lauantai 19. lokakuuta 2013

Kuolemantuomio kulkukoirille

Lehdessä: "Romanian ratkaisu kulkukoiraongelman hoitamiseksi kuohuttaa Eurooppaa.
IL, 19.10. 2013: Kuolemantuomio kulkukoirille

Romanian ratkaisu kulkukoiraongelmalle on ainoa oikea ratkaisu, kun asiaa katsotaan kehityshistoriallisesti, ilman järjetöntä tunteellisuutta, joka on nykyajan pahin kulkutauti:

Kaikki kansat ovat aikojen alusta saakka tehneet tekoja, joita yksikään lässynlässyn-suvakki ei pysty ymmärtämään. Esimerkiksi suomalaiset tappoivat ammattimaisesti, valtion tahdosta, kulkukoiria vielä 1960-luvulla: Blogi 8.9. 2013: Koirat on tapettava

Toistan sen tosiasian, että kulkukoirien tappaminen on kehitystä.
Asia on päivän selvä, kun asiaa katsotaan järjellä: Jos suomalaiset ja muut kehittyneemmät maat eivät aikoinaan olisi hoitaneet kulkukoiria kuten ne hoidettiin, niin me emme nyt olisi näin kehittyneitä. Me olemme suuresti velkaa niille impivaaralaisille teoille, joiden kautta saavutimme tämän kehitystason, joka takaa pullamössöä myös laiskoille ja ajattelemattomille.

On kehityksen vastaista vastustaa sellaisia kehitysmaiden tekoja, jotka aikoinaan kuuluivat ilman mitään lässytystä kehittyneiden maiden kehityskulkuihin. Antakaa romanialaistenkin hoitaa ihan itse ongelmansa; Olen täysin satavarma, että muutaman kymmenen vuoden kuluttua romanialaiset ovat samanlaisia tunteellisia lässyttäjiä kuin mitä ovat suomalaiset suvakitkin -- jos vain heidän annetaan ihan itse hoitaa omat ongelmansa.

Jokaisen kansakunnan tulee ihan itse nousta kehityksen portaita, koska jos ne nostetaan alemmilta tasoilta ylemmille ilman, että he itse voivat kokea siitä ansiota, niin varmaa on, että sellainen ansiottomasti nostettu kansa putoaa entistä syvemmälle barbaarisuuteen. Katsokaa vaikka Irakia, mitä sille tapahtui, kun siltä revittiin kehityksen rappuset ja tilalle annettiin ns. nykyaika.

Suvakit eivät tunne mitään sääliä esim susia kohtaan, mutta auta armias, jos susien serkkuja tapetaan jossakin kehitysmaassa siksi, että ne aiheuttavat siellä pahoja ongelmia, niin johan suvakki tuhertaa itkua...

Onhan se erittäin inhaa vaatia kehitysmaalaiselta samanlaista tunteellista käytöstä, mikä vaivaa ns. sivistyneitä kansalaisia. Kehitysmaalainen tappaa koiran yhtä tunteettomasti kuin suomalainen suvakki itikan. Kuten impivaaralainenkin teki.

Kehittyneiden maiden tunteelliset pullamössöttäjät ja muut viherpiipertäjät kuvittelevat, että kehitysmaalaiselle voidaan tuosta noin vain vaihtaa samanlaiset säälin tunteet, joiden vallassa he itse ovat. Että kun Romanian kaupungissa kulkukoirat räksyttävät ja käyvät päälle, niin romanialaiselta vaaditaan katukoiria kohtaan samanlaista täysin järjetöntä tunteellista suhtautumista, joka vaivaa suomalaisia puunhalaajia.
Koska kehitysmaalaisten tunteet eivät sovi yksiin suomalaisten lässyttäjien tunteiden kanssa, niin siksi lässyttäjien pitää purkaa todellisuuden kanssa ristiriidassa olevat jännitteensä suoltamalla täysin järjettömiä vaatimuksia....

US, 25.10. 2013: varoitus koiranomistajille: ”Voi olla tautiriski”

Ei kommentteja: