maanantai 27. syyskuuta 2010

Valkoisetko rasisteja luonnostaan

Britanniassa laajennettiin rasistien rekisteröinti lapsiin.
Rasistin leiman saa, jos ei tykkää lastentarhan ruuasta,
tai jos lapsi muuten vain nyrpistelee nenäänsä:

Mail Online: "Three-year-olds being labelled bigots by teachers as 250,000 children accused of racism: ‘Teachers are now required to report incidents of racist abuse among children as young as three to local authorities, resulting in a massive increase of cases and reinforcing the perception that we need an army of experts to manage race relations from cradle to grave."

Ovatko suvaitsevaiset miettineet sitä, mitä he sitten tekevät kaikille rasisteiksi julistetuille valkoihoisille? Sillä muslimien lapsia virherkommarit eivät voi rekisteröidä rasisteiksi, koska muutoin muslimit suuttuisivat, ja koska virherpiipertäjät eivät omasta mielestään ole natseja, vaikka he koko ajan haluavatkin kaikille valkoisille menolipun kaasukammioon...

Eikö teitä suvaitsevaisia yhtään pää pakota? Onko teillä ihan kaikki kotona? Kertokaa nyt ihmeessä, mitä te teette kaikille niille, joita te kutsutte rasisteiksi? Onko teille rasisteista muuta hyötyä kuin tuottaa rasisteista energiaa nykyaikaisissa polttouuneissa?

Voihan hyvät hyssykät sentään, että pitikin syntyä tällaiseen aikaan, jolloin ihmiskunta on joutumassa täydellisen hulluuden valtaan! Onko mitään järjettömämpää kuin luokitella lapset rasisteiksi siksi, että lapsella on erilainen makuaisti kuin viherpiipertäjillä tai muslimeilla?
Sillä täysin varmaa on, että esim Britanniassa yhtäkään muslimien lasta ei ole vielä rekisteröity rasistiksi --sillä se olisi ollut varmasti maailmanluokan uutinen, kun joku imaami olisi sikana kiljunut, ettei muslimin lapsi voi olla rasisti!-- tätä menoa jo muutamassa vuodessa Britannian kaikki valkoiset lapset on rekisteröity rasisteiksi, joka tekee heidät kelvottomiksi kansalaisiksi.

Britanniassa joka päivä tuhansia valkoisten lapsia rekisteröidään rasisteiksi, joten virherpiipertäjien märkäuni totalitaarisesta islamilaisesta Euroopasta toteutuu jo aiemmin kuin oli julkisuuteen kerrottu -- paitsi jos Merkel kumppaneineen lopulta järkiintyy: REUTERS: Merkel takes tough line on integration to party cheers
Mutta, vahinko vaan suvaitsevaisille, että teitä ei tulla suvaitsemaan islamissa sen enempää kuin niitä teidän rasistejakaan, jotka teidän mukaan ovat pahoja: EKSPRESS.EE: KAART: Rootsis on vägistamisi 3 korda rohkem kui Soomes ja 5 korda rohkem kui Eestis

PS. Ruotsi on jo niin pitkällä natsismin kehityksessä, että jos Ruotsin kokoomuksen puheenjohtaja alkaa esittämään jotakin käsimerkkiä, niin koko Ruotsi pakotetaan sen käsimerkin käyttäjiksi. Ja jos joku ei sitä käsimerkkiä käytä, niin hänet on helppoa rekisteröidä Valtion viholliseksi. Aftonbladet: Han lämnar SD efter överfallet

Suvaitsevaiset eivät näytä tajuavan, että toisinajattelijoiden nimittäminen rasistiksi on täysin natsitoimintaa. Te suvaitsevaiset luulette, että te ette ole natseja, kun julistatte muut natseiksi, mutta te ette selvästikikään tajua, että toisinajattelun tuomitseminen on sama asia kuin natsismi.
Te suvaitsevaiset olette täydellisen itsepetoksen vallassa kuvitellessanne, että te olette viattomia, kun julistatte muiden mielipiteet vääriksi, sillä siinä toiminnassanne juuri te olette luoneet Eurooppaan sellaisen ilmapiirin, että siihen tarvitaan enää voimakas johtaja, niin olette luoneet Fuhrerin, joka hoitaa kivasti kaikki toisinajattelijat rajan taa, jotta te suvaitsevaiset saisitte sen, mitä himoitsettekin; totalitaarisen islamin.

On todella sääli kaikkia, jotka luulevat, että ihminen olisi kehittynyt muutamassa vuosikymmenessä sellaiseksi, ettei se pysty enää hirmutekoihin, mutta kuten suvaitsevaiset ovat Ruotsissa ja Britanniassa osoittaneet, niin siihen fasistiseen hirmuhallintoon vaaditaan ainoastaan suvaitsevaisuuden hokeminen ainoana ja lopullisena totuutena...

Suvaitsevaisuus on natsien uusin aate

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkoisen hyvä kirjoitus ja kyllä, rasisti-sanaa on käytetty törkeästi niitä vastaan, jotka ovat tietyistä asioista eri mieltä. Tämäkö on tasa-arvoa? Ja paskat!

Vaalit tulossa, joten muistakaa nyt perkele mitä ja kuka näistä tahvoista on tehnyt!

On PAkko SAADA TÄYSIN UUDET HENKILÖT EDUSKUNTAAN, MUUTEN MEIDÄT NS. HUKKA PERII!
.

Anonyymi kirjoitti...

Siis valkoinen lapsi saa merkinnän rasismista johonkin viranomaisrekisteriin vaikkapa parempiväristen tai -uskoisten, samanikäisten lasten ilmiannon perusteella.

Luulisin, että opettajilla tulee olemaan paineita löytää rasistilapsia. Jos heitä ei löydy, opettajaa voidaan epäillä rasistien suojelijaksi eli rasistiksi, josta on seuraamuksia. Ehkäpä Britannian viranomaiset määrittävät jonkun prosenttiluvun, jonka verran rasistilapsia pitää löytyä päiväkodeista.

Rasistiksi leimaaminen rasittanee lasta koko hänen loppuelämänsä. Koulussa voivat stipendit mennä sivu suun ja opiskelupaikkojen saantikin voi olla kiven alla. Myöhemmin elämässä leimasta voi seurata huomattavia vaikeuksia saada työpaikka julkisella sektorilla, jonne voidaan vaatia nuhteetonta taustaa.

Viranomaisten toiminnan eräänä tavoitteena saattaa olla rasististen vanhempien löytäminen. Kenties tavoitteena on myös lasten huostaanotot.

Rasismikäsite laajenee koko ajan. Mikä eilen ei ollut rasismia, on sitä tänään. Mikä tänään ei ole rasismia, on sitä huomenna. - Nyt alamme olla jo aika lähellä tuon kehityksen huipentumaa eli tilannetta, jossa kaikki mahdollinen on rasismia.

acc

kati sinenmaa kirjoitti...

Ruotsissahan suvaitsevaiset jo sylkevät ruotsidemokraattien päälle ja kieltäytyvät myymästä heille...

Jopa heiltä on yritetty estää edustuksellinen vaikuttaminen vaatimalla, että heitä ei saa päästää valiokuntiin...

Kaikesta tästä suomalainen mediakonsensus täysin hiljaa...
Mediassa ei pystytä kertomaan edes sitä totuutta, että Ruotsin raiskausluvut ovat Euroopan korkeimmat.

Jätän viherpiipertäjille kotiläksyksi selvittää, mikä väestö Ruotsissa riehuu parhaillaan.

Minä muuten mieluummin menen kaasukammioon kuin hoen viherpiipertäjien mukana suvaitsevaisuutta.