lauantai 27. joulukuuta 2014

Lend-Lease--Ryssa isottelee pienuuttaan

Venäjä isottelee, koska sillä on alemmuuskompleksi. Ilman USAn apua Neuvostoliitto olisi tuhottu jo 1944. Se oli USAn apu, joka mahdollisti Neuvostoliiton pommitukset Suomeen, ja jonka varassa Neuvostoliitto varasti mm. Karjalan, sekä tuhosi oman kansansa parhaimmat geenit jättäen jälkeensä valtavasti geneettistä tyhmyyttä.
(Suomen PISA-menestystä voi selittää myös se, että suomalaiset eivät ole harrastaneet kansanmurhia, jolloin täällä ei ole tuhottu kansan parhaimmistoa samalla innokkuudella kuten inkvisiittorinen katolilaisuus tai kommunismi tai islam on tehnyt. Kansa, joka on kerran sortunut oman kansansa murhaamiseen, on sen jälkeen entistäkin alttiimpi samanlaiseen toimintaan sekä uhoamaan muulle maailmalle. Nöyryys on viisautta.
IL, 27.12. 2014: Suomi taas maailman vakain valtio - yksin huipulla!
Blogi, 23.4. 2013: Kansojen vertailua-Suomi paras maa)

Neuvostoliitto sai aivan käsittämättömästi sotakalustoa USAsta (Wikipedia):
Lend–Lease-tuotteet Neuvostoliitolle 1941–1945 (taulukko[3])
määrätuote
375 833kuorma-autoa
51 503jeeppiä
35 170moottoripyörää
8 075traktoria
7 053panssarivaunua
14 795lentokonetta
1 900höyryveturia
66dieselveturia
9 920rautatievaunua
1 000tasovaunua
120tankinkuljetusvaunua
4 478 116tn ruokatarvikkeita
2 670 371tn öljytuotteita
185 000kenttäpuhelinta
1 100 000km kaapelia
2 300 000tn terästä
229 000tn alumiinia

Tuon avun määrän ymmärtäen  jokainen voi tajuta, että Venäjä ei tajua olevansa kaikessa kiitollisuuden velassa Lännelle. Vähintä, mitä Putin ja putin-jengi voisivat nyt tehdä oman olemassaolonsa kiitokseksi olisi Karjalan välitön palautus Suomelle.

Maailma olisi nyt paljon parempi, jos USA ei olisi mennyt auttamaan Neuvostoliittoa. Hitler olisi tuhonnut kommunistit mukaan lukien Stalinin, -- mutta jättänyt eloon ne 30 miljoonaa ajattelevaa ihmistä, joiden ajatukset eivät miellyttäneet Stalinia, jolloin Venäjän väestö olisi nyttemmin pari kolmekymmentä IQ-astetta älykkäämpi.

Mielipuoliset ideologiat ja uskonnot tuppaavat aina tuhoamaan väestön parhaimpia geenejä jättäen eloon vain pelkureita ja muita tyhmiä. Voisin jopa todeta, että itse Putinkin kärsii geneettistä vajavuutta, jonka sai aikaan Stalin, joka tuhosi pelkästään terveitä ja älykkäitä; Suuri osa Venäjän nykyasukkaista on niiden perillisiä, jotka eivät ole uskaltaneet itse ajatella. Sama pätee erityisesti muslimeihin.

Toisaalta Lännen liittoutuma olisi silti voittanut lännestä päin Saksan ilman NL:n "apuakin", mutta pari kolme vuotta myöhemmin, jolloin kommunismi olisi jo ollut tuhottu, eikä Suomi olisi joutunut Neuvostoliiton hännystelijäksi. Onhan USA sotinut nyt jo yli kymmenen vuotta pelkästään Afganistanissa, joten seitsemän vuotta maailmansotaa ei olisi ollut kovin paljoa... Vietnamin (täysin turha) sotakin otti USAlta kauemmin kuin WW2.

USA on tuottanut suunnattomasti tuhoa tähän maailmaan. Jos vain se olisi jättänyt Vietnaminkin rauhaan, niin se maa ei olisi koskaan päätynyt kommunismiin. Ja jos USA olisi antanut Saddamin hallita, niin meillä ei olisi mitään islamistihihhuleitakaan, koska pelkurimainen islam voi pysyä kurissa vain rautaisella otteella, jolla arabidiktaattorit sitä olivat hallinneet. Google auttaa

Pelkoon perustuvat ideologiat ovat äärimmäisen tuhoisia, koska niillä ei ole mitään mahdollisuutta järjelliseen toimintaan. Sekä kommunismi että islam menestyvät vain pelon ja uhkailun avulla.
Kristitty maailma pääsi valistuksen kautta irti hirmu-uskonnon kahleistaan, mutta kommunismi ja islam eivät ole koskaan pystyneet valistuneeseen ajatteluun, ja juuri siksi valistuneiden ihmisten ei pitäisi millään tavoin tukea niitä. Lue lisää:
Kumitonttu, 27.12. 2014: Hesari: Islam on tulevaisuus

Kommunismi ja islam ovat kuin kuin syntymävammaisia, mutantteja, jotka eivät eläisi hetkeäkään ilman muiden apua. Islam nousee, koska Lännessä on miljoonittain typeryksiä, jotka tunteellisina hölmöinä vammaisen liberaali-ideologiansa hullaannuttamina tukevat sitä.
Ei pidä kuvitella, että kaikki ideologiat olisivat itsessään elinkelpoisia, terveitä.

Ihmiskunta ei ansaitse vielä tuhansiin vuosiin vapautta, vaan jokainen ihminen tulee kasvattaa kurilla ja Herran nuhteeseen, koska sivistys ei koskaan ole geneettistä, vaan opittua, eikä kukaan voi oppia sivistystä "eläimellisen" vapauden kautta.

YLE, 10.12. 2014: Stalinin varjossa
YLE, 24.10. 2014: Historia: Stalin, verinen tyranni

Esimerkki kurin positiivisesta voimasta: YLE, 18.12. 2014:
Yläkoulu kiristi rangaistuksia tupakoinnista – ei käryjä pian 3 vuoteen

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...


Naapurit ovat haudanneet syvälle tiedon avun määrästä. Kansa ei tiedä, mutta tietääkö Putinkaan enää. Kaiken laista harmia heistä kuitenkin on luvassa jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Blogisti toteaa kirkkain silmin, ettei meillä Suomessa ole tapahtunut kansanmurhia!
Mihin on unohtunut kansalaissotamme, jonka haavoja on nuoltu näihin päiviin saakka?! Tämän kansan toteuttamien kosto- ja rangaistustoimenpiteiden raakuutta on taivasteltu myöhemmin muuallakin Euroopassa. Ei pidä unohtaa!

Kati Sinenmaa kirjoitti...

Niinpä. Kommunistit yrittivät pystyttää tänne kommunistisen hallinnon, mutta siinä he eivät onnistuneet, joka on näin jälkikäteen katsoen ollut Suomelle siunaukseksi.

Voi vain kuvitella, mitä Suomen parhaimmistolle olisi tapahtunut, jos kommaerit olisivat päässeet valtaan. Silloin täällä olisi tehty samaa, mitä Stalin teki Venäjän parhaimmistolle.

Suomen Pisa-menestyskin perustuu siihen, että täällä eivät diktaattoriset voimat ole murhanneet ja tuhonneet hyviä ihmisiä.