torstai 11. heinäkuuta 2019

Marssimisen sijasta opetelkaa kirjoittamaan omia ajatuksia

Ihmeellistä, että Jeesus ei koskaan osallistunut millekään marssille, mutta silti hän pystyi vaikuttamaan historiaan kirjoittamalla pelkällä sormella hiekkaan. Sama ihmeellinen sanan vaikutus nähdään muiltalin sorminiekoilta, kuten antiikin filosofeilta ja keskiajan skolastikoilta.

Johtuisikohan tuo siitä, että marssiminen ja sen perusta kävely on pelkkää autonomisen hermoston väärinkäyttöä, kun taasen kirjoittaminen vaatii erinomaista älyn ja motorisen aivokuoren yhteistyötä?

En ole ikinä osallistunut millekään (mielenosoitus)marssille. MUTTA!
Olisin halukas sellaiseen mielenosoitukseen, missä kaikki kirjoittaisivat jotain omintakeista poliitikoista.
Marssimaan en ikinä ryhdy, mutta kirjoittamaan kyllä, koska onhan sanottu, että kynä on maailman mahtavin ase. Lopettakaa siis kaikki hiton marssinne, ja alkakaa ajattelemaan. Kävely voi parantaa kävelijän fyysistä kuntoa, mutta kynällä parannetaan koko maailman kuntoa.

Olisi todella typerää uskoa kynän voimaan, jos luulee, että marssiminen vaikuttaisi kuulijoissa voimallisemmin. Suunnilleen kaikilla mielenosoittajilla on tai on ollut hyllyssään joku uskonnollinen, poliittinen tai filosofinen teos, josta he saavat aatteen paloa laittaa monoa monon eteen. Mutta.
Silti on ikuinen totuus, että aatteiden ja uskontojen alkuunlaittajat eivät itse ole osallistuneet mielenosoittamiseen marssimalla, joka johtuu vain siitä, että koko maailmankaikkeus romahtaisi, jos totuudenpuhujat tekisivät päällekkäisiä tekoja, eli sekä kirjoittaisivat että marssisivat.
Edellä mainitusta syystä johtuen yksikään jumalallinen otus ei voi osoittaa mieltä marssimalla, jos hänen käytössään on vähänkin hienompi tapa kertoa totuus. Jos Jumalalla ei olisi mahdollisuutta kirjoittaa kynällä, niin silloin tietysti hän joutuisi osoittamaan mieltään marssimalla, mutta mitä varten silloin Jumala olisi luonut sormet? Sormet ovat luotu siksi, ettei ihmisen tarvitse olla niin alkeellinen otus, että hän vain huutelee tuolla kadun kulmissa. Sormet ovat mielenosoittajille täysin tarpeettomat.

Mielenosoitusmarssi edellyttää, että ensin on oltava joku kynäilijä.
Kaikki seuraavat kynäilijöitä . Ei ole yhden yhtäkään marssia, joka perustuisi johonkin muuhun kuin kirjoitettuun sanaan. Jopa tämän ajan multikultti-, sensurointi- ja seksuaalimarsseille osallistujat ovat ensin lukeneet jonkun kynäilijän juttuja. Mutta.

On ikuisesti totta, että mielenosoittajista ei voida kirjoittaa mitään järkevää, sillä ensin pitää olla jonkinlaista älykästä sanailua, ennen kuin kukaan voi edes ajatella laittavansa autonomisen hermostonsa marssimaan jonkun Kansainvälisen sävelen tahtiin.

Kynä on mahtavampi poliittinen voima kuin kävely, joka ei vaadi edes aivoja, koska se on refleksinomainen juttu.

Ei kommentteja: