torstai 1. lokakuuta 2015

Stubb: Pakolaisten kotouttaminen sujuu suunnitellusti

Kaleva, Juttutupa: Se on kuin Somalia, sanoi Stubb
Wikisitaatit, Alexander Stubb: "En tiedä, miten hyvin te voitte liikkua, mutta Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka."

Alex Stubb, Sipilä, Orpo ja muut Suomen tuhoojat voivat ehkäpä jo ensi vuonna iloita, että miten hyvin pakoloiset voivat liikkua koko Suomessa, koska sehän on kuin Lähi-Itä, joka on tosi hieno paikka.
Suvaitsevaiset toteuttavat kaikki pakoloisten toiveet, mutta juhlapuheissa he suvakit puhuvat kotouttamisesta. Suvakkien kotouttamisohjelma taitaa kohdistua yksinomaan suomalaisiin, jotta suomalaiset voidaan kotouttaa kivikauteen.

YLE, 1.10. 2015: Turvapaikanhakijoiden ruokalistaa muutetaan maahanmuuttajille mieluisammaksi
SS, 1.10. 2015: Turvapaikanhakijat lakkoilivat: ruoassa ei ollut tarpeeksi mausteita

IS, 1.10. 2015: Ruoasta kimpaantuneille irakilaisille tarjottiin kastiketta, kasviksia, riisiä ja salaattia – tänään myös puolukkalisuke:

"–Heillä on jo parin viikon ajan ollut aivan oma ruokalista, koska emme voi tarjota heille samaa perusruokaa kuin koululaisille ja päiväkotilapsille, kertoo palvelutuotantopäällikkö Pauliina Värttö Oulun Serviisistä.

Oulun kaupungin liikelaitos vastaa turvapaikanhakijoiden ruuasta.

Meille suomalaisille tutut keitot ja puurot sekä peruna eivät ole kelvanneet riisipuuroa lukuun ottamatta. Täysjyväriisinkin osalta olemme miettineet erilaisia vaihtoehtoja heille.

– Mielenilmaus tuli aivan puskista. Olemme koko ajan ottaneet toiveita huomioon. Meillekin, ruokahuollosta vastaaville tämä turvapaikkatilanne tuli aivan yllättäen kolme viikkoa sitten, Värttö kertoo.

– Sianlihaa, verta ja sisäelimiä emme ole tarjonneet heille uskonnollisista syistä. Suositus helpottaisi suunnittelua, mutta sellaista ei taida olla.

– Palautteen mukaan yksi annos saattaa sisältää kahdeksan jauhelihapihviä ja kymmenen kananmunaa. Toimitamme siis ruokaa tuntuvasti isompia määriä kuin moneen muuhun yksikköön.

Heille viedään ruokaa Hintan koulusta kolme kertaa päivässä. Aamupala sisältää yleensä jogurttia tai viiliä, juustoa, kananmunaa ja hedelmiä. Iltapäivän ruoka on riisiä ja kastikepohjaisia ruokia lisukkeineen. Iltapalaksi on tarjolla yleensä hedelmiä, lihaleikkeleitä ja kasviksia.


MP, 1.10. 2015: Huhulta siivet - invaasiojoukkojen ruokapalvelu
MTV, 1.10. 2015: Oulun hätämajoituskeskuksen ruoka aiotaan heittää roskiin

PS.. Kun olimme lapsia, Suomi ei koskaan ottanut huomioon meidän lasten toiveita. Tosin olimme niin tyhmiä, ettemme edes voineet ajatella jotakin toisenlaista todellisuutta. TUNNUSTAN? Olemme tyhminä täysin syylliset siihen, että Suomesta kehittyi näin hieno, jonka tuhoaminen saattaa kestää jopa kolme vuotta.
Ilman meitä impivaaralaisia Suomesta ei olisi voinut kehittyä turvallista maata:
YLE, 22.1. 2014: Ennen vanhaan kuri pysyi koulussa pitämättäkin
 - siinä vajakeille ja suvakeille vertailukohtaa nykyiseen meininkiin.

Tajukangas, 1.10. 2015: Laittomien arabien ruokalista
Blogi, 1.10. 2015: Suomalaisille koiranruokaa
Blogi, 1.10. 2015: Miksi pakolaiset lakkoilevat

1 kommentti:

Allaspalo kirjoitti...

Apropoo: Tiesitkös muuten, että ison mualiman suvakkien mukaan Ruotsi tihkuu rakenteellista rasismia http://qz.com/516017/sweden-is-not-the-tolerant-raceless-paradise-it-claims-to-be/

Voi elämänkevät