maanantai 18. syyskuuta 2023

Suomessa suomalaiset eivät pyöristy

Linkki:  "Päiväkodissa” toimiva moskeija sai muslimi­taustaiset naiset pöyristymään

Ihmettelen suuresti, miten sokeita Suomessa asuvat muslimitaustaiset naiset ovat islamin opeille. Ihan tavan suomalainenkin tietää näköjään paljon enemmän islamilaisten todellisista aikeista kuin islamissa kasvaneet ihmislajin naaraspuoliset ihmmeiset.

Olen julkisesti kirjoittanut tänne jo kuusitoista vuotta, enkä ole ikinä julistanut olevani pyöristynyt yhtään mistään, kaikkein vähiten muslimien aikeista Suomea ja suomalaisuutta kohtaan. Kaikki muslimien ajatukset Suomea kohtaan ovat olleet yhtä lailla kaikkien luettavina kuin uusnatsien kirjoituksetkin, puhumattakaan niistä hiton suurisuista, jotka pystyvät pyöristämään itsensä niin pieneksi tomuksi, että heillä ole osuutta eikä arpaa planeetan elonkehän muutoksiin.

Voisin olla pyöristynyt lähinnä siitä, miten typerän pyöreiksi kaiken hiton uskovaiset voivatkaan ryhtyä todistellaakseen itselleen, että juuri he ovat viattomia maailman hätään.

Kehtaan jopa väittää, että suomettuneiksi itseään tituleeraavat islasmistitaustaiset naiset ovat maan pettureita pitäessään silmänsä, korvansa ja suunsa suljettuneina siitä, mitä he aivan taatusti ovat saaneet selville, mihin se aito islimilaisuus tähtää. On mahdoton ajatus, että suomettunut muslimi ei muka tietäisi tasan tarkalleen, mitä hän on kuullut paikallisessa moskeij.. eiku lastentarhassa muslimimiesten saarnoina, mitä islamin tulee tehdä Lännelle. Toistan sen totuuden, että yksikään nainen ei voi olla samalla tavoin muslimi kuin naisten vaatteita vahtiva muslimi(mies). Islam hyväksyy muslimiksi vain miehiä, piste, ja jos joku ei tajua sitä, niin senkus sitten jatkaa tajuttomuuttaan. Jokaista muslimimiestä odottaa tuonpuoleisessa 70... Onko ihan pakko olla idiootti?

Ei kommentteja: