maanantai 19. elokuuta 2019

Professorit erityisarkuuden asialla

Monikulttuurisuudessa saneluvalta on oikeaoppisilla. Tämä ei ole mielipide, vaan fakta. Oikeaoppisuus vaatii aina pappisvaltaa sanelemaan, millä uskomuksilla kansa pääsee Luvattuun Maahan, joka tässä tapauksessa on suomalaisuudesta vapautettu monikulttuurisuus. Jokainen voi tykönänsä pohtia, ketkä ovat monikulttuurisuususkonnon ylipappeja, joilla on valta tuomita vääräuskoiset niin eduskunnassa kuin puutarhassakin.

Nyt on muotia kutsua itseään erityisherkäksi, jotta sillä saisi jotain lisäarvoa itselleen, ja jotta oman elämän saisi tuntemaan yhtä vastenmieliseltä kuin ympäröivä suvaitsevaisuuskulttuuri edellyttää. Suvaitsevaisuus vaikuttaa  ihmisen hermostoon aristavasti.

Vasemmistolaiset, puolueelliset professorit ovat keksineet erityisherkkyydestä ammatillisen version; Erityisarat.
Juuri erityisarat prtofessorit yrittävät kaikin tavoin estää suomalaisia elämästä suoraselkäistä ja rehellistä elämää. Jos joku vähän tunnetumpi suomalainen puhuu suoraan, niin heti on paikalla satakunta eritysarkaa professoria tuomitsemassa suorapuheisen ihmisen natsiksi ja rasistiksi.

Sitten muualla ihmetellään, miten lapsia katoaa ja miten kouluissa on vallalla jo suoranainen anarkia, missä opettajia halveksitaan ja jopa hakataan. Koko suomalainen elämäntapa ei ole ainoastaan uhattuna, vaan se vetelee viimeisiä henkäyksiään niissä, jotka eivät vielä ole pudonneet erityisarkuuteen.

  1. IS, 19.8. 2019: Poliisi: tyttöihin ja naisiin kohdistuva kunniaväkivalta on ”aika arkea”.
  2. IS, 19.8. 2019: Karu ilmiö on totta myös Suomessa: lapsia katoaa mystisesti, osa ei tule ikinä takaisin.
  3. IS, 19.8. 2019: Sisäministeri: Suomeen ei saisi syntyä omilla säännöillään toimivia varjoyhteisöjä.
  4. IS, 19.8. 2019: ”Lapsia katoaa, mutta viranomaisten on vaikea puuttua siihen kulttuurisensitiivisyyden vuoksi”.

Suvaitsevaisuus > Erityisherkkyys > Kulttuuriarkuus > Erityisarkuus > Kulttuuripelkoisuus.

Erityisarkojen professoreiden syntilista on pidempi kuin mitä pieni ihminen voi käsittää. Esimerkiksi poliisin tekemä priorisointi viharikoksiin johtuu erityisarkojen professoreiden kaakatuksesta.
YLE, 18.8. 2019: Kauppias turhautui, kun myymälävarkaudet jäivät jatkuvasti selvittämättä:
"Olen kunnioittanut poliisia, mutta en todellakaan voi enää, kauppias sanoo.
Viime vuosien aikana poliisi on priorisoinut rikostutkintaa siten, että niin sanottuja massarikokset, kuten näpistykset ja lievemmät pahoinpitelyt selviävät entistä harvemmin."
Poliisi on itsekin myöntänyt keskittyvänsä ensisijaisesti niin sanottuun viharikollisuuteen, jonka etsimiseen poliisi laittaa jatkuvasti yhä enemmän erityisarkoja poliiseja. Samoin tuomarit jakavat vihapuheesta kovempia tuomioita kuin raiskauksista. Tämä kaikki johtuu vain siitä, että professorikuntaan on pesiytynyt käsittämätön määrä epäloogisuutta ja kaksoisstandardia, joka vaatii ihmisiä alistumaan maahantulijoiden keskiaikaisiin tapoihin.

MTV, 18.8. 2019: Raaka väkivalta siirtyi Ruotsissa kaduille tavallisten ihmisten keskelle – naapurimaahan palkataan 10 000 uutta poliisia muutamassa vuodessa.

Jopa se on professorien mukaan vihapuhetta, jos sanoo, että kaikki kulttuurit eivät ole yhtä korkealla sivistyneisyydessä. Samoin uskonnot ja niiden uskomukset edustavat päivän selvästi eri aikakausia, mutta myös sen sanominen ääneen saa erityisarat professorit usuttamaan poliisin sanojan koipeen kiinni. Mutta.
Tänäkin päivänä antropologeja elää ja asuu niin sanottujen primitiivisten heimojen parissa,  joka jo sinänsä on kiistaton todiste siitä, että nykyaikana tällä planeetalla on myös kivikausi edelleen voimissaan. Tämä meidän nykyajaksi kutsuma aikakausi tullaan tulevaisuudessa näkemään erityisen primitiivisenä ajanjaksona. Nykyaika on absurdein käsite, jota viljelevät semmoiset ihmiset, jotka ovat kaikin puolin omahyväisiä ja ilkeitä, osittain tietysti pelkkää typeryyttään.

Miksi professori Martin Scheinin ei pidä antropologeja vihapuhujina, jotka jo ammattinsa tähden joutuvat pitämään kulttuureja eri aikausia edustavina tapasäännöstöinä?
Erityisarkojen professorien epäloogisuus on eittämätöntä,  koska jos professorit opettavat, että kaikki kulttuurit ja uskonnot ovat yhtä hyviä, niin mihin sitten antropologiaa tarvitaan?
Antropologia on vihatekoja erilaisia kulttuureja kohtaan? Antropologian professorit eivät oikein sovi siihen kiiltokuvaan, jota esimerkiksi professori Martin Scheinin on piirtämässä. Onhan se melkoisen häpeämätöntä oikealta, faktantarkistusta suorittavalta, medialta kirjoittaa Andamaanien saarten asukkaista primitiivisinä heimoina, joita jopa pitää suojella, jotta monikulttuurisuus ei niitä tuhoa.
B, 22.11. 2018: Primitiiviset kansat suojelun kohteina.
Primitiivisten kulttuurien suojeleminen on ristiriidassa monikulttuurisuususkonnon kanssa. Korkeakulttuurien säilyttäminen on erityisarkojen professoreiden mielestä vihapuhetta?

YLE, 27.10. 2017: Andamaanien saariston alkuasukkaiden elämästä:
”Aktivistit olivat huolissaan Andamaanien heimojen kohtaloista. Heidän mukaansa kulttuurikontaktien edistämisestä seuraa yleensä heikomman kulttuurin tuho."
Primitiivisillä heimoilla ei ole suojaa tauteja vastaan, ja erityisarkojen suojeluksessa olevilla suomalaisilla ei ole suojaa primitiivisyyttä vastaan. Monikulttuurisuus on pelkkää haihattelua, sillä jopa antropologian professorit opettavat, että fyysisesti voimakkaampi kulttuuri tuhoaa heikommat. Suomalaisuudesta on saatu heikko kulttuuri, kun yliopistojen professoreiksi on palkattu erityisherkkiä, jotka ovat seniilejä sanomaan juuta tai jaata maahantulijoiden tavoista.

Tämä aika on typeryyden aikaa: Primitiiviset kulttuurit ovat poliittisesti ja tieteellisesti arvokkaampia kuin vaikkapa suomalaisuus. Jopa erityisarat professorit vaativat, että primitiivisiä kansoja pitää suojella länsimaiselta sivistykseltä, mutta samaan aikaan nuo samat höpöttävät, että suomalaisten pitää vain sietää primitiivisten kulttuurien tapoja, eikä niitä saa kritisoida, jotta monikulttuurisuus olisi katu-uskottavaa.

IL, 17.9. 2019: Kunniaväkivalta alkoi heti kun Eva, 29, luopui huivista - Tuttu mies repi hiuksista ja löi: ”Olen joutunut katkaisemaan välini ihmisiin, joita rakastin”.

Erityisarat ihmiset puhuvat, miten pään peittävä huppu on naisten oma valinta ja erityisarat mieluummin syyttävät suomalaisia rasisteiksi kuin sanoisivat maahanmuuttajille, miten sivistyneessä maassa tulee käyttäytyä. Varmasti muuan ihmisoikeuksien professori syyttäisi sellaista kansanedustajaa rasistiksi, joka ehdottaisi huppukieltoa.
Olisi ihan kiva, jos arvon professorit laativat listan sanoista, joita vaan saa puhua. Sanakirjoista voi ilmeisesti huoletta poistaa yli puolet sanoista, sillä eihän toki suvaitsevainen ihminen tarvitse kuin pari sataa sanaa, saman verran kuin hyvin opetettu papukaija.

B, 18.8., 2019: Martin Scheinin professorit rasisteina.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Jos homma toimii, älä koske siihen!

Hyvää ja toimivaa systeemiä on erittäin vaikea parantaa, mutta erittäin helppo tuhota.

Jostain syystä suvaitsevaiset onnistuivat tuhoamaan suomalaisen koulusysteemin. Hyvin luultavaa, että PISA sekoitti poliitikoiden pään ja he luulivat olevansa maailmanparantajia, joiden ei tarvitse edes ajatella ensteks.

Brainleak kirjoitti...

Tieteeltä on hukassa puuttuva rengas. Nykyään jo tosin aletaan ymmärtämään ilman puuttuvaa rengastakin, että alkueläimestä ihmiseen on suora kehityskulku.

Silti tiedeuskovaiset puolueuskovaisten tuella julistavat, että maailmasta puuttuu kulttuureita primitiivisten ja nykyaikaisten kulttuureiden välistä.

Julkijumalattomasti jopa valtamedia kirjoittaa primitiivisistä kansoista tuolla jossakin Jumalan selän takana, mutta

Mutta jos pitäisi puhua primitiivisyydestä hieman jo nousseista kulttuureista, niin sehän ei enää sovikaan, vaan maailma on jaettu nykyaikaisiin kulttuureihin ja muutamaan pieneen primitiiviseen kulttuuriin. Silti kaikkia auttaisi, jos edes hieman löysättäisiin kravattia ja ei kutsuttaisi ihan jokaista lähellä olevaa valtiota nykyaikaisiksi, joiden asukkaille ei saa kuvitella mitään vaikeuksia omaksua vaikkapa suomalaisuus.

Suvaitsevaisuususkonnon mukaan Primitiivinen kansa voi tehdä kvanttihypyn suoraan nykyaikaiseksi ilman turhia kausia, kuten kivikausia, pronssikausia, rautakausia, keskiaikaa, valistusta, uskonpuhdistusta...

Brainleak kirjoitti...

SUOMALAISUUS JA RAKETTITIEDE.

Huomasin juuri yhden hauskan asian: Suvaitsevaisuususkonnon mukaan suomenkielen oppiminen on ihmiselle helpompaa kuin suomalaisuuden oppiminen.

Tästä syystä suvaitsevaiset eivät voi mitään muuta kuin pitää tulijoita vähän sillai vajaina, koska heiltä ei saa edes vaatia niin haasteellista oppimista kuin suomalaisuuden oppiminen, vaan heiltä voidaan vaatia vain oman kulttuurin säilyttäminen, jotta suvaitset näkisivät monikulttuurisuutta kaduilla ja kouluissa.

Missä vaiheessa ihmiskunnalle valkeni, että jopa kvanttifysiikka on helpompaa oppia kuin suomalaisuus? Vai onko todella niin, että maahantulijoilta ei saa edellyttää uuden kulttuurin oppimista, koska se ei sinänsä olisi yhtään sen vaikeampaa kuin kielenkin oppiminen, jotta suvaitsevaiset voisivat ylpeillä monikulttuurisuudella.

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Tuossakin pakolaistyttöjen katoamisjutussa poliisi vähätteli asiaa : "se on vähän sama juttu kuin suomalaisilla lapsilla, jotka lähetetään kesäksi mummolaan. "

Tämä rohkeasti esiin tullut Eva Tawasoli hyppäsi jokeen mieluummin kuin lähti kotimaahansa pakkoavioliittoon tuntemattoman ukon kanssa. Hänen olisi siis pitänyt muuttaa siihen maahan, mistä hänen vanhempansa" olivat paenneet henkensä kaupalla ".

Somaleille Suomi on kuin Thaimaa, paitsi että heille maksetaan palkkaa lomailustaan. Ilmeisesti sadat somalilapset lähetetään kesän tai vuosien kotoutukseen Somaliaan, koska ovat ruvenneet liian suomalaisiksi. Kuten Espoon kaupunginvaltuustossa istuva Ali Habiba kertoi itselleen tulleen pitkä Somalian reissu, mutta valehteli tietysti itse halunneensa. Koska lähettää omat lapsensa samoin sinne.