tiistai 13. kesäkuuta 2017

Opi Hallituksen Arvopohja Minuutissa

Ihmisarvoja julistavat poliitikot eivät uskalla puhua arvoista ja niiden perusteista. Pelkkä ihmisarvoon viittaaminen on kuin puukolla sohimista siksi, ettei pidä toisesta:
TS, 3.6. 2017: Hallituksessa suunnitelma Halla-ahon voiton varalle: soinilaiset muodostaisivat oman eduskuntaryhmän
LU, 13.6. 2017: Lappeenrantalainen kansanedustaja: Hallituksen kaatuminen hakee poliittisena huijauksena vertaansa historiasta
IL, 14.6, 2017: Näkökulma: Höpöhöpö mitään natsitervehdyksiä
US, 16.6. 2017: Pirkko Saisio vaatii lehdessä: ”Suvaitsevaisuus pitäisi heittää romukoppaan – järjetön käsite!”

Sinenmaa, 13.6. 2017: Sipilä ja Orpo arvojunkkareina
VU, 11.6. 2017: BZ: Onko mitään järkeä siinä, että EU täydentää ihmissalakuljettajien työn?
Wikipedia: Luettelo rikoksista tuomituista kansanedustajista

Suomenkin poliitikot omaavat juuri ne arvot, jotka tuhoavat tätä planeettaa ja sen elinolosuhteita kaikelta elämältä ihminen mukaan lukien, koska mitään todellista arvokeskustelua ei ole. Arvoilla ainoastaan lyödään niitä, jotka haluaisivat muutosta tähän menoon, esim Virolainen, 14.6. 2017: "Arvoton poliittinen näytelmä", ja P. Vahtera, 16.6. 2017: Mikä maa, mikä valuutta?

Poliitikot haluavat ajaa nurkkaan ja eristyksiin jokaisen, joka haluaisi muutosta tähän erittäin tuhoisaan ja arvottomaan politiikkaan, jonka tarkoituksena on köyhyyden ja halpatyövoiman määrätön lisääminen, jotta rikkaiden joukkoon itse itsensä nimittäneet poliitikot saisivat itsehyväisesti elää oman elämänsä kestävästä kehityksestä välittämättä.

Tietoisku: Sipilänkin elintason ylläpitäminen vaatii jatkuvasti lisää köyhyyttä ja halpatyövoimaa, koska raha ei voisi virrata, jos planeetalla olisi vallassa viisaat johtajat, jotka eivät vaadi itselleen rikkauksia.
Rikkaat ja rikkaiden hännystelijät ovat ulkoistaneet omat lisääntymisvärkkinsä kehitysmaille, jotta rikkaat voisivat itse käyttää lisääntymiselimiään kaikenlaiseen hedonistiseen hekumointiin.
Sipilä kumppaneineen kieltäytyy puhumasta maahanmuuttopolitiikasta ja sen arvosta Suomelle erikseen ja maailmalle yleistäen yksinkertaisesti siksi, että poliitikot pelkäävät omaa rasistileimaa, jos he edes ajattelevat maahanmuuttopolitiikkansa sisältöä.
Mikään määrä pakolaisia ei voi vähentää kehitysmaiden pahaa oloa, vaan pakolaisuus tulee jatkuvasti vain lisääntymään, koska myös Sipilän mainostamat hotellitasoiset asunnot ja avomieliset puheet pakolaisuuden hyvistä puolista ovat jo kantautuneet kaikkialle kehitysmaihin, eikä niin ollen kehitysmaissa ole todellista halua poliittisiin muutoksiin, koska sekä niiden väestö että hallitsijat ratkovat omia ongelmiaan länsimaiden löperöllä pakolaispolitiikalla.

"A startling look at how U.S. immigration will add 300 million people to the country this century if immigration policies are not changed."

Sekä rikkaiden että köyhien arvopohjana on: Lisääntykää ja täyttäkää Maa.
Mielestäni Suomen tai ihmiskunnan väkimäärän holtiton lisääminen ei voi olla todellinen arvo, koska sellainen arvo alentuu sitä mukaan kun ihmiskunta kasvaa yhä sietämättömämpiin mittoihin luonnon ja kaiken muun elävän ja elottoman kustannuksella. Liikakansoitus ei ole kestävää kehitystä.
Liikakansoitusta haluavat vain sellaiset, jotka pelkäävät rahan puutetta; että kun vain ihmisiä olisi enemmän, niin rahatalous pysyisi pystyssä, eikä kenenkään tarvitsisi siten ajatella mitään muuta (arvo)perustaa ihmiskunnan kehitykselle.
Tietoisku: Hallituksen Arvopohjaan ei kuulu ihmiskunnan suurimpien ongelmien syiden poistaminen, eli kestävä kehitys.
Jotta Konservatiivien, SDP:n, Keskustan, Demokraattien ja Kokoomuksen arvopohjaa voitaisiin ymmärtää, niin ensin pitää ymmärtää, mistä aineesta se arvopohja on rakennettu. Jokainen puoluepoliitikko on ensisijassa rahasta ajattelija, eikä yksikään poliitikko voi puhua arvoista muuten kuin rahan kautta.

Arvopohjan ymmärrysharjoitukset voidaan aloittaa ihan alusta, niin puolueideologinen höttö ei pilaa faktoja, koska puolueiden arvopohjaa ei voida ymmärtää muutoin kuin puolueiden ulkopuolelta käsin, sillä puolueellisen ihmisen on mahdotonta omasta arvopohjastaan käsin nähdä omien arvojensa perustaa.

Kuka keksi rikkauden?

Kaikkien arvojen pohjana on oravannahka.
Ensin piti keksiä vaihdonväline ennen kuin ihmiset keksivät nimittää sellaisia rikkaiksi, joilla on oravannahkoja yli sen, mitä he tarvitsevat. Kun huomattiin, että heimossa on sellaisiakin, joilla ei ole oravannahkoja lainkaan, niin heitä alettiin kutsua köyhiksi.
Mutta kun myös köyhät halusivat seistä oravannahkapohjalla, niin se ei onnistunut ilman kunnon murahduksia. Ihmiskuntaan syntyi kahtiajako, joista kumpikin puoli halusi kiihkeästi seistä oravannahoilla, mutta koska vain toisella oli oravannahoilla vuoratut huoneet, niin se johti ihmiskunnan totaaliseen sisällissotaan, jota on jatkunut jo kymmeniä tuhansia vuosia.
-- Rahatalous on kaikkien sota kaikkia vastaan.
Tietoisku: Sipilän ja Niinistön arvopohjalla loisivat maailman kahdeksan rikkainta, jotka omistavat puolet ihmiskunnan varallisuudesta. Blogi: Rikkaat heikoilla jäillä.
Ilman arvoja ihmiset eivät sotisi keskenään.
On aika kroteskia väittää, että perussuomalaisten arvopohja ei sovi Keskustan tai Kokoomuksen arvopohjaan, kun jo historiasta nähdään, että köyhyyden olemassaolo johtuu täysin ns. oikeistolaisista arvoista, ja köyhät ja rikkaat ovat sotineet keskenään sekä käsitteillään että nuijilla jo aikojen alusta asti.

Rikkaita ja rikkaiksi pyrkiviä köyhiä yhdistää sokeus omia arvoja kohtaan; he eivät halua nähdä, että juuri heidän omat arvot synnyttävät köyhyyttä ja lisäävät ihmisten määrää. Ihmiskunnan kaikkein suurin ongelma on täysin hallitsematon väestönkasvu, josta johtuvat kaikki muut pienemmät ongelmat -kuten ilmastonmuutos. Ne ovat omaa rikkautta vaalivien puoluepomojen arvoja, jotka pitävät yllä väestönkasvua ja luonnon tuhoamista.
Lisääntyminen ja maahanmuuttopolitiikka ovat kaikkien niiden puolueiden ykkösarvoina, jotka haluavat ensisijassa hyvää omalle etupiirilleen. Arvot ovat työkaluja, joilla ihminen pyrkii nousemaan muita parempaan asemaan. Jos ihminen asettaisi kokonaisuuden puolueen edun edelle, niin silloin hän pyrkisi laatimaan sellaisen ideologian, joka toteuttaisi kestävän kehityksen ensimmäisen periaatteen: Yhteisön väkimäärän pysymisen samalla tasolla ikuisesti. Mitään kestävää kehitystä ei voi olla, jos väkimäärää ei voida -tai ei saa- rajoittaa tietylle tasolle.

Liikakasvu, ihmiskunnan suurin ongelma.
Ensin siis puoleiden arvoilla luodaan köyhyyttä ja halpatyövoiman määrätöntä reserviä, ja sitten puoluejohtajat paheksuvat kaikkia niitä, jotka haluaisivat muutoksen tähän nykymenoon.
Ei ole mitenkään järkevää väittää arvostavansa köyhiä ihmisinä, jos itse vaatii sellaista politiikkaa, jolla rikkaita hyysäätään. On erittäin tyhmää vaatia vapaata liikkuvuutta ja pakolaisten vastaanottamista, jos väittää arvostavansa sellaisten uskontojen arvoja, joiden perustana on ihmisen seksuaalisuus ja ihmisen alistaminen.
HS: Tarvitaanko suomalaisia vielä lisää, vaikka maailmalla on jo tungosta? Liikaväestö on ongelmista suurin "Linkolalaiset" amerikkalaistutkijat vertaavat väestöräjähdystä ydinsotaan
Ylevyys on tuiki tuntematon arvo kaikille puolueille ja uskonnoille, koska ylevyys vaatisi ihmistä ylentämään lähimmäisiään sekä henkisesti että aineellisesti. Ylevä ihminen ei vaadi toista ihmistä elämään tämä ainutkertainen elämänsä halpatyövoimana tai kenenkään toisen ihmisen holhoojana, mutta juuri holhoaminen on kaikkien niiden korkein arvo, jotka haluavat itselleen oravannahkaisen pohjan, jolla esittää ylemmyyttään kaikille niille, joiden mielestä tämä nykymeno on täysin kestämätöntä.

Rahatalous ei voi johtaa ihmiskuntaa onneen, koska jokainen, joka kannattaa rahataloutta, tekee sen vain siksi, että raha on hänen korkein arvonsa. Onhan se kiistaton todiste sellaisen ihmisen arvojen mataluudesta, joka haluaa itselleen lisää rahaa ja etuoikeuksia, kun samaan aikaan varallisuus keskittyy yhä harvemmille. Jokainen vaatimus rahasta virrottaa rahavirtoja köyhiltä rikkaille, ja pitää yllä ihmiskunnan sisällissotaa.

Kokoomuksen, Keskustan, SDP:n, Vihreiden ja Vasemmiston arvopohjalla Suomeen halutaan määrättömästi lisää ihmisiä, eli ihmiskunnan olemassaolo ja sen hyvinvointi ei kuulu puolueiden arvoihin, koska jokainen puolue puhuu aina ensin rahasta, ja miten sen virrat voitaisiin pitää virtaamassa luonnottomasti, alhaalta ylös, halvoista ihmisistä rikkaisiin.
Eiköhän se Vihreiden kohtuna toiminut Koijärvikin häviä kartalta, kun Suomeen on saatu satoja miljoonia ihmisiä, jotta Jussi Halla-aho samanmielisine kumppaneineen pysyisivät marginaalissa. Siinä on sen erottavan arvopohjan koko kuva alastomuudessaan.
Oikeiston ja vasemmiston arvoja yhdistää pohjallinen kuilu, jonka toisella reunalla ovat rikkaat ja toisella reunalla rikkaiksi haluavat. Syvinkään rikkaiden ja köyhien välillä oleva kuilu ei koskaan voi olla niin pohjattoman syvä kuin se kuilu, joka erottaa nykypolitiikan kestävästä politiikasta:
Nykymenoa kannattavat poliitikot tulevat ihmiskunnan hamaan loppuun saakka vaatimaan jokaisen sellaisen ihmisen eristämistä, jonka ajatukset eivät sovi yhteen rikkaita suosivasta politiikasta, jonka suurenmoinen esimerkki on kehitysmaisen diktaattorien tukeminen ja heidän uskomustensa varaukseton ylistäminen ja siitä johtuva hallitsematon pakolaispolitiikka.

IS, 16.1. 2017: Nämä 8 miestä omistavat enemmän kuin ihmiskunnan köyhempi puolikas yhteensä

Sipilän huono omatunto sai hänet uhoamaan perusteettomilla arvoillaan:

Hyvillä ihmisille on kroonistunut huono omatunto, jonka voiteleminen vaatii heitä ajattelemattomasti holhoamaan muita, jotta hyvät ihmiset voisivat tanssia oravannahoilla jatkossakin.

Kenen tahansa ihmisen pitäisi voida ilman minkäänlaista eristämistä kritisoida vaikkapa kehitysapua, jonka seurauksena Afrikan tilanne on vaikeampi kuin koskaan. Kehitysapu tappaa ihmisen luomiskyvyn yhtä varmasti kuin sosiaaliapu tappaa ihmisen omatoimisuuden. Afrikka olisi varmasti parempi manner ihmiskunnalle ilman rikkaiden pahasta omasta tunnosta johtuvaa kehitysapua.

Blogi, 20.5. 2017: Hallituspolitiikka on tyhmien sotaa viisaita vastaan
US-juttu: Hallituskriisiä ei ollutkaan - oli Plan B
Blogi, 15.6. 2017: Hallitus hajotti persut suorassa teatteriesityksessä

3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Timothy Snyderiä siteerataan tämän päivän Helsingin Sanomien pääkirjoituksessa. Snyderin mukaan ihminen helposti toistaa muodikkaita sanoja ja käsitteitä saadakseen sillä itselleen valtaa. Valtaa ei kuitenkaan voi saada, jos alkaisi laajemmin perustelemaan omia ajatuksiaan: Tyhmyyden hallitsemilla alueilla valtaan pääsy edellyttää yksinkertaisia ilmauksia. Viisaat eivät voi saada valtaa, koska he haluavat ilmaista itseään laajemmassa kontekstissa kuin puolueuskovaiset tai muut jumaluskovaiset.

Vallanhimoinen ihminen pääsee valtaan joko aseilla ja väkivallalla, tai sitten hokemalla ja toistamalla käsitteitä, joiden selittäminen kansanjoukoille olisi samaa kuin poliittinen itsemurha.

Totalitaarisessa valtiossa Sipilä ei olisi hokenut arvopohjaansa, vaan käyttänyt asetta listiäkseen vastustajansa, mutta demokratiassa poliittisen vastustajan voi tappaa helposti hokemalla sivistysanoja.

Arvojen hokeminen suoraa toimintaa vastustajan nujertamiseksi.

Brainleak kirjoitti...

Hallitseva luokka ei ole koskaan tykännyt älykkäistä ihmisistä.
Missä tahansa diktatoorisessa hallinnossa suositaan ensisijaisesti niitä, jotka eivät kysele liikoja, eivätkä pohdi asioita itsenäisesti.

Diktatoorisen hallinnon tuntee siitä, että sellainen hallinto tyhmentää ihmissukua suosimalla heikkouksia ja hävittämällä ja eristämällä niitä, joiden se katsoo olevanuhkana sille kuluisalle arvopohjalleen.
Diktaattorit ylistävät tyhmyyttä ja vihaavat viisautta.

Kautta aikain diktaattorit ovat tykänneet luonnonoikuista niin ihmisissä kuin muissakin eliöissä. Kaikenlaiset poikkeavuudet saavat jopa jumalallisen aseman, kun taasen kaikki ne yleensä tuhotaan, jotka puhuvat rehellisesti valtaa haluavien uskomuksista.

Ei ole sattumaa, että steriilissä asunnossaan elelevä ihminen hakee suurimpiin juhliinsa luonnosta kaikkein terveimmät puut ja kasvit kitumaan, ja parhaimmat eläimet seinille roikkumaan, koska sillä tavoin ihminen kehittää luonnosta itselleen pelkän kummajaisen, kun sieltä on poistettu sekä terveet geenit että terve järki.

Kukapa sitä laittaisikaan seinälle jotain nälkäisen rotan päätä voiton merkikseen, vaikka juuri sellainen teko ainakin poistaisi huonolaatuisen yksilön luonnosta ja olisi siten osa tervettä Luonnon Valintaa.

Älykäs ihminen mielellään jättää kukatkin kaikkien luonnossa liikkujien iloksi, eikä tapa niitä ja vie kotiinsa kuihtumaan.

Jos maailman valtapoliitikoista tehtäisiin tutkimus, niin ennakko-oletuksena voisi olla, että heillä on seinillään tapettuja eläimiä ja heidän pihoissaan kasvaa luonnon oikkuja, koska valta-ajatteluun ei voi kuulua terveen luonnon ihannointi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei siihen minuuttia tarvita.Yksi sana riittää.Maanpetturit.