keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Jumaluskonnon tilalle tulee taikauskonnot

Mitä tapahtuu, kun ihmisten tuhansien vuosien kuluessa vaivalloisesti omaksuma jumalauskonnollisuus tuhotaan? Tilalle tulee pimeys ja kaikenlaiset taikauskonnot. Onneksi olkoon, ateistit ja suvaitsevaiset ja muut mokuttajat, jotka olette jatkuvasti kristinuskon kimpussa raatelemassa sitä. Te saatte sen, mitä haluatte; Kauhistuttavan pimeyden, josta nouseminen tulee kestämään satoja vuosia, -- jos Jumala suo.

IL, 11.6. 2014:
Jälleen uusi Slenderman-hyökkäys: Naamioitunut teinityttö puukotti äitiään
Takkirauta, 10.6. 2014: Uusi keskiaika
HS, 3.10. 2014: Keskiajan paluu on aiempaa lähempänä

Taikauskon nousu on suora seuraus siitä, kun uskontojen sanotaan olevan tasa-arvoisia, joka on sama kuin julistaa, ettei arvoilla ole mitään väliä.

2 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

"Jumaluskonnon tilalle tulee taikauskonnot"

Itse asiassa on jo tullut. "Hyvinvointi"valtiouskonto on yksi näistä.

Uskotaan, että "riittää" kun vain 58 % suomalaisista työskentelee yrityksissä. Loput 42 % työskentelevät julkisella sektorilla tai yhdistyksissä/järjestöissä, joita usein tuetaan julkisista varoista.

Kuinka suuri on suomalainen julkinen sektori? Lukutietoa!

Suomessa ollaan aika lähellä tilannetta, jossa puolet ihmisistä työskentelee yksityisen talouden piirissä, ja puolet julkisen talouden piirissä. Toivottavasti ei keikahda niin, että suurin osa työskentelee jossain vaiheessa julkisella.

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Kyllä. Hyvinvointivaltiouskonto on tuhon tiellä, koska sen papeiksi on soluttautunut suviksia ja muita vassareita.
Pitää muistaa, että valtio on aina ollut oikeistolainen projekti. Ja jos oikeistolaiset arvot vaihtuvat vassariarvoiksi, niin se on valtion tuho.

Vassarien eka arvo on laiskuus; Heille ei sovi, että he pitäisivät omalla työllään valtiota pystyssä...