torstai 4. lokakuuta 2018

Suomea tuhotaan kaikilla tasoilla

IS, 4.10. 2018: Suomen Latu sietää luonnossa sikailevia turisteja – haluaa jokamiehen oikeudet vientituotteeksi.

Se on tiedetty ja toteen näytetty, että jos heikoille ihmisille annetaan oikeuksia, joita heillä ei ole ollut, niin heti kohta oikeuksien antajat joutuvat rajoittamaan niiden oikeuksia, joiden ansiota oikeudet ovat alunperin olleet, kun taasen niitä ei voida mitenkään rajoittaa, joille on annettu korkeamman elämäntavan oikeuksia.

Suomen luonto tuhoutuu yhtä varmasti kuin aurinkorannikoiden luonto, jos niin sanottuja jokamiehenoikeuksia annetaan mille tahansa planeetan poppoolle. Juuri tänään lehdissä kerrottiin, miten Vietnam joutui sulkemaan erään kauniin merenpoukaman, koska se ei kestä tuhansia turisteja. Millä järjellä nämä poliitikot päättelevät, että jokamiehen oikeuksien antaminen kaikenmaailman hunsvoteille olisi jotenkin parempaa kuin massaturismi?

Kun oikeuksia jaellaan, niin kyllä ensin pitäisi kysellä myös velvollisuuksien perään ja vain niille voidaan antaa oikeuksia, joilla on velvolisuuden tuntoa, sillä kun ihmisellä on velvollisuuden tuntoa, niin silloin hän osaa käyttäytyä oikein.Kaikilta suomalaililta viedään 10 vuoden sisällä oikeus luonnossa liikkumiseen, koska muutoin Suomen luonto tuhotaan täydellisesti, mitä kiinalaisilta BIOsellutehtailta siitä on enää jäljellä.

Täytyy vaan ihmetellä niitä, jotka eivät pysty järkeilemään, mihin tämä ylikansoittuminen, massaturismi ja suvaitsevaisuus johtaa.

Ei kommentteja: