sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Hallitus tasoittaa tiet

SANANLASKUT
3:5 Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.
3:6 Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa.

Iltalehti: Hallitus tasoitti Biaudet'lle tien vähemmistövaltuutetuksi

Eva Biaudet näyttää turvanneen hallitukseen kaikesta sydämestään, eikä ole nojannut omaan ymmärrykseen, josta syystä hallitus on joutunut tasoittamaan Eva Biaudetin tiet, jotta Eva Biaudet ei olisi ymmärtämättömänä kompastellut tiellään.

Mullakin on kesken jääneet fyysikan opinnot Helsingin Yliopistosta. Mitä sanotte, pitäisikö minun nyt alkaa nuoleskella hallitusta, jotta hallitus tasoittaisi minun tieni Suomen Akatemian seuraavaksi pomoksi? Miten paljon maahanmuuttajia minun pitäisi julkisesti vaatia Suomeen, jotta hallitus alkaisi tasoittamaan tietäni ministeriöön luettelemaan suuria lukuja?
Vai olisiko minun sittenkin parempi pyrkiä VTT:n johtajaksi, koska VTT nykyään jo toimii hallituksen talutusnuorassa? Kummasta saisi suuremman jättipalkan, jolla ei tule kuitenkaan toimeen?

Onhan tunnettua, että valtiovalta joutuu tasoittamaan kaikkien niiden tiet, jotka ovat jollakin tavoin kehitysvammaisia. En taida sittenkään luopua omasta ajattelusta.
Jos nimittäin ihminen luopuisi omasta ajattelusta, niin silloin ihminen joutuisi luopumaan myös omasta jumalallisesta kipinästään, ajatuksen vartijasta, jonka Jumala on asettanut jokaiseen omilla aivoilla ajattelevaan yksilöön.

Keskisuomalainen: Ihannekansalaisen 10 käskyä

Ei kommentteja: