sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Koirat on tapettava

Olen sitä ikäluokkaa, joka muistaa rankkurit. Kun muistelen lapsuuttani, niin en muista sieltä aikaa, jolloin olisin suhtautunut eläimiin tunteellisesti. Lapsuudessani kaneja pidettin kotona vain lihan vuoksi. Villikissoja sai kuka tahansa tappaa ilman minkäänlaisia jälkiseuraamuksia.

IL, 8.9. 2013:
Helsingissä osoitettiin mieltä Romanian koirien kohtelua vastaan
MTV3, 8.9. 2013:
Sadat protestoivat Romanian koirien joukkotappamista vastaan
Julkishallinto antoi 30 markkaa variksen jalasta ja 500 markkaa ketun käpälästä. Lisäksi julkinen hallinto piti palkollisinaan rankkureita, joiden tehtävänä oli hävittää kulkukoiria: Blogi, 24.4. 2013: Kulkukoirien maahanmuutto.

Kun kuulen uutisia koirien hyysäämisestä, niin en voi muuta kuin surkutella hyysääjien ja hyysättävien kohtaloista. Maailma ei tule tippaakaan paremmaksi sillä, että eläimiin suhtaudutaan tunteellisesti. Suomi saavutti parhaimmuuden sillä, että suomalaiset hävittivät kulkukoirat itse eivätkä jaelleet niitä ympäri maailma.

Suosittelen, että annetaan jokaisen maan ratkaista omat ongelmansa täysin itse. Se ei ole mikään rikos eikä synti ketään vastaan deletoida kulkukoirat pois kuleksimista -- kuten suomalaiset tekivät sitä siihen aikaan, kun Suomesta piti kehittää maailman paras valtio, jolla on riittävästi aita pelastaa koko maailma...

Ajatelkaa sitä, jos suomalaiset eivät olisi aikoinaan tappaneet kulkukissoja ja tuhonneet katukoiria? Se olisi samaa, jos Suomessa olisi jatkunut feofaalinen aikakausi. Suomessa ei olisi voinut tapahtua kehitystä, jos koirien kohtelulle ei olisi ollut kehittymistä: Rankkuritoiminta oli kehitystä. Ilman rankkureita ja vapaata eläinten hävitystä Suomi olisi edelleen pimeässä.

Antakaa jokaisen maa ihan itse nousta kehityksen portaita, älkääkä vaatiko, että joku maa voisi hypätä Suomen sivistystasolle siten, että sen kaduilla vilisee kulkukoiria.

Balkanin niemimaan asukkailla on täysi oikeus listiä koiria ja muita eläimiä kuten suomalaiset tekivät noustessaan sivilisaation portaita.
Maailmamme maat eivät ole kaikki samalla sivistystasolla. Hyvin monet maat elävät vielä keskiaikaa ja muutamat ovat jossakin rautakaudessa. On ylimielistä täältä huudella toiseen maahan, miten niiden asukkaiden tulee kohdella eläimiä tai ihmisiä.

Ei kommentteja: