maanantai 24. kesäkuuta 2019

Poliittinen suuntaus osoittaa mielenterveyteen

Helsingin Uutiset, 24.6. 2019: Iso muutos Suomen työpaikoilla: Tämä vitsaus on nyt pahin ja toi 500 000 poissaolopäivää lisää.
Varoitus. Tämä blogiteksti ei ehkäpä ole poliittisesti korrektia, eli oikeaa juttua, mutta vapaa ihminen ei voi ajatella muuten kuin harhaoppisesti, sillä muutoin ihminen ei ole vapaa, jos hän vain hokee yleistä mielipidettä, eli uskonnollista oppia -- vain väärinajattelijat voivat olla oikeassa huomennakin.

Ehdotan, että päälääkärit kirjaavat ylös potilaidensa poliittisen suuntauksen, koska on ensiarvoisen tärkeää ihmiskunnalla saada selville se, mikä ideologia tuottaa eniten mielipuolisuutta ja monikulttuurisuutta; suomifobiaa.

Ainiin. Tämä yllä oleva teksti voi hyvinkin liittyä edelliseen:

Koplasin tuo linkin tähän ihan vaan siksi, että pride-viikon osallistujien hilluminen ei minun mielestäni olen ennenkään näyttänyt terveeltä. Poliisin pitäisi vasiten tarkistaa ja kirjata ylös jokaisen pride-viikkoon osallistuvan epikriisi, siltä varalta, että lääkärit omista uskomuksistaan johtuen eivät halua tietää, mikä poliittinen suuntaus on pahinta ihmiskunnalle.
Se on Poliisin tehtävä laittaa valtakunnallinen epikriisirekisteri ennen kuin joku sisäministeri alkaa sitä mankumaan.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Voisiko tämä olla totta ensi vuosikymmenellä:
"Mamun omistavilla miehillä on enemmän masennusta ja työssäpoissaoloja kuin miehillä, joilla ei ole mamua. Asia selviää transnational media of polar health -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta.
Tulos oli tutkijoille yllätys.

– Oletimme mamuomistajuuden suojaavan monokulttuurisuudelta, sanoo sairaalan koulutusylilääkäri ja masennusbetologi Laina H. sairaalan tiedotteessa. Hän oli yksi tutkimuksen tekijöistä."


Miten tärkeää se onkaan ihmiskuntaa palvelevalle lääketieteelle kirjata ylös asioita ja ilmiöitä, joista vain poikkitieteen tutkijat ja vapaat ajattelijat voivat ennalta tehdä oletuksia.
Asiasta lisää:
Tutkijat yllättyivät: Kakkostyypin diabetes onkin yleisempi miehillä, joilla on koira

Brainleak kirjoitti...

Tässäpä se todiste kakkostyypin hulluudesta:

Sano olevasi terroristi ja sinua ei karkoiteta ikinä kotimaahasi.

On epätieteellistä olla selvittämättä sitä mielivikaisuuden syytä, joka aiheuttaa tuollaista typeryyttä. Luulen, että kyseessä on antiikkinen hysteria: Antiikissa poliitikoiden päähänpistot selitettiin hysterialla, joten luulen, että mamupoliitikot ovat vahingossa tehneet argeologia hautakaivauksia hysterian lähteillä ja saaneet sieltä tuon hyvin ikävän taudin itselleen.

Sen taudin kuvaan kuuluu, että hysteriaa poteva poliitikko uskoo olevansa parempi kuin muut, josta johtuen hän ei pysty näkemään, miltä se se kansalaisesta tuntuu olla päättömänä tai jalattomana, kun vyötäröpommi on räjähtänynnä.

Brainleak kirjoitti...

Unohdin mainita, mistä tuota hysterian lähdettä todennäköisemmin voisi etsiä: Feminismistä.
Varokaa feminismiä, ettette sairastu kakkostyypin hulluuteen, joka on hyvin tarttuvaa -- etenkin valtalehtien otsikoista.

Brainleak kirjoitti...

Kuinka moni puolueeton poliitikko on viimeaikoina joutunut mielisairauttaan jopa kuukausien sairauslomalle?

Puoluepolitiikka altistaa hulluudelle.