lauantai 28. kesäkuuta 2014

Äly-Uusin geneettinen ominaispiirre

Älykkyys-Suomalaisten kylmä geneettinen ominaispiirre

Tutkija Edward Dutton on aiemmin sanonut, että suomalaisten miesten väkivaltaa selittää suomalainen kulttuurigeeniperimä. Eilen 27.6. 2014 tuli ilmi uutinen, että nyt oululainen tutkija-antropologi Edward Dutton pitää suomalaisten muita suurempaa älykkyyttä suomalaisten geneettisenä ominaispiiirteenä, joka onkin erinomainen huomio, koska onhan toki kaikille selvää, että ihmisten erilaiset fyysiset ominaisuudetkin johtuvat geeneistä. Hyvä Edward. 10 pistettä täältä sinne:

IS, 27.6. 2014: Tutkijat: Suomalaisilla Euroopan korkein älykkyysosamäärä

Tässä on nyt kimurantti kysymys: Johtuuko älykkyys kulttuurista vaiko geeneistä? Vai johtuuko suomalaisten suurempi älykkyys suomalaisten suurista päistä?
Jos suomalaisten mittaälykkyys johtuu suomalaisuudesta (kulttuurista), niin onko silloin viisasta vaatia Suomeen monikulttuuria?
Jos taasen suomalaisten suurempi älykkyys johtuu geeneistä, niin onko silloinkaan viisasta vaihtaa tänne uusi kansa -- ja sellaisilla geeneillä, joilla ei juurikaan saada maailmaa pelastettua:
IS, 25.6. 2014: Nämä maat tekevät eniten hyvää - Suomi kärjessä!
Suomen kärkisijoitus putoaa jokaisen maahanmuuttajan myötä, koska pisaroista se merikin kasvaa.

Toinen kysymys on, että liittyykö tämä älykkyys-uutinen tähän: Keväällä mediasoitiin tiedeuutinen, että jopa puolet suomalaislapsista saisi vesipää-diagnoosin, jos synnytyslääkärinä toimisi ulkomaalaiset lääkärit ilman suomalaisten tuntemusta:
Blogi, 27.6. 2014: Suomalaisten suurten kallojen syy selitetty

Hyvin usein suomalaisille on yritetty tolkuttaa, että suomalaiset ovat sisäsiittoista kansaa, jonka keskuudessa esiintyy harvinaisten paljon geneettisiä sairauksia. No! Nyt on käynytkin ilmi, että suomalaiset ovat geneettisesti Euroopan viidenneksi puhtain rotu ja maailman kahdeksaksi puhtain:
Anatoly Karlin, 22.4. 2013: Birth Defects, FBD Marriages
Neonatology: GLOBAL REPORT ON BIRTH DEFECTS

Blogi, 23.4. 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras maa

On se länsimainen tiede vaan kummallista, kun se jatkuvasti todistaa mokuttajien asenteelliset ajatukset hölynpölyksi :-(

Edward Duttonin selityksen mukaan Suomen kylmä ilmasto on muovannut luonnetta.
IL, 30.6. 2014: Kylmä tekee älykkääksi
Itse olen samaa mieltä. Kylmästä johtuen esimerkiksi kielemme ei ole sukupuolittunut -- nainen ja mies olivat pakon sanelemina tasavertaisia, koska jos esimerkiksi nainen ja mies eivät olisi esihistoriassamme -nuotion sammuttua- lämmittäneet toinen toisiaan, niin täällähän ei tänäänkään olisi ketään niitä-näitä kirjoittelemassa. Myös alastomuuden luonnollisuus suomalaisille johtuu sekä suuresta päästämme, älystämme että ilmastostamme:
Blogi, 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho
US-blogi, 20.11. 2011: Naisten alistettu asema uskonnoissa johtuu kielestä
HS, 13.8. 1995: Älykkyyden tabu murtuu
Amerikkalaistutkijat selittävät luokkarakennetta älykkyyseroilla


1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Aivan näin. Ja lopputulema menee yksinkertaisuudessaan näin: Suomessa ei tarvita monikulttuurisuutta, koska se vain huonontaa tilannetta. Heh.