torstai 1. syyskuuta 2011

Subjektiivinen oikeus

Ihmisille on annettu subjektiivinen oikeus nakata muksunsa muiden hoivattavaksi, koska muutoin vanhemmat eivät jaksaisi olla vanhempia, jos heidän pitäisi olla sitä myös vapaa-aikanaan. Mitään muuta syytä ei voi olla siihen kuin vain tämä, että vanhemmat eivät siedä omia lapsiaan.

Nyt sitten muuan poliitikko yrittää löytää säästöjä, ja hänelle on tullut mieleen, että vanhempien subjektiivista oikeutta omaan vapaa-aikaan pitäisi lyhentää ainakin parilla tunnilla... Iltalehti 1.9. 2011: Kristillisdemokraatit rajaisivat päivähoito-oikeutta: "Puolueen puheenjohtajan Päivi Räsäsen mielestä kaikille automaattisesti kuuluva päivähoito-oikeus voitaisiin muuttaa puolipäiväiseksi."

Koska valtiovalta julkisesti tunnustaa, että aikuiset eivät kestä jatkuvaa sosiaalista vuorovaikutusta, niin ehdotan, että kaikille suomalaisille taattaisiin subjektiivinen oikeus olla erossa myös maahanmuuttajista, koska muutoin suomalaiset rasittuisivat aivan liikaa, jos heidän pitäisi alwariinsa olla ystävällisiä maahanmuuttajia kohtaan. Koska siis ihmisiä ei vaadita olemaan ystävällisiä ja väleissä edes omiin lapsiin, niin silloin on vain oikeus ja kohtuus, että suomalaisille annetaan subjektiivinen oikeus olla edes muutaman tunnin päivittäin erossa maahanmuuttajista ja heidän ulkokullatuista toilailuistaan.

Subjetiiviseen oikeuteen olla irti maahanmuuttajista kuuluisi ainakin se, että maahanmuuttajilta kiellettäisiin rukoilu yleisillä, yksityisillä ja julkisilla paikoilla sekä vessoissa: Jeesus:
"Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa. Sen tähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa. Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee, että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.

Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan." Matteuksen 6:1-8"
Wikihomma: Rukoilu

Antakaa meille subjektivinen oikeus omaan rauhaan, kuten olette antaneet lasten vanhemmillekin oikeuden nakata toukkansa muiden kontolle.

Ulkokullatut ovat siis jo palkkansa saaneet, joten antakaa nyt vuorostaan meille sisäkullatuille edes subjektiivinen oikeus olla vapaita ulkokullatuista.

Ei kommentteja: