sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Perustetaan huumoriosasto someen

Ilta-Lehti, 30.6. 2018: Helsingin Sanomat vertasi Trumpia sikaan - Päivi Räsänen tuohtui, vaatii pääministerin selvitystä ja väläyttää jopa poliisia: ”Tämä menee varmasti Trumpin esikuntaan”. -

Huomasin erittäin vakavan puutteen SOME:sta: Sieltä puuttuu huumoriosasto, jonne jokainen saisi laittaa omat oksennuksensa tarvitsematta pelätä nettipoliisia ja sen pikkuapureita, suvaitsevaisia.

Onneksi Helsingin Sanomissa tajuttiin, että he voivat huumoriosastossaan täysin huoletta ja ilman valtionsyyttäjän pelkoa pilkata kaikkia niitä tahoja, jotka ovat eri mieltä Helsingin Sanomien virallisen linjan kanssa.

Täten ilmoitan, että tämä blogi on huumoria, joten tästä lähtien saan olla rauhassa suvakkien pilkalta, koska suvakit pystyvät helposti laittamaan pilkan kuin pilkan kontekstiin, kunhan vaan pilkan yläpuolella lukee jotain, että "Tämä on huumoripalsta".

Ihmettelen suuresti, miten esimerkiksi Halla-ahon tuomio tai Hihakausti olivat mahdollisia, koska täysin selvästi suvaitsevaiset ovat ilmoittaneet pystyvänsä laittamaan minkä asian tahansa kontekstiin?

1 kommentti:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Somessa on paljon huumoria. Jos sitä ei huomaa, niin Huumoriosastovaroite ei auta. Tässäkin blokissa oli sitä, olin huomaavinani.