lauantai 16. heinäkuuta 2016

Miksi suvakkiarmeija ei tajua

Median ja lännen poliittinen korrektius menee jälleen pahasti ojaan, jos se alkaa tukemaan islamistista Turkkia vaikkapa vakauden nimissä. Kivikautisen ideologian säilyttäminen johtaa koko maailman suoraa päätä takaisin kivikauteen.

Meillä oli jo viisi vuotta sitten täysin varmasti tiedossa, mitä tulee siitä, jos Länsi alkaa tukemaan Syyrian islamistikapinallisia. Vielä vuonna 2010 Syyria oli paras ja rauhallisin Lähi-Idän maista, missä kaikilla syyrialaisilla  oli hyvä olla ja asua. Sitten Egyptin ja Libyan esimerkkien rohkaisemina myös Syyriassa äärimuslimit alkoivat vaatimaan opiskelijoille säkkipukua, jolloin al-Assadin hallinto sääti lain, joka ei miellyttänyt islamisteja, ja niin Syyriassa alkoi napina virallista hallintoa vastaan:
Voima, 7.9. 2015: SAKKISEN SYYRIA
”Kesällä 2012 haastattelin Syyriasta palannutta Riiko Sakkista. Hän paasasi totaalisen vastakkaista viestiä Syyrian tilanteesta kuin koko valtamedia.
Ei minun unelmani ole se, että Baath-puolueella olisi maailmanvalta. Puhun niiden ihmisten suulla, joita olen tavannut paikan päällä. Eivät he tietenkään koko Syyrian kansaa edusta, tämä on koulutetun kulttuuriälymystön näkökulma. Heidän näkemyksensä tilanteesta ja tapahtumista kuitenkin poikkeaa niin paljon median välittämästä kuvasta, että ei sitä voi ohittaa”, Sakkinen totesi vuonna 2012.
Presidentti Bašhar al-Assad ei ole mikään kiiltokuvapoika, mutta eivät länsimaiden tukemat, al-Assadin tilalleen kampeavat tahot missään tapauksessa parempia ole. Päin vastoin. Länsimaat tukivat tieten tahtoen uskonnollisia ääriryhmiä horjuttaakseen al-Assadin valtaa. Ja nyt se kakka sitten on osunut tuulettimeen ja urakalla.
Vanhan perinteen mukaisesti viholliseni vihollinen on ystäväni -ajattelu puri jälleen kerran länsimaita nilkkaan. Jälleen kerran kovimman hinnan tästä maksavat kuitenkin ihan muut kuin länsimaat. Ja jälleen kerran ilmaan jää kysymys siitä, että ovatko länsimaiden johtajat niin typeriä, että he toistavat samoja virheitä vuosikymmenestä toiseen, vai tekevätkö he sen tahallaan. Talibanien ja al-Qaidan jatkoksi maailma on nyt saanut riesakseen ISIS:n.
Sakkinen syytti vuonna 2012 länsimaita terrorismin tukemisesta ja sanoi pelkäävänsä ääriuskonnollisten nousevan valtaan. Jälkikäteen tarkasteltuna hän näyttää olleen täysin oikeassa."

Koska Länsi oli jo aiemmin tuhonnut Afganistanin, Iranin, Irakin ja Libyan, niin se ei tietysti millään muotoa sopinut vasemmistoliberaaleille ja poliittisesti korrekteille poliitikoille, että Lähi-Idässä olisi vielä yksi valtio, jossa kaikki olisi hyvin. Niinpä islamofiilikot päättivät, että maailma olisi paljon parempi paikka, kun kaikkialla olisi arabikatuja, missä islamisteilla olisi täydellinen vapaus esittää kivikauden kaikkein surkeimpia aatteita.

Vasemmistoliberaalit yhdessä surkeilevien poliitikoiden kanssa tekivät täysin tahallaan monista arabimaista pakolaistehtaita. Ja kun sitten muslimipakolaiset toitotettiin tervetulleiksi ilmaiseen elämään Eurooppaan, ja niin se sana ilmaisesta elämästä kiiri ympäri planeettaa, jolloin myös Afrikasta tehtiin pakolaistehdas: Elintasopakolaisvirta lähti loputtomaan vyöryämiseen jättäen Afrikan entistä syvempään ahdinkoon, koska sieltä karkaa se aivopääoma, joka muutoin olisi jäänyt kehittämään Afrikkaa, esim Kuollut kehitysapu, Dambisa Moyo.

Medium Corporation, 14.5. 2015: Pentagon report predicted West’s support for Islamist rebels would create ISIS
A declassified secret US government document obtained by the conservative public interest law firm, Judicial Watch, shows that Western governments deliberately allied with al-Qaeda and other Islamist extremist groups to topple Syrian dictator Bashir al-Assad.

The document reveals that in coordination with the Gulf states and Turkey, the West intentionally sponsored violent Islamist groups to destabilize Assad, and that these “supporting powers” desired the emergence of a “Salafist Principality” in Syria to “isolate the Syrian regime.”

Kaikki vähänkin itsellisesti ajattelevat ymmärtävät, mitä paskaa siitä tulee, jos aletaan tukemaan kivikautisia aatteita. Eurooppa on itsessään loistava esimerkki siitä, miten se ottaa tuhansia vuosia taistella kivikautiset heimot ensin klaaneiksi, sitten kaupunkivaltioiksi ja lopulta kansallisvaltioiksi.

Euroopan Unioni tulee vielä joskus toteutumaan, mutta ei niin kauan, kun Euroopan valtiot ovat niin erilaisissa kehityvaiheissaan. Pitäisi ensin antaa kaikkien valtioiden asettua vakaiksi talousalueiksi, koska työtä tekevät ihmiset eivät luonnostaan pidä siitä, että terveen näköisiä ihmisiä hyysätään. Se on yksinkertaisesti pahuutta jakaa työtätekevien ihmisten rahaa sellaisille, joiden pitäisi itse kehittyä ja kehittää omia alueitaan -- jos pitää paikkansa se suvakkien hokema, miten kaikki ihmiset ovat rotuun katsomatta yhtä älykkäitä ja kykeviä. Tosin se ainakin pitää paikkansa, että vakka kantensa valitsee; Laiskat ihmiset tykkäävät laiskoista ja loiset loisista.

Kaikkein pahin virhe, minkä EU:n herrabyrokraatit tekivät, oli juuri se, kun he alkoivat hajottamaan Lähi-Idän diktaattoreiden hallintoja muka demokratian nimissä. Historiaa vähänkin lukemalla kuka tahansa järkevä ihminen ymmärtää, että Euroopan pikkuvaltiotkin olivat ensi alkuun diktatoorisia, koska juuri se sanelupolitiikka oli ja on edelleen tarpeen, että luonnostaan kovakalloiset ihmiset voidaan sivistää. Diktatuuri ei ole paha asia, paitsi silloin, kun se on uskonnollista ilman valistusta.

Blogi, 22.8. 2013: Tuen Syyrian laillista hallintoa

Ei kommentteja: