torstai 18. toukokuuta 2017

Vastaanottokeskuksien huutokauppa peruttu tyhmien takia

Tiedoitus kaikille: Valtio ei ole voinut ostaa halpatavaraa pakolaislapsille,
koska muutoinhan valtio olisi rasisti, jos se pitäisi pakolaislapsia halpana:
"Vastaanottokeskuksiin hankittiin kalustoa 10 miljoonalla
- nyt yli puolet keskuksista suljettu, miten kävi tavaroille?"

IL, 16.5. 2017: Migri ei halua arvioida, kuinka suuri määrä vastaanottokeskusten tavaroista on heitetty roskiin.

- Se, että kuntalaisille annettaisiin ilmaiseksi sänkyjä, pöytiä ja tuoleja ei ole tällainen yleishyödyllinen tarkoitus, Lehto toteaa.
Kommentti: Miksi sitten valtio jakaa rahaa ilmaiseksi? Sossuraha, työttömyysraha, että ihmiset pysyisivät työttöminä jne?
Dyykkaaminen ei ole lahjoitetun tavaran vastaanottamista!
Saisinko tietää sen osoitteen, missä on se MIGRIN vaihtolava, jolle MIGRI on heittänyt miljoonien arvosta omaisuutta, koska sieltä voisin minäkin dyykata uudehkon pöydän?

- Esimerkiksi vanhoja käytettyjä pingispöytiä ei ruveta varastoimaan, kun se varastointikaan ei ole ilmaista, Lehto toteaa.
Kommentti: Miten pingispöytä voi mennä pilalle? Esimerkiksi Suomen pöytätennispelaajilla on kymmeniä vuosia vanhoja pingispöytiä erittäin kovassa käytössä, eivätkä ne vieläkään ole kuluneet puhki?
Tutkin asiaa ja havaitsin, että aikuisille tarkoitettuja pingispöytiä saa halvimmillaan parilla sadalla eurolla, joten mitä ihmettä ne pienet pakolaislapset ovat niillä pöydillä tehneet, jos ne nyt jo -vuoden käytön jälkeen- ovat täysin arvotonta tavaraa?

- Kyllä jonkun mielestä on käyttökuntoista tavaraa mennyt kaatopaikalle, mutta se johtuu hyvin yksinkertaisesti siitä, että meidän täytyy tehdä arvio siitä, että jos käytettyjä työpöytiä ruvetaan varastoimaan, niin jossain vaiheessa se vuokra tulee kalliimmaksi kuin se materiaalin arvo. Ei siinä ole mitään järkeä valtion kannalta, Lehto toteaa.
Kommentti: Miten kummassa Poliisilla on varaa pitää löytötavaravarastojaan, joihin pitää lain mukaan tallentaa kaikki yli 20 euron arvoinen löydös, jos omistajaa ei heti saada selville?
Ovatko mamuja rakastavat suvakit todella niin tyhmiä, että he eivät tajua, että tavaroita voitaisiin myös huutokaupata?

- Mikä sitten on käytetyn sängyn tai työpöydän hinta, että sen kun ensin arvioi ja sitten laittaa jokaisen hävitetyn pöydän pois, niin siitähän sen voisi sitten saada, mutta se on varmaan aika homma, Lehto toteaa.
Kommentti: Mitä vittua sää selität? Eihän Poliisikaan arvioi löytötavarasta muuta kuin sen, että onko se yli kahdenkymmenen euron arvoinen vai eikö? Ettekö te suvakki-tunarit tunne edes sen vertaa lakia, että edes teillä ei ole mitään oikeutta heittää hukkaan yli kahdenkymmenen euron arvoista tavaraa?
Ajantasaisen löytötavaralain pykälän mukaan yli kahdenkymmenen euron arvoista tavaraa ei saa heittää hukkaan!
Facebook, 18.5. 2017: Ajantasainen löytötavaralaki

Siis, MIGRIN ei tarvitsisi tehdä yhtään mitään hinta-arviointia, koska sillä on jo tiedossa VOK-tavaroiden hinnat, joten ei muuta kuin huutokauppa pystyyn, joka on varmasti yhtä edullista järjestää kuin Poliisinkin vuotuiset huutokaupat, joista ihmiset ostavat romutavaraa muutamalla eurolla.

Ainiin, mutta kun laki estää valtiota myymästä huutokaupalla hyvää tavaraa, jos tavan kansalainen ei ole ensin siihen koskenut. Valtio voi lain mukaan kaupata vain semmoisia tavaroita kansalaisille, jotka ovat tulleet kansalaisilta, mutta jos tavara on tullut avuttomilta pakolaislapsilta, niin tietysti valtiolla on valtavasti tunnearvoa sellaisiin tavaroihin, että ne pitää viedä kaatopaikalle, koska muutoinhan kaatopaikat olisivat vajaakäytössä, sillä suvakeilla on vain muutama vuosi aikaa tuhota tämä planeetta kaikella paskallaan, ennen kuin se hukkuu lopullisesti kaikkeen paskaan.

Blogi, 5.7. 2015: Muovitettu maailma

Haluaisivatko suvakit nähdä, miten "hieno" työpöytä mulla on kotona? Löysin sen roskiksista, mutta sehän on suvakkien mielestä erittäin hyvä asia, että suomalaiset joutuvat dyykkaamaan, jotta suvakit voisivat tuhlata miljardeja rakastamiinsa sotalapsiin.

4 kommenttia:

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Valtion mukaan tavara vanhentuu vuodessa niin paljon, ettei se enää kelpaa kuin kaatopaikalle:
- Esimerkiksi vanhoja käytettyjä pingispöytiä ei ruveta varastoimaan, kun se varastointikaan ei ole ilmaista, Lehto toteaa.

Hieman ihmettelen, että heittävätkö MIGRIn työntekijät omatkin kalusteensa kaatopaikalle, kun ne kalut täyttävät yhden vuoden?

Meillä on täällä kahdeksan vuotta "vanha" 37 tuuman LG-LCD-televisio, eikä se ole vieläkään kulunut yhtään. Huomaisin kyllä, jos televisio olisi kulunut, mutta luultavasti MIGRIn verovaroilla loisijoilla on se parempi näkö, joka vaatii heitä katsomaan 65 tuuman UHD-näytöltä, että näkisivät oikean värisiä ihmisiä.

intrigööri kirjoitti...

Minun residenssissäni (vuokrakaksio) on pääosa huonekaluista peräisin kierrätyksestä tai vanhoista osista tuunattuja. Olen ollut niihin kamoihin oikein tyytyväinen, eikä uusia tee edes mieli ostella. Kierrätystyöpöytä on kestänyt minulla hyvänä 15 vuotta ja mukava sohvakin jo 8 vuotta. Pankissa nuoruutensa viettänyt pyörivä työtuoli kesti yli 30 vuotta, onneksi kamu löysi uuden yliopiston pihasta jätelavalta, koska työtuolit ovat käytettyinäkin hullun kalliita.
Sen migreenin olisi pitänyt myydä poistettavat kamat paikallisilla huutokaupoilla. Olisi sieltä joitakin vapaaehtoisiakin löytynyt sitä hommaa hoitamaan. Vokeista olisi jäänyt eri kylillä alkuasukkaille edes jotain myönteistä ja hyödyllistä jäljelle.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tautisia huonekaluja kannata kantiksille tarjota, niitä riivaa tuberkuloosit ja sen kaltaiset taudinaiheuttajat kuin niiden kantajiakin, eiku murskaksi vaan ja polttolaitokseen, kuka pelekää mustaa miestä? minä ainakin ja kaikkea sitä tavaraa mihin Musta mies on koskenu, en koskis pitkällä tikullakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen anonyymiin viitaten totean etten minäkään koskisi, en ainakaan sohviin, sänkyihin jne. Nuoruuteni muutamat vuodet kun kärsin lutikoista, en niitä enää halua huusholliini. Niistä kun ei pääse eroon kuin polttamalla.