keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Fysiikka-opetus kotouttaa lapset yhteiskuntaan

Maahanmuuttajien ylipapit julistavat, että maahanmuuttajat kotoutetaan Suomeen ja "suomalaisiksi" opettamalla heille "tuttua" arabikulttuuria! Mikään ei voisi olla typerämpää, kun asiaa ajattelee näin keskellä viikkoa maaliskuun alkupuolella vuonna 2012 jKr. Maahanmuuttajien mukaan lapsille ei saa opettaa mitään sellaista, mikä on tuntematonta?

Mutta, jos ei välitetä sivistyneisyydestä, niin lapsille se on täysin sama,
mitä heille opettaa; Yksikään lapsi ei ole peräisin fysiikan maailmasta, joten
- fysiikan opetus kotouttaa lapset fysiikkaan. Samoin
- historian opetus kotouttaa lapset historian tuntemukseen, ja
- kemian opetus kotouttaa lapset maailman kemiallisiin ominaisuuksiin sekä
- yhteiskuntaopetus kotouttaa lapsia Suomeen...
Mutta: Islamin opetus kotouttaa lapsia Lähi-Itään, Afrikkaan tmsp!

TS, 5.3. 2012: Uskonnolliset johtajat tyytyväisiä uuteen tuntijakoon
"Johtajien mukaan oman uskonnon opetus on hyvä kotouttaja. Omat uskonnontunnit saattavat olla maahanmuuttajanuorille ainoa tuttu asia suomalaisessa yhteiskunnassa."

Kuten huomataan, niin islamin uskonto ei ainakan lisää kenenkään loogisuutta. Looginen ihminen ymmärtää, että koulussa kaikki aineet ovat lapsille uusia ja toivottavasti myös ihmeellisiä. Koulutunnilla lapsi kotoutuu oppimiseen ja opin  kautta pääsee kärrylle luonnon ja elämän ihmeellisyydestä. Jokainen lapselle opetettu aine kotouttaa lasta vain siihen, mitä se aine opettaa. Islamin opetus ei kotouta ketään pätkääkään Suomeen eikä suomalaisuuteen, vaan sellainen opetus aiheuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan syviä haavoja, jotka eivät edes umpeudu niin kauan, kun täällä vaaditaan lapsille vieraan kulttuurin opetusta -- muka sillä perusteella, että ne ovat ennestään tuttuja lapsille.

Islamin opetus aiheuttaa Suomelle samaa, mitä likavedellä huuhtelu aiheuttaa haavalle.
Maahanmuuttajien lapsille islamin tunnit ovat yhtä vieraita kuin mikä tahansa muukin oppiaine. Eli on täysin turha julistaa, että islamin oppitunti olisi muka maahanmuuttajien lapsille tuttu asia. Jos islam olisi pienille lapsille tuttua asia, niin mitä himputtia sitä enää edes opetetaan. Kouluun mennään vain siksi, että yhteiskunta ja  ihmislajin sivistys vaatii lapsia kasvamaan ihmisinä. Kaikki oppiaineet ovat lapsille tuntemattomia.

On tietysti hyvin ymmärrettävää, että islamin ylipapit julistavat islamia Suomessa, koska he itse ovat aikoinaan mitä ilmeisimmin läpäisseet omat koulunsa kuulematta koskaan kemiasta, fysiikasta, matematiikasta,... Tuntuu se tosi kummalliselta varmaan, kun lapsi menee kotiin ja alkaa innoissaan puhua juuri oppimiaan asioita esim. luonnontieteiden puoelta, jolloin ylipapille tulee hätä käteen, etteikö todellakaan koulussa ole mitään, mikä olisi lapsille tuttua - josta ylipappi-iskukki päättelee, että lapselle pitää opettaa islamia, koska se on ainoa asia, mistä isukki osaisi puhua länsimaisen lapsen kanssa, jos vain lapsi aivopestään islamiin.

Onko todella myös suomalaiset poliitikot, ylipapit ja muut sosiaalitantat niin vieraantuneita elämästä, että myös heidän mielestään lapselle ei saa opettaa mitään muuta kuin tuttuja asioita?

Ei kommentteja: