vuoden vankeuteen Isis-yhteyksistään – ”Tiesi, mitä teki, kun matkusti Syyriaan”.

Jokaisella maalla on oikeus tuomita rikollisia. Suomen ei tule olla niin kuin Yhdysvallat, joka ei salli sotilaitaan tuomittavan sotarikoksista tai muista rikoksista toisissa maissa.
Jos suomalainen tekee ulkomailla rikoksen, niin häntä ei missään tapauksessa saa tuoda Suomeen, vaan kärsiköönsä sen rangaistuksen täysimääräisesti, jonka kyseisen maan laki siitä määrää.

Eikä vasiten Suomi saa estää oikeutta toteutumasta, eli Suomi ei saa hakea rikollisia Suomeen siksi, että heitä voisi kohdata toisessa maassa laillinen rangaistus, olkoon se rangaistus mikä tahansa.
Mitään kansanvälistä tuomioistuinta ei saa perustaa isis-morsiamille, vaan heidät on heitettävä välittömästi irakilaisiin tutkintavankiloihin odottamaan oikeuden toteutumista.
Toisin sanoa: Kaikki isis-morsiamet on ensin alistettava irakilaiselle tai syyrialaiselle oikeusjärjestelmälle. Mikään muu ei saa tulla kyseeseen!


B, 26.5. 2019: Saudien arvopohja sopii suvakki-Suomelle.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Vaatimukset kansainvälisestä tuomioistuimesta joillekin aikuisille naisille, jotka tahallisesti ja tositarkoituksella ovat lähteneet mukaan terroristitoimintaan, on niin vastoin moraalia ja oikeutta kuin se ikinä voi olla.

Nuo viherpiipertäjät itkevät, että isis-vaimot on ainakin saatava kansainväliseen tuomioistuimeen, jos Suomi ei saa varastaa heitä Irakilta tai Syyrialta, niin se on todiste siitä, miten laho ja paha suvaitsevaisuusideologia onkaan.

Voiko mikään olla suurempi loukkaus Irakia tai Syyria vastaan kuin väittää, että heidän oikeusjärjestelmä ei ole sopiva niihin maihin, eli vaatia jotain muuta tahoa kuin sen maan laillista hallitusjärjestelmää tuomitsemaan rikollisia.

Mistä nuo suvaitsevaiset tietävät, että jonkun maan laillinen oikeusjärjestelmä on huonompi kuin Suomen? Semminkin, kun suvaitsevaiset ovat aina väittäneet, että kaikki kulttuurit (ja siten myös valtiot) ovat yhtä hyviä!!!!

Milloin ikinä Irakista voi tulla oikea valtio, joka sopii suvaitsevaisille, jos suvaitsevaiset pitävät Irakin hallintoa sopimattomana?????

Suvaitsevaiset eivät ainoastaan pidä halpana Irakia ja Syyriaa, vaan he väittävät, että naiset eivät ole omilla aivoilla ajattelevia, vaan ainoastaan miehen manipuloinnin pyhiä kohteita, joiden ainoa paikka on säkki: YMPÄRIPUHUTUT NAISET

Jos kerta Suomi pitää oikeana sitä, että Saudi-Arabia toimii YK:n ihmisoikeuselimen puheenjohtajana, niin onko ihan liikaa vaadittu, että joka ikinen suvakki pitää turpansa kiinni? En näe yhtään mitään järkeä suvaitsevaisuusideologiassa, sillä siinä ei ole mitään järkeä.

Mitä Suomi vastaisi siihen, jos Irak tai Syyria vaativat isis-morsiamia oman hallintonsa tuomittavaksi, jos heidät on ensin varastettu Suomeen ilman vähäisintäkään Irakin tai Syyrian omaa tutkintaa.

Sekö on todiste isis-vaimojen viattomuudesta, kun he ovat jollakin kälysellä leirillä, jonka olosuhteiden surkeutta YLE vielä yrittää korostaa, jotta voisi herättää ylimääräistä sääliä suvakeissa?

Brainleak kirjoitti...

Jopa oikeusoppineet sanovat usein, että jostain ihmistä pitää tehdä esimerkki antamalla hänelle niin suuri rangaistus, että muut eivät yritä samaa. NO!

Nyt oikeusoppineilla olisi todellinen paikka antaa joka ikiselle (feministi-)naiselle esimerkki siitä, mitä naiselle tapahtuu, jos antaa hihhulimiesten manipuloida itsensä jonkin saatanallisen liikkeen toiminnalliseksi jäseneksi

-- eli älkää perkele missään tapauksessa hakeko yhtäkään naista pois Irakin tai Syyrian laillisuusvalvojien ulottuvilta. Jos nuo naiset haetaan "turvaan" Irakin tai Syyrian hallinnolta, niin se on silloin varmaa, että suvakki-Suomi tukee ääri-islamisteja.

Brainleak kirjoitti...

Toisin kuin suurin osa suvaitsevaisista, niin minä olen katsellut satoja isisen suorittamia teloituksia. Sillä minä en voi käääntää katsetta mistään asiasta toisaalla ja olla ikäänkuin mitään ei koskaan tapahtuisi. Vaadin suoraan, että kaikki isisen toimintaan jollakin tavalla osallistuneet ovat kertakaikkisesti hävitettävä tästä maailmasta ja vaadin, että kaikki suvakit, jotka ovat sulkeneet silmänsä isisen ja islamin toiminnalta, on karkotettava Siperian kaltaiseen paikkaan ilman mitään paluun mahkua, sillä juuri suvakit olivat isossa roolissa, joka teki mahdolliseksi isisen synnyn ja sen toiminnan.

Ajatelkaa vaikka sitä, miten sadattuhannet naiset eivät koskaan kuulleet Suomessa yhtään pahaa sanaa islamista, koska kaikki, joka ikinen suvakki ylisti islamia rauhanuskontona. Jos vain suvakit eivät olisi julistaneet islamia rauhan uskonnoksi, niin Suomesta ei olisi lähtenyt yhtäkään naista islamin soturiksi. Täten kaikki suvakit ovat kanssasyyllisiä isisen hirmutekoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen niin pöyristynyt ettei minulla riitä sanatkaan kuvaamaan kuinka loukkaantunut olen suvakkien toiminnasta/ suomalaisuuden mädättämisestä.