keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Kivikautinen ihmisluonne

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen poliittiset johtajat olivat sitä, ettei ikinä enää. Toisen maailmansodan jälkeen poliitikoissa ilmenee edelleen samaa harhaisuutta. Ihminen ei ole muuttunut mihinkään sitten viimeistä edeltävän jääkauden jälkeen. Yhä uudestaan ja uudestaan ihmiset antavat luottamuksensa ahneille eli typeryksille, koska lähes jokainen kansalainen sairastaa itsekin ahneutta.

IS, 26.2. 2014: Venäjän armeija valmiustilaan Ukrainan vastaisella alueella
AL, 26.2. 2014: Putin asetti asevoimat valmiustilaan – EU ja USA varoittaneet Venäjää

Jo Jeesus sanoi, että antakaa parantuneiden hallita. Jeesus ei tarkoittanut tuhkarokosta tai nuhasta parantuneita, vaan ahneudesta pelastuneita. Tuomaan evankeliumi 81: Jeesus sanoi,
Antakaa terveeksi tulleiden hallita, ja antakaa sen, jolla on valtaa, luopua siitä.

Ahneuden selvin tunnusmerkki on se, kun ihminen on vaativainen. Jos ihminen vaatii itselleen palkkaa tai etuoikeuksia, niin se on selvä merkki ihmisen sairaudesta nimeltä ahneus. Ei ole mitään väliä, vaatiiko ihminen palkkaa miljoonia tai pennejä, koska itse rahan vaatiminen on sairaus.

Ahneet ihmiset eivät pysty ajattelemaan järkevästi. Vaativainen ihminen ei voi mitään muuta kuin antaa valtaa sellaisille, jotka ovat muita selvemmin rahanistejä. Juuri siitä todistaa esimerkiksi Taru Tujusen ja Kirsi Pihan kummalliset puheet Sauli Niinistöstä, josta on alkanut kuoriutua esille kansan mies. Sauli ei enää edusta puoluetoimisto-kokoomusta, ja juuri se kismittää kokoomuslaisia, joiden mielestä Niinistön puheissa ei enää ole paljoa järkeä.

Edeltä huomattiin, että ahneet pitävät järkevinä vain sellaisia, jotka käyttäytyvät häikäilemättömästi ja armottomasti. Tämä koskee kaikkia puolueita: Joka ikinen puolueideologia perustuu ahneuteen; joko rahan tai vallan himoon, useimmiten molempia himoitaan.

Onneksi ihmiskuntaa eivät johda ihmiset, vaan evoluutio, kosmiset tapahtumat ja universumin persoonallisuudet. Kuten Pistis Sofiassa Jeesus sanoo, että poliitikot on asetettu näpräilemään kolmioita, ympyröitä ja neliöitä ja siksi poliitikoiden on aivan mahdotonta tajuta realiteetteja. Realiteetti on se, ettei planeetta voi elättää määrättömästi ihmisiä eikä rottia.
Ns. luonto pyrkii aina tasapainoon ja se tasapainotus hoidetaan tavalla tahi toisella. On ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta yks lysti, hoidetaanko tämän ajan epätasapaino ydinaseilla tai järkevällä eugeniikalla, koska tasapainon saavuttaminen ei ole vaihtoehto, vaan pakko.

Julistaahan ateismikin, ettei kehityksellä ole mitään päämäärää. Silti sinibakteerin tähän astinen päämäärä on ollut ihmiseksi tulo. Koska siis ateisminkin mukaan kehityksellä ei ole mitään suuntaa, niin silloin ihmisenkään pyrkimykset eivät sen koommin johda mihinkään -- vaan sepä johtaa otuksia päämäärää kohden, joka on saanut aikaan tämänkin kummajaisen.

Ihmisen kehittämät ideologit ja niiden mukaan sätkyilevät poliitikot eivät johda ihmistä (rauhaisaan) korkeimmuuteen, koska tähänkin astinen ihminen luomakunnan korkeimpana olentona ei ole ollut ihmisen omaa saannosta. Ihmiskunta tulee siis edelleenkin sotimaan ja tappamaan, koska niiden avulla on luotu tämä suurenmoinen nyky-ihminenkin.

AL, 1.3. 2014:
Tutkija Krimin tilanteesta: "Tämä on vastoin kaikkea, mitä olemme sanoneet"

Ei kommentteja: