torstai 23. huhtikuuta 2015

Hallituksen ainoa mies hukasssa

Hallituksen ainoa mies matkalla jossakin päin Suomea.
Ottakaa heti yhteys suomalaisuuteen.

YLE-areenasta löytyy hallituksen ainoan miehen -Marjatta Väänäsen- haastattelu. Kun sen joskus kuulin, niin kirjoitin sen puhtaaksi kuunteluni mukaan ja laitoin sen nettiin. Tuo Marjatta Väänäsen haastattelu on ollut monta kertaa mielessä seuratessani 6-paketti-hallituksen toilailuja. Kun Paavo Arhinmäki oli kulttuuriministerinä, niin Suomen kulttuurielämän mokuttaminen on ollut pahempaa kuin se, mitä Marjatta Väänänen joutui korjailemaan 1970-luvulla.

YLE on nykyisin pahemmin saastunut vasemmasta oikeaoppisuudesta kuin mitä se oli 40 vuotta sitten. Ennen vaaleja YLEn jokaiseen mahdolliseen ohjelmaan oli laitettu mukaleikillisiä perussuomalaisten pilkkaamisia. Erityisesti Yle Leaks, Uutisvuoto ja Stiller sekä yhdeksän jälkeiset ns. A-asiaohjelmat julistivat persuvihaa. Jopa dokumenteissa näytettiin lähes pelkästään natseja ja niihin liittyviä juttuja.

Ehdotan lakia, jonka mukaan kulttuuriministeriksi saataisiin valita vain vankimielisairaalan pääpsykiatri. Suomi ei voi nousta niin kauan, kun kulttuuriministerit saavat saastuttaa suomalaisuutta verorahoilla ja YLE maalaa piruja seinälle.

HS, 30.1. 2013: Tiina Rosenberg Arhinmäen uuden taideneuvoston johtoon
YLE Watch, 21.4. 2015: Suomalaisvihamielisen "älymystön" vaalien jälkeistä itkua
IS, 22.4. 2015: Tämä ei ole sinun Suomesi, Krista Kosonen
US-blogi, 22.4. 2015: Taideyliopiston rehtori Rosenberg paljasti karvansa
US-blogi, 23.4. 2015: Yhteisrintamassa kohti tervettä kulttuuripolitiikkaa
Vapaasana, 29.5. 2013: Taideyliopiston rehtori on marxilainen plagioiva heteronvihaaja?

Helsinki.fi/375 humanistia: Hallituksen ainoa mies
26.12. 1992, Marjatta Väänäsen haastattelu:
Google Docs, Kokemuksia 1970-luvun kulttuuripolitiikasta:

"Taistolaisuus pyrki aktiivisesti muuttamaan yhteiskuntajärjestelmäämme. Se levisi yhteiskunnan kaikkiin niihin instituutioihin, joiden kautta tehokkaimmin voitiin päämäärä saavuttaa. Eli joukkotiedotusvälineisiin, kuten radioon ja televisioon, sanomalehtien kulttuuritoimituksiin, teatterin maailmaan, elokuvaan, mutta myös koululaitoksen oppisisältöihin, lastentarhaopettajien koulukseen asti, puhumatta korkeakoululaitoksesta."

Ei kommentteja: