torstai 4. joulukuuta 2014

Eroa homokauhuisesta islamista-sivusto

Tämän kristillisyyden vastaisen toiminnan aikana maahamme on vaadittu lisää erittäin homokielteisiä maahanmuuttajia. Alastomuutta häpeävien homokammoisten islamistien maahan vyöry on jatkunut katkeamattomana kaiken sen aikaa, mitä ateistit ovat agitoineet kirkkoa vastaan. Ja maahamme ovat vaatineet homokammoisia muslimeja kaikkein äänekkäimmin juuri ne, jotka himoitsevat kirkon tuhoamista.

Vuoden kummallisin uutinen otsikoinnin suhteen:
Turkulainen 23.10.2014: Maahanmuuttajat käyvät rippikoulua Mikaelinkirkossa
"– Ikävää on se, että jos muslimi on kääntynyt kristinuskoon, hänen vakaumuksensa kyseenalaistetaan."
Tuo Turkulaisessa oleva juttu todistaa kiistattomasti, että suvaitsevaiset eivät halua muslimien luopuvan uskonnostaan, koska suvaitsevaiset ns. homofiliassaan pyrkivät kaikin tavoin vain kirkon ja suomalaisuuden tuhoamiseen. Suvaitsevaisille se ei sovin ensinkään, että maahanmuuttajat omaksuisivat suomalaisuuden, koska suomalaisuuden omaksunut maahanmuuttaja ei tarvitse suvaitsevaisia eikä siten suvaitsevaiset ansaitse sellaisilla, jotka ovat onnistuneet pääsemään suvaitsevaisten pienisilmäisestä kuolemanverkosta läpi.

Yksikään muslimi ei ole eronnut islamista suvaitsevaisten kirkon vastaisuuden takia, eikä yksikään ateisti ole tehnyt mitään sellaista sivua, jonka kautta muslimi voisi erota homokammoisesta islamista parilla klikkauksella.

Ateistit eivät edes ole ehdottaneet muslimeille islamista eroamista, vaikka juuri islam tappaa ihmisiä heidän ominaisuuksien ja käytösten takia - jättäen eloon vain niitä, jotka ovat kaikkein pelokkaimpia, -- tottelevat kivikautista kirjaa sokeasti-- jolloin islamisteista jalostuu sukupolvi sukupolvelta entistäkin homokammoisempaa väkeä:
Youtubesta bongattua viisaan arabin puhetta muslimeista:
Islamic cleric : Muslims are lazy, what?
Aviden.dk, 20.11. 2011: Fætter-kusine ægteskaber fylder specialskoler

Koska suvaitsevaisten ja ateistien logiikka pettää pahemman kerran, niin tässä on jokaisen muslimin toivesivu, jonka kautta voit erota islamista ja sen inhottavasta suvaitsemattomuudesta ateisteja vastaan: Eroa islamista-sivu

Ei kommentteja: