torstai 1. lokakuuta 2015

Miksi pakolaiset lakkoilevat

PÄIVITYS: MTV, 1.10. 2015, klo 17:51:
Oulun hätämajoituskeskuksen ruoka aiotaan heittää roskiin

Suomen maine on mennyt penkin alle jo toisen kerran viikon sisällä, koska suvaitsevaiset ovat antaneet herrakansan pakolaisille vain kouluruokaa. AL, 1.10.2015: Fasaania ei tillilihaa!

Niin. Mikä on syynä pakolaisten tyytymättömyyteen? Mielestäni on täysin absurdia, että pakolaiset ovat syömälakossa tai pillittävät huonoja asuinolojaan, koska onhan kaikille selvää, että pakolaisina he ovat jo tottuneet paljon pahempaan; että he ovat olleet nääntymäisillään nälkään ja kylmään paljaan taivaan alla.

IL, 30.9. 2015: Tällainen (koulu)ruoka hiertää turvapaikanhakijoita Oulussa
IS, 30.9. 2015: Irakilaiset turvapaikanhakijat suunnittelevat ruokailulakkoa Lahdessa
IS, 30.9. 2015: ”Tämä ei ole syömäkelpoista” – turvapaikanhakijoilta kovaa kritiikkiä
MTV, 30.9. 2015: Oulun mielenilmaus: Mannavelli ja majoitusolot kiristivät tunteita
Rolle Törnroos, 1.10. 2015: Kelpaisikohan mämmi irakilaisille maahantulijoille?
MTV, 30.9. 2015: Pahoinpitelyitä ja teinityttöjen ahdistelua - turvapaikanhakijoita epäillään lukuisista rikoksista

Mikä tahansa lämmin tila millaisella ruualla tahansa pitäisi
olla kelle tahansa aidolle pakolaiselle kuin taivaan lahja.


Me tiedämme historiasta ja jopa miesmuistin takaiselta ajalta, että todella hädässä oleva ihminen syö vaikka ihmislihaa välittämättä hittojakaan uskomuksistaan. Esimerkiksi maanjäristyksen jälkeen ihmiset voivat joutua elämään vuosikausia kylmissä teltoissaan, mutta eivät he siitä huolimatta ole mitään himputin pakolaisia, jotka tunkeutuvat muihin maihin loisimaan. Mutta mitä tekevät nämä vitun -ja asyylinvonkaajat; Heille pitää olla hotellitasoinen palvelu uskonnollisella moskalla.
Suomen historiaa, joka tuotti ajattelevia, kunnon ihmisiä
Aloitin koulun 1950-luvulla. Kouluruokana meillä oli joka toinen päivä kaalikeittoa ja perunakeittoa. Molemmissa keitoissa uiskenteli siellä täällä ihran paloja harvojen kaali/perunapalkojen seassa. Sitten tiistaisin taisi olla hernekeittoa ja ainakin joskus oli puolukkapuuroa. Syksyisin me lapset saatiin itse käydä poimimassa metsästä puolukkaa ja mustikka. Jokaisen piti tuoda vähintään puoli kiloa mustikkaa ja kilo puolukoita. Koulua oli maanantaista lauantaihin, joka aamu klo 8:sta alkaen. Syksyisin meillä oli myös viikon syysloma, jolloin me mentiin perunoita poimimaan.
Ruoka haettiin itse koulun keittiöstä 40 oppilaan luokkahuoneen pulpetille ja jokaisen piti syödä lautanen tyhjäksi. Jos lautaselle jäi jotain, niin se vietiin joko takaisin keittiöön huomiseksi ruuaksi tai sitten lautanen laitettiin ikkunalle ja oppilaan piti syödä se koulun jälkeen jälki-istunnossa. Hyvin harvoin kukaan jätti ruokaa lautaselle. En siis voi ymmärtää enkä millään tavoin käsittää edes suomalaislasten purnaamista kouluruuasta, puhumattakaan, että ymmärtäisin vähimmässäkään määrin pakoloisten vittuilua.
Olen sitä mieltä, että pakolaiset tulee ruoskia, jos he vähänkin purnaavat ja ovat epäkiitollisia: Se on kuri, jolla ihmiskunta sivistettiin; Nykyinen kurittomuus ja suvaitseminen taannuttaa ihmisen älyttömäksi elukaksi:
YLE, 15.01. 2014: Ennen vanhaan kuri pysyi koulussa pitämättäkin
YLE, 18.12. 2014: Yläkoulu kiristi rangaistuksia tupakoinnista – ei käryjä pian 3 vuoteen

Kirkkonummi sijoitti satoja "pakolaisia" Hotelli Aavarantaan
LV, 28.9. 2015: Kirkkonummelle jo toinen vastaanottokeskus – 300 uutta turvapaikanhakijaa

Köyhillä ja hädänalaisilla pakolaisilla on hienot älypuhelimet. Puhelimien kautta pakolaiset soittelevat toisilleen. Tottakai he olivat puhelimillaan kuulleet ja nähneet, miten hienosti Kirkkonummen pakolaisilla on asiat, joten tietysti on täysin luonnollista, että ihminen, joka ei ole hädänalainen, toimii himojensa vietävinä ja alkaa vollottaa, miksi hän joutuu asumaan tavallisessa asunnossa, kun hänen kaverinsa elää leveästi hotellissa.

Pakolaisuus ja himokkuus ovat toisensa poissulkevia;
Aito pakolainen on vaatimaton ja tyytyy vähäänkin.
Aito pakolainen olisi kiitollinen vähästäkin.

Googlen kuvahaku: Kirkkonummi, Hotelli Aavaranta
Blogi, 30.9. 2015: Kanadalaista pakolaisasiaa ilman häpyä

PS. Se pakoloisen kädessä kuvattu ruokalautanen ei taatusti ollut vellilautanen; vitun vellihousutoimittelijat eivät ole näköjään koskaan velliä nähneetkään muualla kuin housuissaan.

8 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Kun asiaa tarkemmin ajattelee, meidän suurin ongelmamme ei ole satatuhatta muslimipakolaista, joista terroristeja on joku osa, VAAN nämä monessa sukupolvessa supisuomalaiset ihmiset, jotka tienaavat turvapaikkabisneksellä. Niin kauan kuin he tienaavat hyvin, homma tulee jatkumaan. Viis tyhmästä kansasta.

Kun sinulla on tarpeeksi rahaa, voit aina aidata itsellesi rauhaisan ja mukavan alueen mistä tahansa. Helsingin parempien ihmisten kaupunginosasta, Kauniaisista tai vaikka ostaa kesämökkisaaren Korppoosta tai Bahamalta. Ei heitä huoleta se, millaiseen kaaokseen Suomi joutuu, niin kauan kun raha virtaa.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No, itse alustuksen aiheesta:

Selvästikään nämä nuoret miehet eivät ole mitään pakolaisia. He ovat luultavasti peräisin varakkaammista perheistä, missä he ovat tottuneet hyvään ja nöyrään palveluun. Tänne he ovat tulleet kai lähinnä siksi, etteivät joutuisi tekemään vieläkään mitään leipänsä eteen. Tai ehkä siksi, että siellä jossain on ilmennyt vaara joutua armeijaan. Mutta jos ruoka ei kelpaa, olkoon syömättä. Mitäpä tuosta. Tosin, vastaanottokeskuksen lähellä asuvien suomalaisten ja heidän omaisuutensa turvaksi nämä käytöstapoja vaille jääneet nulikat varmaan kannattaa lukita sinne keskukseen, etteivät pääse ryöstemään.

Anonyymi kirjoitti...

Tällaiset rettelöijät voi hyvin jättää ilman aterioita. Jos ei kelpaa ruoka, niin ei sitten. Lisäksi heidät pitäisi voida karkottaa välittömästi; eivät he voi olla mitään aitoja, oikeita sotaa pakenevia pakolaisia. Periksi ei pidä antaa tuumaakaan.

Euvostotaivas kirjoitti...

Toivottavasti nämä rettelöt nyt avaavat mahdollisimman monen suomalaiset silmät. Velliä syödään lukuisissa köyhissä suomalaistalouksissa tälläkin hetkellä elinkustannusten noustessa ja palkkojen ynnä tukien laskiessa, työttömyyden riivatessa. Markettien yltäkylläisyys on pian hotkittu, mikäli kaaos Euroopassa syvenee ja EU:n töppöily Venäjänpolitiikan kanssa jatkuu. Karu maamme ei kykene elättämään niin monta miljoonaa ihmistä kuin pinta-alamme antaisi ymmärtää.

Velliä voimme joutua kaikki särpimään hyvin pian, suurella ilolla!

Brainleak kirjoitti...

Kiitoksia kommentoijille. Mikä tässä erityisesti ärsyttää on se, kun tänne tulevat ovat maksaneet tuhansia euroja matkastaan ja heillä on merkkivaatteet ja uusimmat älykännykät, mutta perkele! Heillä ei ole penniäkään rahaa ruokaan. Suomessa ruokahyllyt eivät ole tyhjiä, joten jos kouluruoka ei kelpaa, niin ovi ja raja on auki toiseenkiin suuntaan.

Suomalaisilta eläkeläisiltä vanhain/hoitokodit ottavat vuokran, ruuan ja hoidon vastikkeet suoraan tililtä ja jättävät heidän tililleen vain murusia, mutta noille saatanan loisille pitää kaikki tarjota; mitään ei heiltä näköjään saa vaatia, koska heti 22 prosenttia (vasemmiston kannatus) suomalaisista äänestäneistä saa itkupotkuraivarin.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeasti, oikea pakolainen on todella tyytyväinen siitä mitä saa. Suomella ei ole varaa ottaa kusipäitä tähän jo muutoinkin pulassa olevaan maahamme. Meillä itsellämmekään ei ole kaikilla asiat kunnossa, ruokajonoissa riittää porukkaa vauvasta vaariin niin ei tosiaankaan tuollaisia maahan. Kaiken lisäksi nämä purnaajat ovat nuoria hyväkuntoisen näköisiä uhmakkaita nuoria miehiä. Mitä he pakenevat? Missä ovat naiset, lapset, vanhukset?
Ja Suomen hallitus se vaan voivottelee ja haluaa auttaa, mutta keitä?

Brainleak kirjoitti...

Se on se poliittinen korrektius, joka vaivaa lähes kaikkia läntisen maailman poliitikoita. Kukaan heistä ei uskalla sanoa totuutta mistään asiasta, koska muutoin suvaitsevaisto ja Jari Tervo suuttuu ja julistaa heidät rasisteiksi ja heittää raamatun olkansa yli ja nuolee lukemattoman koraaniansa persepuolta.

Sama poliittinen korrektius esti 80 vuotta poliitikoita tajuamasta, mitä Hitler teki

pvnam kirjoitti...

THREE IMPORTANT RIGHTS


Three Rights which, in my opinion, should be preserved:
.
1 - The right to Mono-parenthood in Traditionally Monogamous Societies: see the blog « http://thesextaboo.wordpress.com/ » {The Origin Of Sex-Taboo}. [in English]
.
2 - The right to veto who pays (the taxpayer) - Semi-Direct Democracy: see the blog « http://fimcidadaniainfantil.blogspot.pt/ » {Fim-da-Cidadania-Infantil}. [in Portuguese]
.
3 - The right to survival of Indigenous Identities: see the blog « http://50-separatism-50.blogspot.pt/ » {50-SEPARATISM-50}. [in English]
.
.
.
P.S.
The separatists-50-50 doesn't seek pretexts to deny the Right to survival of others one... the separatists-50-50 only claim the Right to survival of Indigenous Identities (read: the 'globalization-lovers' must respect the rights of others one... and vice versa!).