keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Venäläinen verenpunainen kirjallisuus

 Voi voi, miten idoloinkaan jokaista sivistynyttä, joka ihailee Venäjän kulttuuria, sivistyneistöä ja  sen kirjallisuutta. Täälläkin voin lukea päivittäin, miten venäläisiä ei saa tuomita, koska kuulemma heidän joukoistaan on noussut maailman historian parhaimpia kirjailijoita. Mutta. Yksikään Venäjän kulttuuria ylistävä ei tajua sitä, että Venäjältä voi nousta jotain pikkuhyvää esille vain silloin, kun Venäjä rypee paskassaan.

Otetaan kuka hyvänsä venäläinen kulttuurinen kuuluisuus, niin voidaan selvästi havaitaan, että hänen luovuutensa synnyttäjänä on ollut joku helvetin pirunperse. Tämä sama koskee kaikkia kansoja, mutta sillä erolla, että esimerkiksi Suomen historian kuuluisimmat taiteilijat eivät tarvinneet omaa diktaattoria havaitakseen olevansa luovia ihmisiä. Myös uhrina oleminen voi herättää ihmisessä luovuutta.

Olen sata varma, että Ukrainan  sodan päätyttyä Venäjältä ilmestyy muutama kirjallinen teos, jotka hetimmiten luetaan maailman historian merkittävimpiin saavutuksiin, ja niin ollen Suomeenkin syntyy tusinoittain uusia Venäjää sympatiseeraavia seuroja, joiden jäsenet suuttuvat siitä, kun tavan suomalaiset ryssittelevät jokaista venäjää puhuvaa.

Kysyn vaan, että onko mitenkään moraalista ylistää Venäjää sivistyskansana NYT, kun se ei ole koskaan, ei kuuna ikuisna pystynyt nostattamaan mitään kulttuurisesti merkittävää maailman pinnalle kuin vain raakalaismaisin ottein ???

Oliko Ukrainan tuhoaminen ihan pakko sille, että nuo saatanan ryssien ihailijat voivat taas muutaman vuoden kuluttua ylistää venäläisiä kirjailijoita, jotka eivät ilman miljoonia kuolleita ukrainalaisia koskaan olisi tajunneet tästä maailmasta hevon paskaa! Tajuatteko, te kaiken helvetin sivistyneet kusipäät, että joka helvetin kerta, kun te ylistätte jotain, niin sen takana on kansanmurhaa ....

Miksi te kusipäät ette ikinä pysty kunnoittamaan taviksia? Yksikään ns. taiteilija ei ole tavis, koska hänen luovuutensa johtuu veren vuodatuksesta, alkoholimista, kusipäisyydestä ja kaikesta hiton itsesäälistä.

5 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Merkittäköön historian marginaalin, että sadan vuoden kuluttua, kun maailman ja erityisesti Suomen sivistynyt juhlakansa juhlii seuraavaa "solzenitskiä" ja hänen teoksiaan, niin yksikään juhlijoista ei silloin vieläkään tajua, että Venäjän piti murhata 10 miljoonaa ukrainalaista, jotta se sai yhden kusipään kirjoittamaan jotain runollista totuutta venäläisistä, koska yksikään venäläinen ei pysty kirjoittamaan paskaa, jota sen johtajat edustavat puhtaimmillaan.

Sama pätee joka hiivatin suomalaisen älymystön edustajaan; he eivät ikinä pysty tajuamaan edes sen vertaa, että runollisuus kukkii kauneimmillaan aina paskassa.
Katsokaa nyt noita tämän päivän runoilijoita, joilla ei ole edes mitään rytmitajua, vaan he vain latelevat sanoja ilman minkäänlaista järkeä, kun taasen sota-ajalla elävät pystyvät sentään rytmittämään runomittansa tykkien jyskeeseen.

Brainleak kirjoitti...

Niinpä, te perkeleen sivistyneet, ette ole koskaan tajunneet edes Eino Leinoa ja mistä hänen luovuutensa oli peräisin: Perkeleen perkeleen saatanan ryssäfiilit:
Eino Leinon terveiset

Aivan uskomatonta sontaa, mitä nuo saatanan sivistyneet suoltavat, että satunnaisella sideerisella kierroksella ihminen mukamas olisi viisaampi kuin kuin muutama auringon kierto aiemmin. Tajuatteko, te perseen nuolijat, että ihminen oli 200tuhatta vuotta sitten sama kuin miljoona vuotta tästä etiä päin? -- Koska ihmisen mielen perusta on ikuinen universaalinen Jumala.
Kuinka moni pystyy tajuamaan, että esimerkiksi länsimaisen ajalaskun alku on täysin satunnainen otos, mitä tää pallukka on tähteään kiertänyt, joten puheet siitä, että vuonna 2022 on muka käsittämätöntä, että tällaista voi tapahtua, juontuu pelkästään siitä, että jotkut luulevat olevansa sivistyneitä siksi, että luulevat luvun 2022 olevansa huikeasti sivistyneempi kuin luku -2021.

Jos todella luulette, että kehitys juontuu vain älyn kasvusta tai viisauden lisääntymisestä, niin sanon vaan, että ihmiskunnalla ei ole mitään toivoa tulevaisuudesta. Oletteko koskaan kuulleet tiedon kumuloitumisesta; Siinä ei ole tippaakaaan kyse viisauden tai älyn kumuloitumisesta. Siksi ehdotan, että tehkää viholliskansoille sama, josta on muistiinmerkintöjä tuhansien vuosien takaa, koska muutoin ihminen ei selviä.

Brainleak kirjoitti...

Ihmiset eivät halua uskoa, että ihmisen mieli ja älykkyys on muuttumatonta -- koska se ei ole peräisin ihmisestä, vaan universaalisesta mielestä, joka on läsnä kaikkialla. Niinpä jo ensimmäinen ihminen oli yhtä viisas ja älykäs kuin nykyihminen, ja meitä erottaa muinaisuudesta vain tiedon kumuloituminen, johon kuuluu myös kirjoitustaidon kehittyminen.

Brainleak kirjoitti...

Sanottakoon suoraan, että minun mielestä yksikään ei voi olla taiteilija, diktaattori tai mikään muukaan helvetin kunnioitettu otus, jos hän ei ole itse rakentanut omin käsin kivilinnaa. Jos ihminen ei ole pystynyt omin käsin luomaan konkreettisia asioita pysyvistä elementaareista, niin häntä ei voi pitää muuna kuin haihattelijana, joka ainoastaan odottaa mahdollisuuttaan päästä diktaattoriksi.

Brainleak kirjoitti...

Nykysivistyneistö katsoo, että oikeaa taidetta on vain se, joka pitää tulkita jokaisen omassa päässään joksikin paskaksi:
Samaan aikaan kun tuo samainen paskaläjä ylistää venäläisiä klassikkokirjailijoita, jotka ovat kuulemma kirjoittaneet REALISTISIA kuvauksia; niin siis samaan aikaan ihminen luulee olevansa sivistynyt, kun hän julistaa jonkun hiton diktaattorin uhrin muistelmat maailman historian merkkiteoksiksi, ja kun tuo samainen vitun ihminen uskoo olevansa sivistynyt julistaessaan, että joku seinälle roiskaistu paskaläjä on taidetta siksi, koska jokainen voi löytää siitä itselleen sopivan paskakikkareen.

Ihmettelen, miten joku vitun venäläinen stalinin kauhuista syntynyt realistikirjailija voi saada saman sädekehän kuin joku vitun välirauhan aikana seinää kannanmunilla sotkenut paviaani?

Onko olemassa siis kaksi eri ihmislajia: Toinen ylistää kansanmurhaamisen realistisia kertomuksia ja toinen vitun perse sitä, että miten hienoa on, kun kukin näkee seinälle roiskaistusta paskasta sellaista, mitä kukaan muu ei näe -- ja kun sattuneesta syystä nuo molemmat ovat sama henkilö. Jotain helvetin jakomielisyyttä näyttää olevan kaikissa, jotka luulevat olevansa oppineita.