lauantai 22. helmikuuta 2014

Pieni Suomi kumoaa suuruudenhullujen lain

Taas todistui, ettei maan voittoon tarvita miljardipäistä kansaa. Kuusikymmentä kertaa Suomea suurempi USA ei mahtanut mitään Suomelle, vaikka Suomen joukkueessa ei  ollut yhtään mamua, eikä USA:n joukkueessa ollut yhtään intiaania; Etninen kansakunta päihitti mamukansakunnan viisi nolla.

Ainoa lohtu USA:lle oli se, että pronssista pelasi kaksi pohjoisjoukkuetta, kuten tulee pelaamaan kullasta myös. Pohjoinen rulaa planeetalla nimeltä Urantia, paitsi silloin, kun väkirikasta maata on vastassa pieni kansakunta. USA on hävinnyt kaikki sotansa pieniä maita vastaan, joka on aika hyvä  saavutus sinänsä, joka todistaa vain siitä, ettei mamujen valtakunnan johtajiin voi luottaa.

Mitä urheiluun tulee, niin suomalaisten ei todellakaan pidä ottaa mamuja tänne vain siksi, että Suomi pärjäisi paremmin urheilussa.

Tänne tulee paljon turisteja vain nähdäkseen sinisen taivaan. Sadat miljoonat ihmiset ovat tuhonneet omat kotisseutunsa niin pahoihin saasteisiin, että he eivät enää näe mnuuta kuin savusumua. Ja sitä samaa tietyt tahot toivovat myös Suomeen. On hienoa, kun pienuus on suuruutta ja selkeää taivasta.

IL, 26.2. 2014: Piinaava savusumu ajaa Kiinaa kriisiin

Ei kommentteja: