tiistai 20. toukokuuta 2014

Mokuttajat vaativat gravitaatiolakiin muutoksia

YLEn mokutus mamujen unettomuudesta kuuluu sarjaan:
"Voi voi voi, auttakaa mua, mulla on kivi kengässä"

Nyt mokuttajien mokutus ulottuu jo Aurinkoon ja gravitaatioon saakka:
YLE, 20.5. 2014: Valoisat kesäyöt valvottavat maahanmuuttajia
Ylen tarkoitus tälläkin mokutuksella varmaankin oli herättää sääliä maahanmuuttajien avuttomuutta kohtaan, mutta jostain syystä Yle ei heruttanut minusta sääliä tälläkään kertaa.

Planeetta Maa on rasistinen, koska se aiheuttaa monille mamuille pahempia ongelmia kuin konsanaan rehellinen rasismus:
On se vaan kumma, että jos mamu vetää herneen nenuunsa suomalaisuudesta sen verran pahasti, että mamua valvotuttaa, niin silloin mokuttajat ovat kilvan pyytelemässä anteeksi, ja vaativat suomalaisuudelle tiukempia rajoituksia -- mutta, kun gravitaatiolain mukaan toimiva aurinkokunta valvotuttaa mamuja pahemman kerran, niin jostain kumman syystä mokuttajat eivät vaadikaan gravitaatiolakeihin muutoksia?

Vittu, mitä paskaa. Eikö 550 miljoonalla eurolla todellakaan saa Ylen toimittajilta mitään muuta kuin pelkkää paskaa? Eikö ne perkeleen toimittajat tajua, että kyllä se etelä-suomalainenkin voi ensi alkuun valvoa yönsä huonosti, jos menee Kilpisjärvelle kesäkuussa -- ja ei osaa vetää edes verhoja ikkunaan.

Vai onko niin, että mamut eivät voi sopeutua edes fyysisiin olosuhteisiin?
Onhan se täysin äääliömäistä ottaa tänne mamuja luonnon kidutettavaksi.

Tämä osoitti jälleen kerran todeksi sen, miten mokuttajat pitävät mamuja täysin aivottomina, jotka eivät pysty ymmärtämään edes ikkunan ideaa; että sen läpinäkyvyys ei ole absoluuttista, koska sen voisi peittää -- vaikka sossun hankkimalla torkkupeitolla.

Toisaalta, mokuttajat ehkäpä uskovat, että mamut ovat asunnottomia, jolloin heiltä ei voida vaatia verhojen käsittelytaitoja. Ihmetyttää vaan se, että miksi YLEn mokuttajat ei tee uutista suomalaisten asunnottomien yövalvomisista, koska onhan ylen toimittajilla verovaraa, millä mällätä.

Ei kommentteja: