keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Osaatko lain paremmin kuin tuomari

IS, 2.7. 2019: Osaatko suunnistaa Helsingissä paremmin kuin taksikuski ?

- Tyhmin kysymys ikinä. Se on samaa kuin kysyisi, että testaa, osaatko matematiikan paremmin kuin matemaatikko, osaatko tähtitieteen paremmin kuin tähtitieteilijä, jne.

Se nyt vaan pitää olla niin, että taksikuskin ammattiin
kuuluu tuntea kaupunkinsa kadut paremmin kuin asiakas!

Anne Berner romutti täysin taksikuskin ammatin ja teki taksin kuljettamisesta yhtä tyhmää kuin politiikasta; Eihän kansalaisen tarvitse tietää politiikastakaan mitään päästäkseen kansanedustajaksi tai ministeriksi.

Toivon totisesti, että kukaan ei ryhdy berneriksi bernerin paikalle.

IL, 3.7. 2019: Taksiuudistus kuumentaa tunteita: tällä kertaa kädenväännön aiheena taksamittari: ”Alalle haluttiin toimijoita, jotka voivat puuhastella silloin tällöin.


Kuulostaa ihan siltä, että silloin tällöin puuhastelevat poliitikot
haluavat kaikkien alkavan pelkiksi puuhastelijoiksi.

IS-Talousanomat, 2.7. 2019: Kommentti: Tämän vuoksi Bernerin taksiuudistus on niin sanotusti hanurista.
IL, 1.7. 2019: Taksien käyttö vähentynyt, luottamus romahtanut ja harmaa talous jyllää.

Ennen vanhaan hyvään aikaan asiakkaat korkeintaan nahistelivat taksitolpalle, joten on ihan loistava juttu, että keskustasta vasemmalle oleva porukka on  pystynyt muuttamaan tuonkin paljon paremmaksi. Se on sitä parempaa vasemmistolaista väkivaltaa, kun taksikuskit tappelevat.
Ennustan, että ei kestä kuin pari vaalikautta, niin saadaan samantapaista nujakointia eduskuntaankin, sillä niinhän tuo porukka näyttää tapelleen omissa uskonnollisispoliittisissa piireissään iät ja ajat:
IL, 3.7. 2019: IL paljastaa: video oudosta nujakasta ei ole ainutlaatuinen, taksikuskit tapelleet jonotuskäytännöistä useasti viime viikkoina - ”Mieskuljettaja on lyönyt naiskuljettajaa”.



Ei kommentteja: