maanantai 27. huhtikuuta 2009

Rikkaiden voivottelua

Olen lähes kaksikymmentä vuotta kirjoittanut nettiin rikkaiden täydellisestä typeryydestä. Minun puolesta kyseessä ei ole tippaakaan kateus, vaan inhoan yli kaiken typeryyttä. Maailma olisi paratiisimainen paikka kaikille, jos vain päästäisiin eroon rikkaista, eli typeryyksistä.

Johtuen siitä, että poliitikot kuuluvat typer..., oho, siis rikkaisiin, niin me emme pääse eroon typer..., siis rikkaista niin kauan, kun poliitikot haluavat ehdoin tahdoin samastua typer..., sori, siis rikkaisiin, piti sanomani. Mistähän se voi johtua, että mulla pyrkii tulemaan suusta typerys-sana, kun pitäisi sanoa poliitikko tai rikas?

Poliitikot eivät ole koskaan perustelleet sitä, miksi poliitikoiden pitäisi kuulua rikkaisiin. Poliitikoiden täydellinen saamattomuus asiansa perusteluiden puutteesta johtuu tietysti heidän täydellisesti typeryydestään, ihminen ei voi olla muuta kuin typerys, kun hän pyrkii olemaan rikas; rikas ja typerys ovat synonyymeja

Muuan rikas, joka omasta mielestään on rutiköyhä, kun ei saa eläkettäkään edes sataa tonnia kuussa, esitti tässä muutama vuosi sitten niin helvetin köyhää Puumalan kunnalle, että hän kerjäsi pientalolleen energia-avustusta. Mokoma kerjäläinen halusi kunnan jauhoille.

Jostain syystä mokoma kerjäläinen ei kuitenkaan saanut Puumalan kunnalta kerjättyä paljoakaan, joka tietysti harmitti kerjäläistä niin vitusti, että hän päätti kunnon kerjäläisen tavoin kerjätä oikaisuvaatimusta. Pahaksi onneksi sekin kerjääminen meni ihan vituralleen, ja niin kyseinen köyhä asuu nyt Puumalan kunnassa röttelytalossaan viluissaan, koska hänen lähes sadan tonnin kuukausieläke ei riitä talon energiaan...

Kyseinen kerjäläinen on tullut yhteiskunnalle muutenkin erittäin kalliiksi, kuten kaikki rikkaat! Jos poliitikoilla olisi järkeä edes sinapin siemenen verran, niin hekin ymmärtäisivät, ettei millään valtiolla ole varaa köyhiin, eli niihin, jotka mukamas omasta mielestään ovat rikkaita, mutta jotka eivät pysty mihinkään muuhun kuin jatkuvaan voivotteluun ja valitteluun, miten kauheaa se on, kun he eivät saa kaikkea ilmaiseksi.

Koska poliitikoilla ei ole omaa ajattelua lainkaan, vaan he hokevat typeriä ideologioitaan ja oppilauseitaan kuten muutkin uskovaiset, niin siksi maailmasta puuttuu lähes tyystin sen ymmärtäminen, että kaikki paha, kurjuus, rikollisuus ja köyhyys johtuu yksinomaan ns. rikkaista.

Ne ovat rikkaat, jotka aina aiheuttavat laman, laskukaudet. Kun on lama tai laskukausi, niin nuo saamarin typerykset eivät osaa muuta kuin huutaa kurkkusuorana, miten kaikkien pitää osallistua lamanestotalkoisiin. Mutta milloinkaan yksikään rikas ei ole millään tavoin itse osallistunut talkoisiin, eli yhteiskunnallisuuteen.

Typeryksiä, eli rikkaita ja poliitikkoja enemmän minua inhottaa psykologit, jotka ovat niin helvetin typeriä, etteivät he tajua, miten suunnattomasti rikkaat kärsivät rahariippuvuudesta. Psykologit ovat täydellisesti hyljänneet rikkaat oman onnensa nojaan, koska rikkailta puuttuu järki. Ja koska rikkaat ovat vain onnensa varassa, niin on sanomattakin täysin selvää, että kaikki, mitä rikkaat tekevät, on ensisijassa täydellisen typerää ja vain sattumalla toimivalla onnella rikkaiden teoista voi seurata jotakin reaalistakin.

Psykologit eivät tietysti pysty näkemään sitä tosiasiaa, että rikkaat ovat rahajuoppoja, koska psykologit itse kärsivät samasta sairaudesta. Siksi juuri psykologien sanomiset ovat yhtä tyhjän kanssa, koska he julistavat vain rikkaille mieluista sanomaa. Psykologit ovat rikkaiden perseiden nuolijoita, muuten ei millään voi ymmärtää sitä, miksi rikkaat on niin totaalisesti hyljätty kaiken medikalisoinnin ulkopuolelle.
Rahajuopot psykologit ovat syrjäyttäneet itsensä lisäksi myös rikkaat yhteiskunnan, eli yhteisöllisyyden ulkopuolelle.

Ns. vähemmän rikkaille, joita psykologit kutsuvat köyhiksi, on olemassa värisuora erilaisia ja erikokoisia pillereitä, mutta rikkaille ei ole avuksi mikään pilleri, koska rahajuoppojen psykologien mielestä rikkaat eivät näytä pahemmin kärsivän rahajuoppoudesta, kun psykologit hinkaavat rikkaiden käsiä koktailkutsuilla.

Olisiko jo aika psykologien lukea vaikka Puumalan kunnan hallituksen pöytäkirjoja, jotta psykologit huomaisivat itsekin, millaisessa kroonisessa köyhyydessä rikkaat joutuvat koko ajan elämään; heille ei riitä mikään. Kuulitteko, te nuijapäät! Rikkaille ei riitä ei sitten mikään! Tajuatteko, te samperin tunaripsykologit, että kun rikkaille ei riitä sitten niin mikään, niin juuri se on se moottori, jolla rikkaat ajavat jatkuvasti maailman joka ikistä valtiota perikatoon!

Pitäisi olla jokaiselle ajattelevalle olennolle täysin itsestään selvää, että rikkaat ja rikkaita suosiva lainsäädäntä nostattaa aina kaikkien elinkustannuksia! Mutta koskaan rikkaat eivät siitä joudu kärsimään, koska rikkaat voivat aina luottaa valtion kallispalkkaisiin suojatyöläisiin, eli psykologeihin, että he aina siunaavat valtion viralliseksi totuudeksi sen rikkaiden hokeman, että köyhät ja kerjäläiset ovat itse syypäitä omaan tilanteeseensa....

Ilmainen vinkki poliitikoille ja muille typer.., eiku rikkaille: Älä hitossa kerjää kunnan jauhoja (avustuksia, palkkioita, palkkaa, etuisuuksia, etuoikeuksia, matkoja, pelimerkkejä, lomaa, valtaa, boonuksia, optioita, motivaatiota tms.), jos sulla on puhtaat jauhot.

E. Aho: 20. marraskuuta 2008 Stora Enso teki jättitappiot, kuka kantaavastuun?

Puumalan kunta: Erään puumalalaisen oikaisuvaatimus, Khall 271 §
Lainaus:"Rakennus on ollut aikaisemman omistajan aikana vapaa-ajan käytössä, mutta Härmälä aikoo ottaa rakennuksen ympärivuotiseen asuinkäyttöön vuoden 2007 aikana.

Härmälä perustelee oikaisuvaatimustaan myös sillä, että kyseinen rakennus ei ole vapaa-ajan asunto, eikä rakennusta myöskään olla muuttamassa asuinkäyttöön soveltuvaksi vaan rakennus on rakennettu nimenomaan ympärivuotiseen asuinkäyttöön, johon sitä on myös alun perin käytetty. Myöskään asuinrakennuksen väliaikainen käyttö ei muuta sen käyttötarkoitusta vapaa-ajan asunnoksi tai muuksi osavuotiseksi asunnoksi."

Youtube: Ilmaisia halauksia vai maksullisia halauksia
Free hugs or deluxe hugs

Ei kommentteja: