tiistai 1. huhtikuuta 2008

Ridiculous politicians

Ovatkohan poliitikot koskaan kuulleet sanaa kustannuslaskelma (the cost accounting)? Ainakin luulisin näinkin älyllisesti, että markkinatalouden vetureiden pitäisi jopa ymmärtää, mitä kustannuslaskelmalla tehdään, ja mihin kaikkeen sitä voi soveltaa.

Jos tai kun ihminen täysin tahallisesti tekee jotakin, niin ei piru vie se voi mitenkään aiheuttaa ihmiselle sairautta. Jos joku tekstailee seksistisiä tekstiviestejä, niin pitää olla jo siinä vaiheessa sairas, että voi sitten tekstareiden seurauksena vaatia itselleen sairauslomia.
Eikä se hemmetti sentään voi olla millään tavoin rasittavaa tekstareiden jälkeen se "työntekokaan"; poliitikot ovat selvästi täysin epäpäteviä siihen, mihin he ovat itse pyrkineet. Ja äänestäjienkin tulisi jo vihdoinkin ymmärtää, että jos ihminen vaatii itselleen valtaa, niin se on jo sinänsä kiistaton todiste vallanhimosta. Vallanhimo on sairaus siinä missä mikä tahansa muukin riippuvuus.

Tosin psykologit ovat edelleenkin kyvyttömiä medikalisoimaan valtaa, koska psykologit itse ovat himoriippuvaisia rahasta ja sen jatkuvasta puutteesta, joten siksi poliitikot ovat tavallaan syyttömiä siihen, että heidät on valittu sairaina yhteiskunnan virkoihin, missä voidaan tuosta noin vain ajatella, että lährempä tästä sairaslomalle, moraalista krapulaa potemahan, morkkistani hoitamahan.

Morkkis voidaan välttää hyvin helposti; tehdään vain etukäteen kustannuslaskelma siitä, mikä on tekstiviestien koko hinta. Nyt ilmi selvästi poliitikot eivät tajua, että tekstiviestin hintaan kuuluu myöskin niiden merkityssisältö ja vastaanottajan yhteiskuntaluokka, eikä vain operaattorin hinnastosta nähdyt centit.
Luokkayhteiskuntaa ylläpitävät poliitikot tietysti joutuvat maksamaan kovan hinnan toimistaan, jos he ottavat yhteyttä sellaisiin ihmisiin, jotka vallitsevan politiikan tähden joutuvat hankkimaan elantonsa itseään --tai saamiaan tekstiviestejään-- myymällä.
Poliitikoiden ei tule hyppiä eri yhteiskuntaluokkien välillä;
on luokatonta, että yläluokkaan kuuluva hengailee alhaisten kanssa ilman Buddhan asennetta. Jos sinä poliitikko et voi olla sekstailemati, niin lähetä tekstarisi vain naispoliitikoille, koska muutoin huomaat hyvin helposti, että tekstiviesteilläsi yritetään nostaa omaa luokkastatusta. Ja sehän ei ole markkinatalouden vastaista pyrkiä omatoimisuuteen, koska jo perustuslaki vaatii poliitikoita tukemaan ihmisten pyrkimyksiä omatoimisuuteen, joten ministerien seikkailut tekniikan maailmassa ovat omiaan lisäämään kansalaisten omatoimisia selviytymistarinoita ahneiden poliitikkojen puristuksissa.

Poliitikot ovat itse huoraamisen ammattilaisia -- yläpään myyminen saa aikaan kaiken muun itsensä myymisen; jos vain poliitikot eivät vaatisi yläpäästään markkinahintoja, niin silloin he voisivat tekstailla naisillekin ilman pelkoa siitä, että tekstarit tulevat maksamaan heille heidän hyväpalkkaiset virkansa. Yläpään myyminen on se periköyhyys, jonka yläpään myyjät ulkoistavat muihin, jotta poliitikot voisivat hurskastella omahyväisyydellään.

Hyvä poliitikko. Kun seuraavan kerran koet vastustamatonta himoa näppäillä tekstareita pornotähdille, niin tee siitä ensin kunnon kustannuslaskelma, jonka aluksi voisit ihan oikeesti käyttää aivojakin, jottei tartte kulli pystyssä kuumeisesti tekstailla sellaista, joka vain pitää yllä sellaista systeemiä, missä itsensä myyjiksi haukutaan vain alapään myyjiä.

Hyvä äänestäjä. Poliitikoiksi valitse vain sellaisia, jotka eivät vaadi itselleen yhteiskunnallista asemaa. Terveen ihmisen tunnistat helposti. Hän on semmoinen, josta ei tehtailla lööppejä. Vaatimattomuus on terveyttä.

Ei kommentteja: