perjantai 4. huhtikuuta 2014

Puumalaisen esteellisyys viranomaisena

Mikko Puumalainen on esteellinen Suvivirsi-asiassa: Mikko Puumalainen on vähemmistövaltuutettuna ollut perustamassa Suomeen  islamilaista neuvostoa, SINE --
www.ofm.fi/download/31653_vuosikert...: "... Suomen Islamilainen Neuvosto ry perustettiin marraskuussa 2006. Neuvoston perustamisen taustalla oli Suomessa toimivien muslimien yhteistyöelinten hanke, jota vähemmistövaltuutettu merkittävästi avusti."

Wikipedia: Suomen islamilainen neuvosto:
"Se pyrkii edistämään islamia Suomessa..."
Hikipedia: Mikko Puumalainen
Vasarahammer, 15.3. 2008: Islamin virallistaminen Suomessa

Verkkouutiset, 1.4. 2014: Ben Zyskowicz: Jos Suvivirsi poistetaan kouluista, pitäisi kauppojen olla kiinni Ramadanina. Tuntematta sen paremmin Benin asennetta, niin selvää on, että hän olisi juutalaisena poliitikkona esteellinen, jos hän vaatisi Suvivirren poistamista.

Mikko Puumalainen (epä-ääri)suvaitsevaisena poliitikkona JA SINE:n eräänlaisena perustajana on esteellinen esittämään vaatimuksia suomalaisen kulttuurin köyhentämisestä. Miten Puumalainen voisi olla edes perussuvaitsevainen, jos maailma pyörisi hänen napansa ympäri, eikä hänellä olisi mitään suvaittavaa?

Suvaitsevaisuus vaatii arjen uskomuksia
 -pitää olla jotakin suvaittavaa ja sitä suurempi suvaitsevainen, mitä enemmän asioita hän suvaitsee

Sairasta, sairasta, sairasta. Nimittäin kaikki tämä puhe suvaitsevaisuudesta -- ja suvaitsevaisten vaatimuksista kaiken sellaisen kieltämiseen, joka on välttämättömyys suvaitsevaisuus-uskonnon harjoittamiselle ja siinä kilvoittelulle.

Neutraalissa maailmassa ei olla suvaitsevaisia!
(kuten ei olla islamissakaan)
Himputin Puumalainen! Jos haluat olla tosi suvaitsevainen, niin älä ala vaatimaan Suvivirttä pois yhtään mistään. Sillä voit olla suvaitsevainen vain silloin, kun ympärilläsi on suvaittavaa!
Blogi, 4.4. 2014: Mikko Puumalainen pilkkaa uskovaisia

Suvaitsevaiset eivät ilmeisestikään voi sietää omaa suvaitsevaisuuttaan! Suvaitsevaisten mielestä heidän pitää kieltää kaikki sellainen toiminta, joka vaatisi suvaitsevaisuutta. Esimerkiksi Suvivirsi pitää kieltää, koska Suvivirren kuuleminen vaatii suvaitsevaisuutta ja suvaitsevaisuus on suvaitsevaisille äärimmäisen raskasta, johon heillä ei taida olla edes kykyjä.

Buddhalaisten hyveisiin kuuluu kärsivällisyys; Pieni lapsi ei voisi harjoittaa buddhalaisuuden vaatimusta hyveisiin, jos hänen ympärillään ei olisi mitään muuta kuin neutraalisia asioita. Sama pätee hindulaisuuden noudattamiseen myös:
Hindutaustainen koululainen ei voisi harjoittaa omaa uskontoaan, jos hänen ympärillään ei olisi mitään, mikä osoittaisi hänelle itsekkyyttä, josta hänen pitää pyrkiä pois:
Hindu olisi itsekäs, jos hän vaatisi Suvivirttä pois koulusta, ja silloin ihminen ei voisi olla hindulainen, jos hän ei noudata uskontonsa vaatimuksia omasta itsekkyydestä vapautumiseen.

Sama pätee itse asiassa kaikkiin ihmisiin; Itsekkyys on edelleenkin äärimmäisen vaarallista sekä yksilöille että yhteiskunnille; Se ei ole minkäänlaista ateismin harjoittamista olla itsekäs, eli vaatia sellaista yhteiskuntaa, joka pyörisi kokonaan ateistin navan ympäri.

Koulujen tehtävänä ei voi olla luoda maailmasta neutraali paikka, missä ihmisillä ei ole mitään ominaisuuksia.

- Äärisuvaitsevainen: Sellainen ihminen, joka joutuu sietämään Suvivirttä, joulua, pääsiäistä, perussuomalaisia, Halla-Ahoa,.... kaikkea mahdollista suomalaisuutta.
- Epä-äärisuvaitsevainen: Sellainen, joka siedä Halla-ahon lisäksi edes Suvivirttä.

Tosiasioiden valossa Mikko Puumalainen näyttää olevan mukasuvaitsevainen. Hän pystyy suvaitsemaan vaan omia luomuksiaan, mutta ei taida aavistaa, että hänen luomuksensa saattavat hyvinkin osoittautua hirviöiksi. Hei Mikko! Milloin taas käyt kuuntelemassa SINE:n moskeijassa, mitä uusia vaatimuksia siellä on suomalaisuuden tuhoamiseksi.

Ei kommentteja: