keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Edward Snowden-pelkuripoliitikot ja turvapaikka

Poliitikot ovat kilvan loukkaantuneet Edward Snowdenin paljastuksista ja vaativat USA:lta selitystä, miksi se vakoilee heitä. Mutta poliitikot eivät välitä mitään paljastajan kohtalosta. Ampukaa viestin tuoja, on poliitikkojen hiljainen sanoma. Rikoksen paljastajat hirteen.

Täten julistan Edward Snowdenille turvapaikan Pasilan kivilinnaan, Suomen ainoaan Suomalaiseen Kivipuutarhaan, jonka turistimäärät ovatkin jo mukavasti kasvussa -- tuoden Suomelle kaivattua ulkomaan valuuttaa, vaikka Suomea johtavat poliitikot eivät moisia mitenkään ansaitse.

Jos poliitikot olisivat järkeviä kieltäessään Edward Snowdenilta turvapaikan, he eivät voisi pahastua USA:n vakoilusta. Poliitikkojen paheksunta ei ole missään järkevässä suhteessa heidän pelkuruudelleen. Ainoa selitys, jolla poliitikkojen pelkuruus voidaan selittää täydellisesti,  on siinä, että poliitikot itse pitävät pystyssä kulissia; että julkinen valta on ainoastaan kulissi sille salailulle ja kansalaisten vakoilulle, jota poliitikot kaikissa maissa pelkuruuttaan harrastavat.

Blogi, 8.6. 2013: USA vakoilee
Blogi, 30.11. 2010: Julkinen valta salaisen vallan kulissi
Geocities.ws/sinenmaa, 21.6. 2003: Salaiset Kansiot--X-Files:
Minkä tiedon pitää ja tulee olla kansakunnan korkeinta tietoa? Onko salainen tieto korkeampaa tai perimmäisempää kuin perustuslaki? Jos perustuslaki ei ole korkeinta tietoa, niin miten silloin kansakuntaa voidaan hallita oikeudenmukaisesti, jos valtion julkinen korkein tieto (perustuslaki) on alisteista jollekin muulle tiedolle, tai arvoille? ...
lue lisää...

Ei kommentteja: