lauantai 17. syyskuuta 2011

Tunteettomat naamataulut

Tulossa on naisten väkivaltaisuuden raju kasvu.

Naiset ovat keskittyneet elämän sijasta hipelöimään omaa kroppaansa. Nyt se saavuttaa jo sen tason, että naiset eivät enää siedä edes virneitä naamallaan, koska virnistys vetää naamaa ryppyyn.

Ihminen tarvitsee kehonsa liikkeitä ja ilmeitä, jotta hän voisi ymmärtää toisia. Ihmisestä kehittyy psykopaatti, jos hän ei pysty viestittämään naamallaan.

Kun mies haluaa leikkiä kovanaamaa, niin hän yrittää pitää naamansa ns. peruslukemilla, eli täysin hymyttömänä, ilmeettömänä. Jos mies jatkaa ilmeetöntä pelleilyään, niin hän menettää kykynsä ymmärtää muiden ilmeitä. Ilmeettömistä miehistä tulee psykopaatteja, jotka ovat täysin tunteettomia muiden kärsimyksille.

Ihminen voi tulla himoriippuvaikseksi mistä tahansa. Minun mielestä. Tosin rikkaiden ja rikkaiden lobbareiden (psykologien) mukaan ihminen ei voi tulla himoriippuvaiseksi rahasta; Rikkaille on kehittynyt erittäin korkea sietokyky rahaan, joten kun rikas puhuu miljoonista, niin se ei tunnu hänestä miltään, eikä miljarditkaan saa rikkaan naamaan kummoistakaan virnettä. Rapajuoppokin pysyy täysin ilmeettömänä, kun hän hipelöi vodkakoria, mutta auta armias, jos juoppo pääsi uimaan viinassa...

Kysymys on siitä, miten monta kertaa naisen pitää laittaa naamansa paskan jäykäksi, jotta hän saisi hyvän sietokyvyn tunteettomalle naamavärkilleen? Luultavasti nainen tottuu jo parin kasvoja jähmettävän rasvauksen jälkeen omaan typerään ilmeettömyyteensä.
Pian tuolla kadulla kävelee valtava armeija täysin ilmeettömiä akkoja, jotka vähät välittävät muistakin kuin vain Romanian romaneista.

Olisi tietysti erinomainen asia, jos kaikki sosiaalitantat rasvaisivat naamansa jäykiksi, jolloin he olisivat täysin tunteettomia kaikkia sossun asiakaita kohtaan. Erityisesti suosittelen kasvojen jähmetystä kaikille naispuolisille kansanedustajille, kaikille naisministereille ja yleensä kaikille naisille, jotka saavat palkkansa verorahoista.

Pahoin pelkään, että viestini ei mene oikeaan osoitteeseen, ja sen sijaan kaikenmaailman pissikset alkavat vetää jähmetysrasvaa naamavärkkiinsä oikein urakalla. Ja se semmoinen peli tulee johtamaan valtaisaan naisten suorittaman rikollisuuden kasvuun, koska ihminen, joka on ilmeetön kuin pahin revolverisankari, on äärimmäisen vaarallinen kaikille muille.

Ennuste: Jähmetysrasvaa käyttävät naiset alkavat pitämään väkivaltaelokuvista. Ilmeettömät naiset tykkäävät ilmeettömistä miehistä. Ilmeettömyys saa naiset inhoamaan huumoria. Esimerkiksi Jussi Halla-ahoa syyttävät rasisteiksi kaiketi kaikki sellaiset, joilla ei tuo huumorin kukka oikein kuki. Luultavasti vasemmisto ja muut mokuttajat ovat jo hyvän aikaa käyttäneet naaman jäykistäjiä, koska heillä näyttää olevan suuria vaikeuksia ymmärtää lukemaansa.

Uusin keksintö ryppyjä vastaan: Voide joka jähmettää kasvot

Politiikka on sitä kauempana kansasta mitä vakavampia sen tekijät ovat. Eduskunnassa on hyvin vähän jos lainkaan kasvonilmeitä.  Uudetkin polliitikot tottuvat siihen, että he eivät saa hymyillä, saati nauraa. Poliitikoille kehittyy hyvä sietokyky ilmeettömyyteen. Erityisen ilmeettömiä poliitikoita näkyy ministeriaitioissa, kun on niin sanottu eduskunnan kyselytunti. Ilmeettömät ministerit julistavatkin aitioistaan poliittista liturgiaa, josta he eivät itsekään saa mitään selvää; Poliittinen liturgia kuten ryhmäkurikin johtuu vakavamielisyydestä, ilmeettömyydestä.
Jos jollakin poliitikolla on vaikeuksia pitää huumorinsa kukassa, niin sellainen saadaan armotta ruotuun esimerkiiksi erottamalla poliitikko ryhmästään. Poliitikoiden armottomuus huumoria ja faktoja kohtaan johtuu siitä, että he eivät ilmeettöminä kykene ymmärtämään asioita.
Mitä ilmeettömämpiä poliitikoita sitä vaikeampi sellaisten on samastua kansalaisiin.

Esimerkiksi Suti Aittoniemi oli ainainen virne päällään, joten hänen puheensa  upposi kansaan, koska hän ei pystynyt poliittiseen liturgiaan. Vähän samantyyppinen oli myös Richard Feynman, yksi aikamme kuuluisampia tiedemiehiä. Jokaisen poliitikon pitäisi lukea hänen bestsellerinsä: Laskette varmaankin leikkiä, Mr. Feynman. Ehkäpä se saisi poliitikoissa aikaan hieman suvaitsevaisuutta huumoria kohtaan.

Ettei käy niin kuin kävi Neuvostoliitolle, jonka politbyroon johtajilta ei juuri mitään ilmeitä näykynyt. Myös Pohjois-Korean johto osoittaa, mitä kansalle tapahtuu, kun kansaa johdetaan ilmeettömyydellä.

Paras esimerkki ilmeiden positiivisesta vaikutuksesta ihmiskuntaan on tietysti Albert Einstein, jonka ilmeet ovat jääneet ihmiskunnan kollektiiviseen muistiin. Jos Albert olisi vetänyt jäykistysrasvaa naamatauluunsa, niin nyt meillä ei olisi kaikkia näitä kivoja, elämää helpottavia vimpaimia...
Yleensä pätee: Mitä kekseliäämpi ihminen sitä ilmeikkäämpi hän on.

Ei kommentteja: