tiistai 1. heinäkuuta 2014

Islamin lahkoutumista ei voi torjua

Suomen islamisoitumista on mahdotonta torjua - muutoin kuin tekemällä islam rikolliseksi lain edessä. Ihmisyyden edessä islam on jo todistanut olevansa ihmisyyden vastainen, joten jos Suomessa halutaan välttää islamisaation ihmisyyden vastaisuus, niin suomalaisten tulee lopettaa kaikenlainen pelleily islamin kanssa.

IL, 1.7. 2014: Kuolemaan tuomittu tutkija
- Haloo! Että Iranin mullahit ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin, samoin talebanit Afganistanissa, muslimiveljeskunta, salafistit! Osama bin Ladenon ymmärtänyt islaminuskon väärin, Boko Haram Nigeriassa, al-Shabaab-joukot Somaliassa, islamistit Libyassa, Syyriassa, Irakissa, Pakistanissa sekä Sudanissa, ne kaikkiko ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin? Ehkä vika on sittenkin teoriassa. Tätä yritän väittää kirjassani, Abdel-Samad selittää.
Mail online, 28.6. 2014: 'Infidels must wear red collars and shave heads': 'Nazi' vision of Muslim Britain from Imam...
Takkirauta, 2.7. 2014: Taaskin he tekevät sen jälleen itse

On mahdotonta, että jokin uskonto olisi vailla sairautta; jokainen uskonto on sairaus itsessään, joka huomataan siitä, että kaikki uskonnot kärsivät lahkoutumisesta. Jopa maltillisina pidetyt hindut ja buddhalaiset elävät pelkissä lahkoissaan, jotka vähimmillään estävät ihmistä toteuttamasta omaa persoonallisuuttaan ja pahimmillaan nuo uskonnot pakottavat ihmisen tappamaan muita ihmisiä, kuten tekee joka ikinen uskonto. On mahdotonta, että jonkin uskonnon lahkot olisivat vain maltillisia. Me tiedämme historiasta, että kaikki uskonnot ilman ensimmäistäkään poikkeusta ovat tuottaneet ääri-ilmiöitä.
Uskonto on puhtaimmillaan silloin, kun se on ääriuskonnollisuutta. Tästä ovat esimerkkeinä vaikkapa mormonismi, lestadiolaisuus tai vaikkapa isis-kalifaatti. Mitä maltillisempi sitä harhaoppisempi. Tämä johtuu siitä, että taivaaseen pyrkivät vain kiihkoilijat ja muut typerykset. Tästä syystä Suomikaan ei voi välttyä sellaisilta islamin uskonpesijöiltä, joiden mielestä maltilliset muslimit ovat uhka puhdasoppisuudelle, -- ja se pakottaa myös maltilliset muslimit omaksumaan puhtaamman uskonnon, eli tappamaan vääräuskoisia.
Uskonto pysyy maltillisena vain niin kauan, kun sen kannatus kansassa pysyy muutaman prosentin tasolla, mutta kun uskonnon kannatus nousee yli viiden prosentin, niin sellainen uskonto alkaa lahkoutumaan. Ja lahkoutuminen jatkuu niin kauan, kun uskonnon noudattajille ei aseteta maallisen lainsäädännän kautta rajoituksia.

Nyttemmin islamin kannatus Suomessa on juuri ylittämässä viisi prosenttia, joten me voimme havaita, että ns. suomalainen islam alkaa tuottamaan lahkolaisuutta. Eikä yksikään niistä lahkoista ole maltillista, koska kaikki uskonnot ilman mitään poikkeusta ovat itsessään pelkkää sairautta.

Kaikki uskonnot ovat kuin viiruksia. Jostain tietystä viiruksesta on olemassa lieviä muotoja, jotka aiheuttavat "vain" nuhaa, kun sen viiruksen äkäisemmät muodot ovat tappavia. Samoin siis uskonto itsessään aiheuttaa ihmisessä vähintäänkin nuhaa, eli estää ihmistä elämästä persoonallista elämää. Uskonnon lahkot ovat kaikki tyynni tappavia, jotka tappavat ihmisyyden täydellisesti saaden ihmisen zombimaiseen tilaan, missä hän ei tiedä elämästä yhtään mitään.

Tunnen tyyppejä, jotka ovat tulleet pakolaisina muslimimaista. Jostain minulle täysin järjettömästä syystä nuo pakolaiset edelleenkin kannattavat islamia. Jos heiltä kysyy, mikä sai heidät pakenemaan omasta kotimaastaan, niin he osaavat vain sanoa, että kun siellä tapellaan. Kun sitten kysyy, ketkä siellä tappelevat, tai mistä siellä tapellaan, niin vastaus on, että he eivät tiedä syytä siihen.
Tuo on täydellinen mallivastaus sellaiselta, joka ei halua tuntea totuutta. Psykologinen torjunta on tyypillistä kaikille uskoville, ja kaikkein eniten siitä kärsivät ns. maltilliset uskovaiset. Valheessa pitäytyvä ei tietysti pysty lukemaan edes lehtiä, joista selviäisi hetimmiten se, ketkä tappelevat muslimimaissa, ja ketkä aiheuttavat äärimmäisyyksiä länsimaissa

Olkaa siis täysin varmoja siitä, että Suomeen syntyy "suomalaisten" muslimien keskuudesta islamin erilaisia lahkoja, joista joka ikinen on rikos ihmisyyttä vastaan. HALLOO; että Suomen tulevat ääri-islamilaiset lahkot olisivat ymmärtäneet islamin väärin! Jo kristinuskonnon lahkoista me tiedetään se, että kaikkein oikeaoppisinta X-uskontoa noudattavat kaikkein radikaaleimmat --KOSKA joka ikinen uskonto on pelkkää typeryyttä! Mitä typerämpi ihminen sitä hurahtaneempi hän on. Viisas ei koske sormellakaan mihinkään uskontoon, ja viisas vaatii kaikkia uskontoja -ateismi mukaan lukien- lopetettavaksi koska muutoin ihmiskunta ei voi päästä eroon typeryydestä.

Olisihan se erinomaisen typerää kuvitella, että islam tuottaisi vain maltillisena pidettyä lahkolaisuutta. Sellainen olisi samaa kuin päänsä pistäminen pensaaseen ja sieltä huutaminen, että olet uskonnon vastainen.

Niin olenkin. Olen vastaan kaikkia uskontoja, mukaan lukien ateismi, joka on pahin kaikista, koska islamisaatioon vaaditaan hyväuskoisia hölmöjä, joista suurimmat ovat ateisteja ja muita viherpiipertäjiä.

Persoonallinen elämä antaa elinikäisen suojan kaikkia uskomuksia vastaan

Ei kommentteja: