perjantai 4. heinäkuuta 2014

Paratiisista karkaajat manalaan

Minne päätyvät ne, jotka karkaavat muslimien taivaasta?

TS, 4.7. 2014: Said Ahmed: Ongelmat Suomessa houkuttavat lähtemään Syyriaan
"– Olen muistuttanut heitä siitä, että paratiisiin ei mennä tällä tavalla. Olen tottunut sanomaan asiat suoraan."
-- US, 23.11. 2009: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas

Pitäisikö Said Ahmedin kertoa muslimeille, että Suomi on maailman parhaimpia maita muslimeille? Yksikään muslimivaltio ei ole 30 parhaimman maan joukossa. Jopa Israel on parempi paikka muslimeille kuin yksikään islamilainen valtio. Jos Said Ahmed oikeasti haluaisi sanoa asiat suoraan, niin miksi hän ei sitten kerro totuutta islamista, joka on noin niinku maailman persläpi!
IS, 13.6. 2014: Tutkimus: Suomi on maailman viidenneksi islamilaisin valtio

On se nyt yhtä saakelin tunarointia uskoa johonkin kivikautiseen hiekkadyynioppiin -- vielä senkin jälkeen, kun on itse paennut sen opin seurauksia tänne Pohjolan perukoille, jonka sekulaarinen arvomaailma hakkaa mennen tullen jokaisen uskonnon käytännön arvot.

Olen täysin varma, että pitkäaikaistyötön, asunnoton, kouluttautumaton, rikollinen tai päihdeongelmainen on huimasti paljon huonommassa asemassa missä tahansa uskonnollisessa valtiossa kuin mitä sen kaltaisten olot ovat täällä Suomessa, missä narkkaritkin saavat ilmaiseksi huumeensa ja asunnot ja ruuat ja kaikki! Ja millä xitun rahoille ne musut ovat sinne sotimaan lähteneet? Ettei vaan Suomen sosiaalihuolto ole maksanut uskonsoturien matkat ja varusteet? Vai uskooko joku, että ne kiihkoilijat siellä arabimaissa ottavat vastaan tyhjätaskuja?

Ongelmat muslimimaissa houkuttavat lähtemään Suomeen
Lopuksi: Voisiko Said Ahmed kertoa, mitä ovat ne muslimimaiden ongelmat, jotka houkuttavat muslimeja tulemaan tänne Suomeen? Vai onko niin, että Said Ahmed tyypilliseen vasuritapaan haluaa pitää vain Suomea ongelmana, eikä muslimien kotimaissa ole mitään sellaista ongelmaa, joka olisi syynä tänne tulemiseen. Kunhan vaan ilman mitään syytä päätitte tulle tänne kertomaan, miten Suomi on koko maailman ongelmallisin paikka, kun täällä ei tapeta alkoholin juojiakaan?

Miksi Ahmed julistaa vähintään rivien välissä ihmisille mielikuvaa, että Suomi on aiheuttanut muslimeille ongelmia, kuten päihteiden käyttöä, asunnottomuutta, työttömyyttä? Johtuuko se kenties siitä, että muslimimaissahan ei tunnetusti ole esimerkiksi alkoholisteja, koska alkoholin käyttäjät teloitetaan sielläpäin? Voisivatko muslimit harkita, että jonakin päivänä lähtisitte takaisin kotimaahanne parantamaan ensin sitä ennen kuin alatte mestaroimaan suomalaisia?

UPDATE, 17.7. 2014:
Uusimman tieteen mukaan ihmiset hakeutuvat geneettisten sukulaistensa luokse
US, 17.7. 2014: Tutkimus: Ihmiset keräävät ympärilleen tietyn tyyppisiä ystäviä

Ei kommentteja: