torstai 11. heinäkuuta 2019

Palasina on Rinteen vappusatanen maailmalla

MSN, 11.7. 2019: Nyt puhuu pissapoika-patsaan alle ajanut poliisi – tempauksen taustalla oli syvempi syy: "Meillä suorittavassa portaassa on sellainen olo, että kuvainnollisesti päällemme pissataan".

Voi sentään: Minä todella luulin, että valtaan päästyään Antti Rinne antaisi jokaiselle suomalaiselle miljoonan euron voutserin, jolla kaikki voisivat maksaa oman osuutensa valtion velasta ja saisivat loppurahalla vähän investointirahaa -- mutta nyt sitten Antti Rinne etsii vappusatasen palasia maailmalta.

Poliitikoille on saatava samanlainen työehtosopimus
kuin poliiseillekin, että virka-autolla ajaminen kuuluu
vapaa-aikaan, vaikka päällä olisi liituraitapuku!

Kunnon poliisi Mäenpää Lehdelle:
"Nyt meillä tulkitaan voimassaolevaa työehtosopimusta sillä tavalla, että matkustamiseen käytetty aika ei ole työaikaa. Eli jos me lähdemme esimerkiksi Tampereelle joukkojenhallintaan mellakkavarusteissa, niin menemme sinne tunniksi töihin. Mäenpään mukaan ei voi olla sattumaa, että linjaus työajoista tehtiin nyt, kun Suomen EU-puheenjohtajuus alkoi.

– Esimerkiksi jos Oulusta tulee iso porukka, joka istuu autossa 10 tuntia ilman palkkaa, niin onhan se valtava säästö. Ehkä tämä on kokeilu, vedetään puheenjohtajuuskausi näin ja saadaan siinä hyvät säästöt ja katsotaan sitten tilannetta uudestaan."

Todella hyvä juttu, että kansakunnan palvelijoilla menee todella hyvin!
IL, 23. 11. 2015: MTV: Kovatuloiset ex-kansanedustajat nostavat sopeutumiseläkettä - jopa yli 100 000 euron tienestit.

On se vaan kummallista, että Rinne ei kuitenkaan itse vaadi itseltään vapaa-aikaa, kun hän lentelee ja ajelee maailmalla. Ajatelkaa, että jos vain Rinteen hallitus olisi vaatinut kaikilta poliitikoilta, heidän sadoilta avuistajiltaan ja ministeriltään samaa, mitä hän nyt vaatii poliiseilta, niin silloin vappusatanen olisi jo parsittu kokoon ja poliisit voisivat saada palkkaa työsasuissaan.
On se vaan kummallista, miten liituraitaa ei pidetä virka-asuna samalla tavoin kuin univormua, josta seuraa se, että politikko voi itse valita, milloin hän on töissä ja milloin vapaalla, eikä poliitikoiden työnantajilla (veronmaksajilla) ole sanan sijaa.
Mutta, kuten olen niin monta kertaa sen faktaksi todeten sanonut, niin milloinkaan äänestäjät eivät ole valinneet johtajikseen aitoja talousasasiantuntijoita, vaan joka helvetin kerta äänestäjät äänestävät valtaan juuri ne, jotka kaikkein vähiten pystyvät itse elämään taloudellista elämää.

Tämä nykyinenkin eduskunta ministereineen on niin korviaan myöten veloissa, että luulisi Suomen olevan yhtä suota, missä kaikkein populistisimmat kokeilevat onneaan lettosuolla. Rikkaiden talousasiantuntijuus on yhtä perkeleen hyttyssuota, missä kaikki joutuvat huitomaan ympärilleen kun ovat kaulaansa myöten suonsilmässä, jota rikkaat kutsuvat velaksi, jonka sanotaan pelastavan maailman: "Ottakaa lisää velkaa", julistaa joka ikinen poliitikoiden virallistama "asiantuntija".

Antti Rinne on hieno esimerkki, mitä tämä nykyinen kaiken kattava talouskasvuun nojaava ideologia edellyttää, että poliittisiksi johtajiksi pitää valita kaikkein velallisimmat, koska heitä on kaikkein helpointa ohjailla vallan huipulta, eli Kremlistä, Valkoisesta Talosta, Cosa Nostrasta, Wall Streetiltä ja muista ganstereiden suojatyöpaikoista.


Poliitikoiden palkasta on vähennettävä poliisien kulut, mitä tulee heidän liikenteen auraamiskuluihin. On kertakaikkiaan kestämätöntä, että kansan palvelijoita pitää kohdella kuin herroja. Koska poliitikot juhlapuheissaan aina muistuttavat olevansa kansan palvelijoita, niin nyt pitää vihdoinkin osoittaa poliitikoille kaapin paikka ja antaa poliitikoille ainoastaan palvelijan edut, eli yksiö Itä-Helsingistä ja ruuaksi nakit ja muusi ilman buffettia.

Onhan se oikeasti erittäin typerä ihminen, joka puhuu olevansa kansan palvelija, mutta joka vaatii, että hänelle kuuluu palkka myös matkustamisen ajalta? Eikö olekin? Huoh. Ilmeisesti nyt lukija huokaisee, että mitä hullua se taas puhuu, Että poliitikoilta voitaisiin jopa vaatia jotain älyllistä! Ei se mitään. Pysykää kanavalla, niin tulee vielä enempi lunta oikeassa olijoiden tupaan.

B, 11.7. 2019: Tallinnatunnelin motiivit ja vaikutukset.
PS. Tämä on pieni moite myös kaikille niille poliiseille,
jotka uskoivat kommunisten vaalilupauksia.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

En ole ikinä osallistunut millekään (mielenosoitus)marssille. MUTTA!
Olisin halukas sellaiseen mielenosoitukseen, missä kaikki kirjoittaisivat jotain poliitikoista.
Marssimaan en ikinä ryhdy, mutta kirjoittamaan kyllä, koska onhan sanottu, että kynä on maailman mahtavin ase. Lopettakaa siis kaikki hiton marssinne, ja alkakaa ajattelemaan. Kävely voi parantaa kävelijän fyysistä kuntoa, mutta kynällä parannetaan koko maailman kunto.

Kynä on mahtavampi poliittinen voima kuin kävely, joka ei vaadi edes aivoja, koska se on refleksinomainen juttu.