perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kivilinnat valkoisten rakentamia

Maailman suurin vääryys paljastettu; Valkoiset rakentavat maailmaa:
DigiToday, 26.6. 2014: Maailman suurin yhteisö on valkoisten miesten hallitsema
Mikä on esteenä sille, että mamut eivät rakenna kivilinnoja tai naamakirjoja?

Suomen suurin yhden ihmisen rakentama kivilinna on valkoisen ihmisen työtä
 - kuten ovat kaikki muutkin Suomen kivilinnat. Tämä on ehdottomasti maailman suurin vääryyys, ja vaadinkin, että mokuttajat pakottavat kaikki maahanmuuttajat rakentamaan kivilinnoja, jotta tämä mahdollisesti rasistiseksi luokiteltavissa oleva työ saisi rinnalleen kelvollisia vertailukohtia, sillä varmana ei voi olla niin, että vain valkoiset pystyvät rakentamaan naamatauluista ja kivilinnoista muinaismuistoja.

Naamakirja: Pohjois-Pasilan kivilinna

Ajattelemisen aiheita mokuttajille:
Miksi valkoiset olivat imperialisteja eikä värilliset? Ajatelkaa sitä, jos värilliset olisivat keksineet kypärän ja miekan, niin syyttäisivätkö mokuttajat silloin värillisiä rasisteiksi ja olisivatko silloin afrikkalaiset "maksamassa velkaa"?

Miksi valkoiset keksivät luonnon ja ihmisen pohtimisen (filosofian ja metafysiikan), eikä värilliset? Ajatelkaa sitäkin, jos filosofian kehtona olisikin ollut Afrikka, niin eikö silloin tiedekin olisi täysin Afrikka-keskeistä, jolloin Facebook olisi afrikkalaista ja joku valkoinen pappi vollottaisi, miksi Facebookin hallinnossa on vain mustia...

Kun asiat tapahtuvat evolutiivisesti, niin maailman vain tulee olla tälläinen. Jos joku ei hyväksy ihmisten ja kehityksen erilaisuutta, niin hän menköön maailmaan, jossa ei tapahdu kehitystä. On nimittäin vain ajattelematonta vaatia kehityksen olevan kaikkialla samanlaista ja samanaikaista. Koska se ei voi sitä olla. Kehitys ei voi olla vientituote, vaan se on oltava sisäsyntyistä. Synnyttäköönsä siis jokainen nykymenon kritisoija ihan itse oman "Facebookinsa" ja hakukoneensa, jota ilman muut eivät voi olla... On absurdia vaatia sellaisen ideaalisen yrityksen johtoon ihmisiä, jotka eivät ole osallistuneet kyseisen idean syntyprosessiin.

Ei kommentteja: