maanantai 3. kesäkuuta 2024

7 vuoden nostoautomaatit otoiksi

 Taloussanomat, 18.8. 2017: "S-ryhmä vaihtaa Otto-automaatit Nosto-automaatteihin – valikoimassa myös 10 euron setelit."

YLE, 12.12. 2023: "Nosto-automaatit poistuvat S-ryhmän toimipaikoilta".

Iltalehti, 3.6. 2024: "Noin 500 Nosto-automaattia vaihtuu Otto-automaateiksi S-ryhmän toimipaikoissa syyskuun loppuun mennessä."

Mitä veikkaatte? S-ryhmän johto on saamassa huikeat bonukset päättäessään palata takaisin ottoautomaatteihin, onko?. Varmasti samat johtajat saivat vuonna 2017 huikeat boonukset päättäessään vaihtaa ottomaatit nostomaattetihin. S-ryhmä alkaa muituttaa johdoltaan Pekka Vennamon Postia, eiku Itellaa, eiku Postia. Nähtävästi johtoporras tienaa miljoonia joka kerralla, kun he päättävät yhtiökokouksissaan eiku-päätöksiä. Eiku eiku.

Nyt nähtiin, miten idioottimaisilla perusteilla ökyjohtajille voidaan tarjota ihan mitä vaan. Tarjoa S-ryhmän johtajille nostoautomaattia, josta voi nostaa jopa viitosen seteleitä, niin varmasti saat ainakin seitsemän vuoden diilin. Varmasti Vennamokin sai sätkyn, kun hän kuuli, että Posti on saksaksikin Posti, joten hän päätti turvautua kakaramaisuuteen ja keksi lorun, jolla hän tienasi miljoonittain boonuksia. Nykyaikana Imatranvoima, eiku Fortum, eiku eiku tekee samaa. Vuosittain satoja hehtaaria metsää tuhotaan vain siksi, että suuryhtiöt voivat lähettää paperisaastetta pelkästään nimenmuutoksistaan.