tiistai 20. syyskuuta 2011

Halla-ahon sivuvaikutukset

MTV3 20.9. 2011: VALTAKUNNAN KAUHISTUJAT; 
Nahkurin orsilla rivit suoriksi - poliitikkojen puheita kauhistellaan turhaan

Katselin äsken YLE:n Areenasta tanskalaisen tiededokumentin Tankernes Kraft -Mielen salainen voima- osan 1/3. Aikas lailla mielenkiintoinen, johtuu varmaan siitä, että olen itsekin ajatellut, miten ihmismielellä on ratkaisen tärkeä rooli ihmiselämän mielekkyyden kannalta. YLE Areena: Mielen salainen voima, osa 1/3, esitysaikaa jäljellä 19 päivää

Kyseisessä dokkarissa tuli esille semmoinen totuus, että ihmismieli itse kehittää itselleen myös lääkkeen sivuvaikutukset; Lääkkeen tehosta jopa yli 80 prosenttia on plaseboa, eli mielen aktivoimia geenejä. Mutta yhtä tärkeä tieto oli erittäinkin se, että myös lääkkeen haittavaikutukset ovat plaseboa, jota siinä dokkarissa kutsuttiin noceboksi, mielen aktivoima haitanne.

Kun siis ihminen lukee lääkkeen kääröstä, mitä kaikkea haittavaikutuksia lääkkeellä on, niin ne vaikutteet luo ihminen omalla uskollaan itselleen. Tämä lääkkeen haittavaikutusten nocebo-efekti oli ja on erinomaisen tärkeä tieto nykypäivän Suomelle, koska nyt meillä on tämä Halla-aho-lääke, jolla Suomi voitaisiin parantaa maahanmuuton negatiivisilta vaikutuksilta ja suomalaisuuden häviämiseltä!

On vain  niin, että media, poliitikot ja mokuttajat ovat kirjoittaneet Halla-aho-lääkepurkista mediaan omia epäloogisia mielipiteitään, miten sillä lääkkeellä on aivan valtavasti erilaisia haittavaikutuksia. Esimerkiksi, kun Paavo Lipponen otti Halla-ahoa yhden  vaivaisen pätkän yhdestä "scriptasta", niin Paavolle tuli välittömästi näppylöitä, koska hän kieltäytyi ottamasta sitä lisää ja kokonaisena, joka on ehdottoman tärkeää, jotta ymmärtäisi kokonaisuuksia.
Mutta Mediassa kerrotut Halla-aho-lääkkeen haittavaikutukset eivät kuitenkaan ole niitä, joita löytyy itse Halla-ahon lääkkeen virallisilta sivuilta. Media mielellään ottaa haastavakseen vain sellaisia, jotka ovat liian laiskoja ottamaan lääkettä säännöllisesti vaaditun ajan.

Monet muutkin Halla-ahoa nauttineet ovat saaneet ihottumaa, mutta ei ihan niin pahaa, mitä Paavo sai. Kaikki haitannevaikutuksia saaneet ovat kuitenkin heitä, joille ei edes oltu määrätty Halla-ahoa, vaan he olivat ottaneet Halla-ahoa salaa ja sittenkin vain muutaman scriptan palasen, kun lääkärin mukaan Halla-ahoa pitää ottaa koko kuuri, eli kolmesadan scriptan purkki, yksi kokonainen scripta kerran päivässä vuoden ajan

On nimittäin huomattu, että jos Halla-ahoa ottaa vain muutaman scriptan palan sieltä-tuolta, niin se vain pahentaa mokuttamista ja vaarana on, että mokuttajista kehittyy resistenttikanta, johon ei enää tehoa edes vahvimmatkaan antimokutuslääkkeet.

Loogisesti ajattelevat pyrkivät koko ajan kehittämään Halla-ahosta entistä tehokkaamman, mutta koko kehitystyö uhkaa valua tyhjiin juuri siksi, että mokuttamiseen sairastuneet eivät tahdo noudattaa lääkkeen otto-ohjeita, vaan nauttivat sitä vain silloin tällöin ja senkin vielä ilman valvontaa: Hyvejohtajuus: Jussi Halla-ahon radikaali retoriikka

Mokuttajat, joille on jo kehittynyt paha resintenssi Halla-ahoa vastaan, eivät ehkä tajua sitä, että he ovat äärimmäisen negatiivisia. Paavo Lipponen, Mari Kiviniemi, Ana María Gutiérrez Sorainen, Paavo Arhinmäki ja kumppanit pitävät itsestään selvänä, että nyt heille on tullut Halla-ahosta positiivisia haitanteita, kuten kaikki ne julistavat, jotka ovat jättäneet Halla-aho-lääkkeen ottamisen kesken.
Halla-ahosta haittavaikutuksia saaneet pitävät Halla-aho lääkettä vaarallisena juuri siksi, että he luulevat oman mielensä luomia haitakkeita positiiviseksi asiaksi. Kyseessä on sama asia, jos Paavo Lipponen ottaisi verenpainelääkettä vain sen haittavaikutuksien takia, jolloin tietysti Paavo huomaisi, että ei hitto; täähän vain nostaa verenpainetta.

Ja sitten tulee tiede, eli loogisesti ajatteleva yhteisö, joka julistaa, että ihminen -myös Paavo Lipponen- on itse syyllinen omiin näppylöihinsä:
Taina Lintula: Halla-aholaisten joukkotuhonta alkoi
Henri Heikkinen: Halla-aho ja mielensäpahoittajat

YLE Teema: Mielen salattu voima
Stakes, Zeitgeist: Mielen salattu voima
Kansanperinne: Mielen salattu voima 1/3 -dokumentti

Itse en kuitenkaan usko siihen, että mieli ja keho ovat yksi ja sama asia. Pikemminkin näyttää siltä, että mieli on kehon ammattikuljettaja, jolta on kielletty lepotauot; Mieli joutuu ajamaan kehoa 24/7, ja samalla myös huoltamaan ja korjaamaan sitä... Tästä todisteena kyseisen tiededokumentin seuraava jakso ja siinä esitetyt tutkimukset.

Ei kommentteja: