torstai 18. joulukuuta 2014

Suvaitsevaisten elanto tulee Impivaarasta

Suvaitsevaiset ja muut mokuttajat itkevät, että Suomen pitää jättää impivaaralaisuus taakseen, eikä sinne sellaiseen Vaaraan missään tapauksessa saa palata. Nooh. Katsotaan asiaa rehellisesti:

Otetaan suvaitsevaisilta pois kaikki se, mikä on Suomen impivaaralaisuuden ansiota, niin täällä ei olisi yhtään suvaitsevaista kuppaamassa toimeentuloaan loiseläjänä. Samalla vapautuisi kymmeniä tuhansia suomensyntyisiä ihmisiä rehellisten yritysten työvoimareserviin.
Esimerkiksi RAY (RahaAutomaattiYhdistys) on puhtaasti impivaaralainen keksintö, jollaista ei sellaisenaan tavata sen koommin muissa länsimaissa kuin kehitysmaissakaan.

Somalia takaisin Impivaaraan
Ehdotan, että RAY lopetetaan, -- tai toinen vaihtoehto on, että suvikset lähtevät Somaliaan ja perustavat sinne pelimonopolin, jonka toiminnalla he sitten kuppaisivat peliriippuvaisia somaleita, niin ei tarvitsisi suvaita suomalaisten peliriippuvaisten selkänahalla.

YLE, 18.12. 2014: RAY jakaa rahaa uusin perustein
Blogi, 13.7. 2011: Suomen kaikki unelma-ammatit

PS. Kaikki se on impivaaraa, joka on mahdollistanut ihmisten suvaitsevaisen elämän. Täällä ei olisi yhden yhtäkään suvaitsevaista, jos edelleen eläisimme Suomen nousukautta, eli impivaaraa. Se tosiasia, että Suomi menee alas päin, todistaa kiistattomasti, että suvaitsevaisille ei ole minkäänlaista reaalista ideaa, miten maailmassamme voitaisiin elää tulevaisuus huomioiden.

Jokainen älyllinen ihminen ymmärtää itsestään, että toisten kansojen elämään ei tule sekaantua, eikä vasiten ketään toista ryhmää tule millään tavoin auttaa, koska auttaminen on aina todiste yli-ihmisyydestä, joka asettaa autettavan älyttömään tilaan.
Tasa-arvon käsite vaatii, että ihmisen on uskottava jokaisen ihmisen olevan kykenevä selviytymään omilla aivoillaan. Jos niin ei ole, niin autettavaa ei missään tapauksessa tule pitää tasa-arvoisena.

UPDATE: (Hyvin on tärkeä)
Onneksi meillä on RAY, jolle Suomen valtio on antanut tehtäväksi "auttaa" tulvaa...
Ilman RAYta suvikset joutuisivat laittamaan budjettiin omat palkkansa, jolloin meillä olisi asiat kohta puoliin kuten Ruotsissa:
Sikolätti, 19.12. 2014: Maahanmuutto työllistää – Virasto palkkaa tuhat uutta työntekijää

Kun Suomi joutuu luopumaan pelimonopolistaan parin vuoden sisällä, niin suvikset ja muut vassarit joutuvat olemaan eksyksissä vähintään seuraaviin vaaleihin saakka, kunnes he saavat sidottua omat etuoikeutensa (palkkansa, kulukorvauksensa ja muut lisät) budjettiin.... jos kansa suo.Ei kommentteja: