perjantai 4. huhtikuuta 2014

Mikko Puumalainen pilkkaa uskovaisia

Nyt se on varmaa: Apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen pilkkaa muslimeja ja muita uskovaisia -- väittäessään (rivien välistään), että esimerkiksi Allah ei ole  Herra, eikä muslimit siten ole Herran kansaa:
IS, 4.4. 2014: HS: Tämä Suvivirren säkeistö oli apulaisoikeuskanslerille liikaa

Mitä tulee ateisteihin, niin he ovat julkisesti julistaneet Herran olevan satua, joten ateistit eivät voi kieltää satulauluja kouluista eikä mistään muustakaan -- jo senkin perusteella, että olisi vaikea löytää laulua, jonka sanoituksen merkityksissä ei olisi mitään sadunomaista. Ateistit voivat toki yrittää puhdistaa sadut maailmasta, jos he saavat niin vaikeita näppyjä niistä.

Valtiovalta sanelee ateisteille, mikä on satua ja mikä totta:
Mikko Puumalainen pilkkaa jopa ateisteja, koska Puumalaisen mielestä Herra ei ole ateisteille satua, vaikka ateistit ovat julkijumalattomasti julistaneet Herran olevan satua!

On hyvin sairasta, että ateistit uskovat oikeuskansleria siinä, että Suvivirsi ei ole satua ateisteille, vaikka toisaalla ateistit lukevat pyhistä kirjoituksistaan, että ihminen on kaikkeuden korkein olento... ja kaikki muu on satua.

Esittäkää minulle laulu, jonka sanojen merkitys on puhdasta faktaa, niin minä osoitan teille epätieteellisen laulun; tieteessä ei ole absoluuttisia totuuksia; jonkun merkityksen väittäminen absoluuttiseksi totuudeksi on tieteen pilkkaamista ja osoitus epätieteellisyydestä;
Herra Mikko Puumalainen vallitsee, villitsee ja jakaa kansaa epätieteellisellä asenteella:
US.blogi, 4.11. 2011: Ateistitieteen tutkimuslaitos yliopistoihin
Blogi, 21.7. 2012: Tiede antautunut sattumalle
Blogi.label: Ateismi
Blogi.label: Sattuma

Vai olisiko sittenkin niin, että esimerkiksi Suvivirsi on ateisteille jotain muuta kuin satulaulu; että ateistit ihan oikeasti uskovat Jumalaan, mutta haluavat vain kapinoida Häntä vastaan ja siksi he tökkivät muita ihmisiä?
Blogi, 26.3. 2014: Ateistit vaativat satulauluja pois kouluista ja kodeistaan
Blogi, 29.3. 2014: Suvivirsi ja Valtion harjoittama jumalanpilkkaEi kommentteja: