maanantai 24. kesäkuuta 2019

Sanaa ja Video Pride-viikkoon osallistujille

Onko tämän viikon kestävä tapahtuma todiste siitä, että mikä tahansa älyttömyys menee läpi, kunhan asia vain esitetään tarpeeksi vakuuttavasti.
Hyvin suuri osa suomalaisista ovat tunnettuja siitä, että heidän hyväuskoisuutensa ylittää kaikkein hurjimmatkin satiirin läpimenon toiveet.

Mitä paremmaksi ihminen tuntee itsensä
sitä hölmömpiin asioihin ihminen
kohdistaa usko-funktionsa, bona fide.

Jees miehet (Yes Men) todistivat suomalaisten älyttömyyksiin asti ulottuvan hyväuskoisuuden vuonna 2001, josta on vielä YLE:n sivuilla videokin olemassa.

Viikon video:
YLE, 28.8. 2012: Jeesmiehillä on munaa horjuttaa valtarakenteita.

Mitä tähän viikkoon sanoo the Kirja?

Katsotaanpa ja luetaanpa vaikka sivua 794 luvusta 70:
"Tämä tasa-arvoisuuden ihanne on kuitenkin sivilisaation lapsi, sellaista ei tavata luonnosta. Kulttuuri itsekin osoittaa vastaansanomattomasti ihmisten perinnöllisen eriarvoisuuden siinä, miten perin epätasa-arvoisia ihmisten kulttuuriset kyvyt ovat. Luontaiseksi otaksutun tasa-arvoisuuden äkillinen ja evoluutioon perustumaton toteuttaminen syöksisi sivistyneen ihmisen nopeasti takaisin primitiivisten aikojen karkeisiin tapoihin.
Yhteiskunta ei voi tarjota yhtäläisiä oikeuksia kaikille, mutta se voi antaa lupauksen siitä, että se oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta noudattaen huolehtii itse kunkin erilaisista oikeuksista. Yhteiskunnan tehtävänä ja velvollisuutena on tarjota luonnonlapselle kohtuullinen ja rauhanomainen mahdollisuus saada elantonsa, osallistua suvunjatkamiseen ja samalla päästä osalliseksi jonkinmääräisestä halujen tyydyttymisestä. Ja näiden kaikkien kolmen yhteissummasta koostuu ihmisen onnellisuus."
Suomeksi: Valtio, joka tukee äkillisiä muutoksia kulttuuriin, on suuressa vaarassa tuhoutua kokonaan ja jälkiä jättämättä. Se ei ole valtion eikä valtion instituutioiden tehtävä tukea ihmisten tyydyttämättömiä haluja. Valtion ja kirkon roolina on ainoastaan asettaa rajoja haluille, eikä hillua kadulla yhtenä osallistujana.
Moraalisesti toimiva valtio lisäksi pakottaa sellaiset työntekoon, jotka muutoin katsoisivat oikeudekseen elää elämäänsä muiden hedelmillä. Jokaisen ihmisen moraalinen velvollisuus on tuottaa enemmän kuin kuluttaa, puhdistaa enemmän kuin saastuttaa, joka koskee ensisijassa ihmisen mieltä; kun mieli on  puhdas, niin silloin ihminen on ulkonakin sivistynyt ja siisti.

Septikko, 23.6. 2019: Tätäkö feminismi aiheuttaa?
Isokallio, 23.6. 2019: Kyvyttömien karnevaalit.

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

The Kirjalla tarkoitan Urantia kirjaa, joka on vapaasti luettavissa netissä kymmenillä eri kielillä. Se on kattavin ja totuudellisin kirja kaikesta ikuisuudesta ajallisuuteen, madosta enkeleihin ja taikauskosta taivaisiin. Tällä tarkoitan sitä, että vaikka kirja ei esittelekään asioita tieteellisin termein ja matemaattisin kaavoin ja poliittisesti oikeamielisesti, niin silti sen tiedollinen osuus on ylivertaista ihmisen tieteeseen verrattuna, sillä ihmisen tiede pääsee päivä päivältä lähemmäksi sitä maailmankuvaa, minkä se kirja tarjoaa. Tämä koskee kaikkia ihmisen käsityskyvyn ulottuvilla olevia asioita, mukaan lukien ihmisen kehityshistoria.

On ehdoitta parempi, että ihminen saa omin avuin selville kaiken kuin se, että ihminen pakotettaisiin uskomaan johonkin arvomaailmaan. Silti tykkään erittäin paljon siitä, että meillä on jo todiste ihmisen yläpuolella olevasta älystä, joka on antanut ihmikunnalle ihmisen saavuttamattomissa olevaa tietoa. Rehellinen ja utelias ihminen ei vain voi jättää huomiotta annettuakaan tietoa, vaikka hänellä olisi vapaa pääsy käyttämään vaikka CERNin hiukkaskiihdytintä.

Tieto on tietoa sekä annettuna että kaivettuna.

Terveisin fysiikan ylioppilas, joka pitää itsensä selvillä tieteen saavutuksista ja yhteiskunnan nykytilasta, uskomatta mihinkään puolueeseen tai uskontoon.

J. Jörgensen kirjoitti...

Kun näiden LGBTityy -ihmisten oikeuksista kohkataan taas viikko, niin kukahan nostaisi esiin tavallisen heterosuomalaisen oikeuden välttyä tuolta vastenmielisen ideologian tuputtamiselta. YLEkin, jonka rahoittajista ylivoimainen enemmistö on näitä maan hiljaisia, pitää kyllä täysimääräisesti huolen pride -asioiden esittelemisestä ja niistä muistuttamisesta.

Brainleak kirjoitti...

Propaganda on pakkopullaa - itsensä sivistäminen on vapaaehtoista.