keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ruotsalaiset haluavat lopettaa Stanfordin vankilakokeen

US-blogi, 20.11. 2011: Naisten alistettu asema uskonnoissa johtuu kielestä
Jälleen Ruotsissa nousi esille ruotsin kielen sukupuolittuneisuus. Monet ruotsalaiset ovat ymmärtäneet sen, että sukupuolta tarvitaan vain lisääntymiseen ja myös sen, että sukupuolittunut kieli ei salli naisille vapautta, koska sukupuolittunut pronomini periytyy suoraan ihmisen eläinmenneisyydestä, missä miehet murahtelivat hieman eri tavalla reiällisille ihmisille kuin tapillisille.

Linkeistä näkyy, että olen itse ollut jokseenkin aktiivinen nettailija kielen sukupuolikysymyksissä. Ajatukseni siitä on, että Suomen parhaus johtuu suureksi osaksi Suomen kielen sukupuolineutraaliudesta. Ja että suomalaisille ei kehittynyt erillistä pronominiä naisia tarkoittamaan, koska Suomen kylmässä ilmastossa ei yksinkertaisesti ollut varaa jättää reiällisiä ihmisiä leirinuotion ulkopuolelle, kuten tapahtui kaikissa muissa kieliperheissä, josta uskonnot johtuvatkin
-- Lämpimien maiden tapillisten oli helppoa alkaa pitämään naisia alempiarvoisia, koska tapillisilla oli naisia varten ihan oma pronomininsäkin, ja se johti lopulta siihen, että miehet keksivät naisten alistamisen olevan Jumalan tahto. Kyseessä on Stanfordin vankilakokeen kaltainen valtapeli:

Stanfordin vankilakokeessa tietty määrä ns. normaaleja ihmisiä jaettiin puoliksi vankeihin ja vartijoihin. Ja vartijat olivat kielen mukaan parempia ihmisiä, joten siksi vartijoiksi arvotut alkoivat käyttäytymään erittäin brutaalisti vangeiksi arvottuja kohtaan.

Kun kyseistä koetta ajattelee syvällisesti ja vertaa sitä ihmiskuntaan, niin huomaa välittömästi, että ihmiskunnan yksilöt ovat sattumanvaraisesti jaettu kahtia: Tapillisiin vartijoihin ja reiällisiin vankeihin.
Han=Vakt, Hon=Fången, Hen=Människa
Miehet kohtelevat naisia täysin älyttömästi vain siksi, koska miehet pitävät kielen sukupuolittuneisuutta Jumalan tahtona, ja juuri siksi kaikki uskonnot ovat äärimmäisen seksistisiä ja naisia alistavia. Ja erityisesti miehet haluavat vartijoida naisia, eli miehen pronomini on vartija-sanan synonyymi.

Esimerkki siitä, että mies uskoo olevansa Vanginvartija ja näkee naiset vankeina:
IL, 29.7. 2014: Turkin varapääministeri: "Naisten ei tulisi nauraa julkisesti"

Ihmiskunnassa on ollut vankilakoe meneillään kymmeniä tuhansia vuosia. Olen todella iloinen siitä, että maailmassa alkaa näkymään suomettuminen, ja koska Pohjola on kaikessa maailman paras, niin on vain luonnollista, että sukupuolineutraalius alkaa Pohjolasta.

Onneksi olkoon Ruotsi - Grattis Sverige

PS. Tämä Ruotsin "hen" ei lupaa hyvää uskoville, varsinkaan muslimeille ja feministeille.

(Tällaisia ajatuksia voidaan esittää vain sukupuolineutraalilla kielellä. Sukupuolittuneet kielet ovat vammaisia kieliä, joita aivoissa pyörittämällä ei saada aikaan muuta kuin munakkaita uskontoja.)

HS, 30.7. 2014: Professori: Hen-pronomini uhkaa feministien tekemää työtä Ruotsissa
AftonBladet, 29.7. 2014: Hen kommer med i SAOL
US, 30.7. 2014: Han ja hon historiaan? – Ruotsalainen voi nyt sanoa ”hen”.
Tässä suomalaiset ovat svea-mamman edellä
US-blogi, 29.3. 2012: Ruotsin kieleen kriittinen päivitys

Suomi24, 29.3. 2012: Ruotsalaiset kääntävät nettisivuja sukupuolineutraaleiksi!
DN.se, 27.3. 2012: Med ”Henerator” kan du surfa könsneutralt
The Local, 29.3. 2012: Swedes launch 'sexless' web search tool
Blogi, 01.4. 2012: Munakas sukupuolineutraali kieli
Blogi, 11.1. 2013: Sukupuoli ihmisen ominaisuus ei-olemus
Blogi, 11.7. 2011: Sukupuolineutraali yhteiskunta
Blogi, 30.1. 2011: Sukupuolineutraali maailma
Blogi, 01.2. 2011: Looginen suomen kieli
Blogi, 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho

Ei kommentteja: