tiistai 17. heinäkuuta 2018

Aikuisempi vuorovaikutus sai vallan

Videolta nähdään, kuka sai aikaan USA:n ja Venäjän huonot välit, ja kuka yrittää niitä parantaa aikuiselle sopivalla käytöksellä.Miksiköhän poliitikot uskovat, että USA ja Venäjä ovat vihollisia? En ole missään nähnyt, että kumpikaan olisi julistanut sotaa toisilleen, mutta mitä ilmeisimmin poliitikot ja valtamedian toimittelijat pyrkivät siihen, että kun he riittävän monesti maalaavat pirua seinälleen niin sitten he saavat juuri sitä mitä halusivatkin.

Sanden Blogi, 16.7. 2018: OPEN LETTER TO THE AMERICAN "JOURNALISTS".

Trump on median luoman perpektiiviharhan uhri: USA on sekaantunut muiden valtioiden vaaleihin paljon useammin kuin Venäjä, mutta valtamedian mukaan USA on aina ollut oikeassa kumotessaan hallituksia sekä sotilaallisesti että CIA:n operaatioilla.
USA:n hirvittävä tapa kumota hallituksia on tuottanut maaiilmaan mielettömästi kärsimystä.  Afganistan olisi tänäänkin demokratia, jos vain USA ei olisi fanaattisessa kommunistijahdissaan alkanut aseistamaan mullaheja Afganistanin laillista hallitusta vastaan. Kalasnikov-kommunismi on USA:lle pahempi uhka kuin sapeli-islam.
USA tuhosi Irakin ihan vaan kunniasta ja Hillaryn hilpeä nauru on tallentunut videolla, kun USA tapatti Gaddafin, joka oli saanut omassa maassaan aikaan valtavia juttuja. Nyt viimeisenä USA yrittää kumota Syyrian laillisen hallituksen sillä tekosyyllä, että Syyria yrittää lopettaa kapinoinnin, jonka USA sai aikaan viemällä kapinallisille miljardeilla aseita.
Jopa Krimin niemimaan omistussuhteet on paljon mielenkiintoisempi kuin se tarina, jota Länsi sepittää yrittäessään tuhota Venäjän.

Valtamedia ei edes yritä selvittää, miten monta kertaa USA on sekaantunut muiden maiden asioihin, koska toimittelijat ovat niin täpinöissään Trumpin haukkumiseen. Toimittelijoiden olisi jo syytä kasvaa aikuiseksi ja hyväksyä se, että he olivat täysin epäpäteviä, kun menivät etukäteen hehkuttamaan Hillaryn voittoa satavarmana asiana vuonna 2016.
YLE, 17.7. 2018: Analyysi: Putin sulatti Trumpin sydämen parissa tunnissa ja sai haluamansa – Trumpin rooliksi jäi haukkua Venäjä-tutkintaa.

USA:n sekaantuminen muiden asioihin on tuhonnut miljoonien ihmisten elämän, kun taas oletettu Venäjän sekaantuminen USA:n asioihin saa amerikkalaiset hivuttamaan toinen toisiaan.

Minäpä kerron, mitä tekee Venäjä: Se ottaa Etelä-Afrikasta tuhansia valkoisia maanviljelijöitä, jotka ovat joutuneet mustien rasistisen joukkotuhonnon uhriksi, joukkotuhonnan, josta Lännen valtamedia ei uskalla julkistaa ainuttakaan uutista, sillä valtamedian toimittelijoiden intressissä on ainoastaan tuhota "rasistinen" valkoinen rotu sukupuuttoon hysteerissä suvaitsevaisuudessaan, ja jos yksikin länsimaan presidentti yrittää estää sitä, niin toimittelijat käyvät vihalla ja vimmalla sitä vastaan, kuten on huomattu.
The Citizen, 10.7. 2018: Russia is considering taking in 15 000 white farmers.

Ei kommentteja: