torstai 1. huhtikuuta 2010

Poliitikoiden huono itsetunto

Poliitikot osaavat puhua kauniisti. Jos poliitikot vaikka lukevat lehdistä, miten jotkut vanhemmat Suomessa kohtelevat kaltoin lapsiaan, niin eikös vaan se saakin poliitikoiden runosuonen puhkeamaan kukkaansa; Lapselle kehittyy huono itsetunto, jos lasta kuritetaan, tai jos lapselle asetetaan rajoja, ja jos hänelle joka päivä sanotaan, miten huono hän on.

Mielestäni monet suomalaisvanhemmat kohtelevat lapsiaan huonosti siksi, koska poliitikot ovat ensin kohdelleet suomalaisia huonosti. Poliitikot ovat alvariinsa julistamassa, miten huonoja suomalaiset ovat; heillä ei ole itsetuntoa, suomalaiset ovat väkivaltaisia, suomalaiset miehet ovat synnynnäisiä vaimonhakkaajia, asehulluja, juoppoja,.... Eikös vaan poliitikot riemastuneetkin suuresti, kun he kuulivat Sofi Oksasen julistavan tanskalaisille, miten huonoja me suomalaiset olemme?

Poliitikoiden mielestä suomalaista ei ole yhtään mihinkään -- paitsi maksamaan maahanmuuttajien elämä. On tietysti selvää, että poliitikoiden pitää pitääkin suomalaisia huonoina, koska muutoin poliitikot eivät voisi ylistää monikulttuurisuutta. Siis sellaista monikultuurisuutta, johon ei lasketa suomalaisuutta mukaan, koska suomalaisuus on poliitikoieden silmissä alle kaiken arvostelun.

Poliitikot ovat jopa keskenään sopineet, että Suomeen pitää tuottaa vuosittain 20000 maahanmuuttajaa, joilla parannetaan suomalaisten geenejä. Jos suomalaiset eivät hyväksykään vuosittaista maahanmuuttajien tulvaa, niin sitten poliitikot julistavat, että tänne pitää saada vähintään kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa Afrikasta, koska EU loi Blue Card-systeemin, jolla Eurooppaan saadaan tuotua viisikymmemntä miljoonaa Afrikkalaista.... YLE: VAMKilla valintakokeet Ghanassa (Tuhansittain afrikkalaisia vuosittain jo pelkästään kouluihin, koska suomalaiset eivät kelpaa...)

Kun poliitikoiden toimia seuraa vähänkin kauemmin, ei voi olla huomaamatta, miten huono itsetunto heillä on; Poliitikot suorastaan häpeävät suomalaisuutta. Poliitikoille suomalaisuus on kirosana. Siksi poliitikot julistavatkin olevansa monikulttuurisia ja siten pyrkivät nousemaan suomalaisuuden yläpuoliselle näköalapaikalle, josta he voivat osoitella sormella suomalaisuutta...

Monikulttuurinen poliitikko voikin sitten ilman omaatuntoa paasata suomalaisille, miten huonoja suomalaiset ovat, miten te suomalaiset tarvitsette rodunparann... öööh, siis maahanmuuttoa, jotta suomalaiset näkisivät omin silmin, kuinka fiinejä ja kaikin puolin hyvälihaisia maahanmuuttajat ovat.

Poliitikoiden itsetunto on niin kertakaikkisen kehno, että se haittaa heidän näköään; poliitikot eivät pysty näkemään maahanmuuttajissa mitään vikaa. Jos vaikka maahanmuuttajaporukka hakkaa suomalaisen, niin suomalainen on sen ansainnut, mutta jos suomalainen vastaa hyökkäykseen, niin suomalainen on syyllistynyt rasismiin, koska suomalainen on jo geeneiltään rasisti...
Poliitikoiden yksisilmäisyyden tähden maahanmuuttajat eivät koskaan voi olla rasisteja, koska rasismi on vain suomalaisuudessa...

Maahanmuuttajat voivat poliitikoiden mukaan täysin vapaasti tuomita suomalaisuuden harhaoppina, mutta suomalaisen ei pidä millään muotoa kritisoida maahanmuuttajien asenteita, koska rasismi...

Onko yksikään politikko ihan oikeasti ihmisenä keskustellut Suomessa asuvien islamistien kanssa? Suosittelen lämpimästi, että poliitikot menisivät taviksina keskustelemaan muslimien kanssa... Uskallan jo etukäteen sanoa, ettei edes poliitikot pysty vapaaseen keskusteluun muslimien kanssa, koska muslimilla ei ole vapautta puhua mitään muuta kuin koraanin lauseita...

Tiedän edellä olevan kokemuksesta. Muslimeille kaikki muut ovat alisteisia; Islamiin kuuluu oppi islamin paremmuudesta, eikä siitä voida edes keskustella, koska jo viittaus sellaiseen, että esim suomalaisuus on vähintään yhtä hyvä juttu kuin islamilaisuuskin, on suora hyökkäys muslimin uskomuksia kohtaan....

Muslimit eivät pysty monikulttuurisuuteen.

Olen tutustunut moniin eri kansallisuuksiin. Työssä kohtaan päivittäin eri kulttuureita; on venäläistä, thaimaalaista, joskus vietnamilaista,... Minulla ei ole mitään ongelmaa heidän kanssaan. Mutta jostain syystä minun on mahdotonta hyväksyä muslimeja, johtuen juuri heidän ylimielisyydestään.

Pidän suomalaisuutta minulle kaikkein parhaimpana. Kun olen vuorovaikutuksessa vaikka venäläisen kanssa, niin olen omalta puoleltani hänen kanssaan tasavertainen; eikä venäläinenkään nosta itseään minun yläpuolelle.

Muslimien kanssa en pääse vuorovaikutukseen, sillä muslimien asenteesta johtuen kaikki muut ovat heidän alapuolellaan. Suomalaiset ovat muslimienkin mielestä syntyjään vikaisia, eikä suomalaista voi korjata edes kääntyminen islamiin, koska käännynnäinen ei ole sama asia kuin syntyperäinen muslimi, jonka alapäätä on paranneltu oikealla hetkellä, koska islamin mukaan Allah ei osannut luoda ihmistä valmiiksi leikeltynä.

Poliitikoidenkaan mukaan suomalainen ei ole korjattavissa -- mutta hän voi sentään tehdä maahanmuuttajien kanssa lapsia, joissa suomalaisuus on sitten korjattu. Monikulttuurinen lapsi, joka poliitikoiden mukaan pystyy yhä aikaan olemaan kristitty, ateisti, demari, kokoomuslainen ja muslimi? Vai pystyykö?
Pystyykö demaripoliitikko olemaan yhtä aikaa kristitty, ateisti ja kokoomuslainen?
Vai mitä se poliitikon monikulttuurisuus on käytännössä? Vai onko niin, että puoluepoliitikon mielestä hänen oma puolueensa on ylivertainen kaikkiin muihin uskomuksiin nähden?
Niinhän on pakosta oltava, koska jos monikulttuuriselle poliitikolle kaikki puolueet olisivat samanarvoisia, niin miksi hän sitten julistaa oman puolueensa olevan muita parempi? Eikö muslimitkin tee samoin?
Veikkaan, että muslimien Suomessa syntyneet lapset eivät pysty käsittelemään monikulttuurisuutta siten kuin poliitikot haluaisivat sen olevan -->Poliitikot ovat muuttamassa Suomea islamistiseksi valtioksi; maahanmuuttajien lapset kasvatetaan suomalaisuutta inhoaviksi ja islamin ylivertaisuuteen uskoviksi.

Olisikohan se mitään, jos poliitikot vielä kerran miettisivät omaa vastuutaan suomalaisten tekoihin? Onko se ihan järkevää koko ajan mollata suomalaisia ja ylistää maahanmuuttajia? Muistakaa edes PISA-tutkimuksia.

Poliitikot ovat kykenemättömiä näkemään suomalaisuutta yhtä hyvänä kuin muita kulttuureja, joten he ovat kykenemättömiä huomaamaan sitä tosiasiaa, että kulttuureille on helppoa antaa kouluarvosanoja.
Suomalaisuus -- kiitettävä
Nähkää ja tunnustakaa suomalaisuus, niin kansa kiittää teitä hyvällä itsetunnolla, eikä enää saa teiltä huonoa itsetuntoa, kuten tähän asti. Niinhän te poliitikot opetatte yhteiskunnan alkioillekin -perheille- että rohkaiskaa lapsia, älkääkä masentako.... Hyvällä itsetunnolla varustettu suomalainen ei tule niin kalliiksi kuin....

Handelsblad: Immigration comes at hefty price Maahanmuutto maksaa Hollannille about 6 miljardia vuodessa. Jokainen yli 25 vuotiaana maahan tullut maksaa hollantilaisille 43000 vuodessa, loppuelämän ajan... Ei siis puhettakaan rikastumisesta...

Suomen maahanmuuton hintaahan politikot eivät voi laskea, koska laskemiselle ei ole laskettu hintaa....

Ei kommentteja: