tiistai 16. joulukuuta 2014

Lukutaidoton Adidas

Adidaksen väki on selvästi luku- ja kirjoitustaidonta. Se ei pysty erottamaan lukua kolme luvusta neljä. Ajatelkaa, jos Adidas-kengässä olisi luku kolme ja sitten joku tekee kengän, johon olisi laitettu luku neljä, niin Adidas haastaisi kengän tekijän oikeuteen, koska kolmosen ja nelosen väliin ei mahdu yhtään kokonaislukua.
IS, 16.12. 2014: Suomalainen perheyritys konkurssiin raitojen takia - Nyt puhuu Adidas: ”Ei voi hyväksyä”

On vallan mainiota, että tavaramerkki on vain summittainen. Kun oikeus on antanut kolmelle raidalla tavaramerkin, niin samalla oikeus on antanut samalle hakijalle tavaramerkin myös kaikkiin muihin viivoihin. Ilmeisesti viivan värilläkään ei ole merkitystä, eli Adidaksen väki on numerosokeuden lisäksi värisokeita.
Adidaksen raidat loivat maailmaan lumeraitoja, joita näkevät vain numerosokeat

Tää numerosokeus koskee ilmiselvästi myös tuomareita, koska hekään eivät pysty näkemään kuin kolme raitaa siinä, missä täysin selvästi näkyy neljä raitaa.

Auta armias, jos joku hakisi ympyriäisen tavaramerkin, niin silloin kananmuniakaan kukaan ei saisi tehdä, koska se muistuttaisi numerosokeiden mielestä ympyrää.

1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tämäkin tapaus vahvistaa sitä havaintoa, että Suomessa kaikki virkamiehet ovat liittoutuneet tavallisia suomalaisia kansalaisia vastaan.