maanantai 20. syyskuuta 2010

Ruotsin mustat vaalit

Ruotsi siirtyi kaksipuoluejärjestelmään; Pimeisiin ja Valosiin;
RuotsiDemokraatit ja Muut.

Aamulehti: Vaalishokki: "Pimeyden voimat ottaneet ruotsalaisen demokratian panttivangikseen"
Iltalehti: Äärioikeiston pääsy valtiopäiville kauhistuttaa Ruotsin lehdissä: "Painajainen"
Aamulehti 21.9.2010: Kommentti: Häpeäisin olla ruotsalainen
Gates of Vienna: The New York Times and Sweden: The Dark Side of Paradise

1. Ruotsalaiset kärsivät posttraumaattisesta natsiystävällisyydestä; Ruotsalaiset puliveivasivat WW2:n aikaan oikein urakalla natsi-Saksan kanssa. Siitä heille tuli niin paha omatunto, että nyt he haluavat olla koko maailman sosiaaliaputoimisto -- ainakin osa heistä niin haluaa.

2. Ruotsalaisille on viime aikoina opetettu myös sellaista soopaa, että Suomi oli viime sodan aikaan natsien valtakunnan pohjoinen maakunta. Sekin risoo nyt kovasti svenssoneita, ja siinäkin on syy, miksi he haluavat pitää rajansa ja kukkaronsa auki Euroopan ulkopuolella oleville.

Kolmas suuri syy Valosien vihamielisyyteen Pimeyttä kohtaan on siinä, että he pelkäävät Pimeydeksi maalaamansa puolueen heikentävän vallassa olijoiden etuoikeuksia. Siitä syystä Ruotsin sosiaalidemokraatit yhdessä Ruotsin kokoomuksen ja muiden puolueiden kanssa ovat haalineet Ruotsiin valtavan joukkion ummikko-maahanmuuttajia, joihin on ehdollistettu, miten vaaleissa äänestetään oikein.

Kun katsotaan äänestystilastoja, missä päin sosiaalidemokraatit saivat suuren vaalipotin, niin huomataan, että niissä kohdin on paljon maahanmuuttajia. Esimerkiksi:
Val.se: Val till riksdagen - Valnatt - Spånga 19 Rinkeby SV
Helsingin Sanomat: Rinkeby on maahanmuuttajien kaupunginosa

Tukholman esikaupungissa Ringebyssä maahanmuuttajataustaisia on jo 90 prosenttia asukkaista. Ruotsin sosiaalidemokraatit saivat siellä äänistä 71,7 prosenttia.

Nyt Ruotsin ei-maahanmuuttokriittiset tulevat vyöryttämään oikein urakalla paskaa RuotsiDemokraattien päälle, jotta Ruotsiin saataisiin ensi vaaleihin mennessä niin paljon lisää ummikkoja, joille on helppoa opettaa ainoa oikea tapa äänestää.
Ruotsidemokraattien kansanedustajat tulevat olemaan joka päivä mustamaalauksen kohteina, koska muutoinhan muut eivät voisi nähdä heitä pimeyden voimana, jos muut eivät maalaisi mustalla.


Monet ruotsalaiset kärsivät kasvojen menetyksen pelosta. Ruotsissa on parhaillaan menossa samanlainen näytelmä, mitä Suomen kommunistit näyttelivät, kun Neuvostoliitosta kantautui yhä lisääntyvässä määrin huonoja uutisia; Ei se ollutkaan hyvä idis olla neuvostokommunismin puolella, mutta vaikeaa oli tehdä siihen pesäeroakaan, kun kaikki ei kuitenkaan mahtuisi kokoomuksen vihreälle oksalle. Moni suomalainen kommunisti yritti jo Neuvostoliiton aikaan kapitalismia, mutta he onnistuivat ainoastaan tekemään konkursseja. Ennustan, että moni ruotsalainen ei-maahanmuuttokriittinen puolue tekee äSKooPeet, eli johtaa puolueensa konkurssien kautta hajaannukseen.

Hyvin monet ruotsalaiset haluaisivat varmaankin olla SvenskaDemokraatteja, mutta he pelkäisivät sitä, että siellä heitä ei odotakaan saavutetut edut ja valtion avoin piikki, vaan he joutuisivat elämään tavallisina rauhaa rakastavina ruotsalaisina elämänsä loppuun saakka.
Luultavasti ei edes Mona Sahlinille annettaisi SD:n luottokorttia, vaikka hän tekisin takinkääntötempun, sillä niin musta on hänen pyykkinsä edelleen...

Sen pituinen se.
Turusen pyssy: Banaanivaltiovaalit käynnistyivät Ruotsissa

Update 20.09. 2010 klo 20:58:
Ruotsin maahanmuuttajat ja vaalissa hävinneet kiihottavat hyväuskoisia ruotsalaisia mielenosoituksiin vaalien tulosta kohtaan Ruotsissa:
Iltasanomat: 17-vuotiaan Facebook-kutsu sai tuhannet kaduille Tukholmassa
Aamulehti: Tuhannet osoittivat mieltään ruotsidemokraatteja vastaan
Iltalehti: Tukholmassa valtava mielenosoitus ruotsidemokraatteja vastaan.
Henri Heikkinen: Tyhmä kansa äänesti taas väärin

Blogi: Ruotsalainen demokratia uppoaa

1 kommentti:

misterjukka kirjoitti...

Nyt on Katilla oikeat puheet, tai siis onhan ne olleet aiemminkin, mutta nämä aiheet ottaa paremmin tuulta alleen kuin ne edelliset jutut.