tiistai 27. toukokuuta 2014

Suvaitsevaisten natsipopulismia

Ensin suvaitsevaisten ja mokuttajien politiikka on vienyt EU:n ihmisten ulottumattomiin ja johtanut valtiohallinnot eroon kansalaista. Sitten suvakit ja mokuttajat syyttävät kaikkia niitä rasisteiksi ja natseiksi, jotka ovat yrittäneet estää hallintojen joutumisen kauas pois rehellisten ihmisten vaikutusmahdollisuuksista ja tehnyt yksityissektorin työläisistä vain lypsylehmiä.

Ja nyt: Kun lopulta ihmiset ovat suuremmin joukoin ymmärtänet, että se on ollut suvakkien ja mokuttajien politiikka erottaa hallinto hallintoalamaisista, niin nuo perkeleen tunarit alkavat peruuttaa -- ja samalla syyttävät jotakin tuntematonta tahoa siitä, miten EU:sta on tullut etäinen ja käsittämätön:

TE, 27.5. 2014: Ranskan Hollande: EU:sta on tullut "etäinen ja käsittämätön"

On täysin varmaa, että esimerkiksi Ranskan hallinto on itse (osa)syyllinen EU:n nykytilanteeseen, joten puheet siitä, että EU-kriittiset olisivat jokin ääri-ilmiö, on täyttä hulluutta. Suvakit eivät pysty katsomaan edes peiliin. Ettekö te perkeleen suvakit tajua, että ainoa ääri-ilmiö on siinä, kun hallinnosta tehdään (ja on tehty) etäinen ja käsittämätön:
EU-kriittiset ovat pyrkineet pitämään hallinnon lähellä ihmistä, mutta te pirun kyykäärmeen sikiöt ette ole ikinä halunneet ihmisen kokoista hallintoa, vaan te kaikessa järjettömässä säälissänne olette tunteellisesti halunneet tehdä länsimaiden  rehellisistä ihmisistä lypsylehmiä kehitysmaiden kivikautisia tapoja vaalivien ihmisten lypsettäväksi ja nyljettäväksi.

Juuri te suvaitsevaiset ja muut mokuttajat olette se ainoa ääri-ilmiö, joka pitää poistaa lopullisesti tästä maailmasta. Juuri te suvakit ja mokuttajat olette ainoa populismia viljelevä taho, joiden politiikassa ei ole järjen hiventäkään, joka vienyt hallinnon äärietäälle.

Olisihan se täydellistä mielipuolisuutta väittää EU:n ja EU-Suomen politiikkaa viisaaksi ja ei-populistikseksi, kun jo ns. perinteisten puolueiden suuret nilkitkin sanovat, että hallinnosta on tullut etäinen ja käsittämätön. Mitä se semmonen  politiikka on voinut olla, joka on vienyt EU:n niin kauas ihmisistä?
Se on ollut populismia, kuten sekin on täyttä populismia, jota Ranskan Hollande tuossa yllä olevan linkin takana olevalla sivulla esittää. On populismia julistaa se taho ääri-liikkeeksi, joka ei ole syyllinen siihen, että ihmiset suurin joukoin hylkäsivät Hollanden vaalimat tunteelliset arvot.

Etäinen ja ääri ovat synonyymeja
Näyttää siltä, että suvakit ja muut mokuttajat eivät ymmärrä ääri-sanan merkitystä. He eivät pysty tajuamaan, että he ovat itse rasistisia ääripopulisteja, joiden populistinen politiikka ei enää kelpaakaan lystin maksaville kansalaisille. Ääri on siellä, mistä on pitkä matka takaisin.

Kysyä sopii, mikä politiikka on vienyt hallinnot sinne etäälle, että nyt jo suvakitkin itkevät, että kauas on päästy ihmisten ilmoilta. Ainakaan suvakkien hellimä ns. äärioikeisto ei ole sitä eroa voinut tehdä.

Suvaitsevaisten politiikka on etäpolitiikkaa, jolla on kivaa viedä hallinto etäiseksi ja tehdä siitä täysin käsittämätöntä; sitä on niin hauskaa rustailla verorahoilla kabineteissa etäpolitiikkaa, koska rehellisten ihmisten rahoja hulluuksiin heittelemällä tuntuu niin kivalta, kun tuntee itsensä niin pirun hyväksi.

ps. Käytin tässä natsi-sanaa, koska sen merkitys on kärsinyt täydellisen inflaation rehellisten ihmisten silmissä.
Blogi, 27.5. 2014: Romahtaako EU piakkoin kuten vesitornit


Ei kommentteja: