sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Uskonto ja Jumala ovat ekslusiivisia

Hyvää Pääsiäispäivää kaikille sen mukaan, mikä on järjen vastaanottokyky.

Uskonto estää ihmiseltä Jumalan. Uskonnollinen ihminen  on sokea jumalallisille ilmiöille. Ilman uskontoa tai siihen verrattavaa ideologiaa (kuten ateismi tai muu semmonen tiedeuskonto) ihminen olisi hermostollisten ominaisuuksiensa kautta suorassa yhteydessä elämään.

Ihmisen ominaisuudet ovat peräisin Jumalasta. Mutta, uskonnot taasen kieltävät ihmistä käyttämästä ominaisuuksiaan todellisuuden ajattelemiseen, koska ihmisen ominaisuuksilla on ikävä taipumus ohittaa uskonnolliset muotoseikat aina, kun mahdollista. Järkeily tappaa uskonnollisuuden niin kirkossa kuin moskeijassakin, puhumattakaan teoreettisen fysiikan laitoksesta.

Uskonnollisuutta ylläpidetään järjettömyydellä. Sanoihan se Halla-ahon tuominnut tuomarikin, ettei uskonnollisissa kysymyksissä ole sijaa järjelle ja juuri siksi tuomari ei voinut mitään muuta kuin tehdä järjettömän tuomion, koska aivopestyt tuomarit vaativat järjettömästi, että maahanmuuttajien pitää saada elää oman maansa "impivaarassa".

Katos, kuinka Kuukkeli auttaa paremmin kuin koraani: Logiikalla tai niin sanotuilla järkiperusteluilla ei tämän vuoksi ole todellista merkitystä uskonnollisista kysymyksistä käytävässä keskustelussa.

Kun ihminen on kohdakkain oman kohtalonsa kanssa, niin sinä hetkenä kaikki uskonnolliset (kuten myös ateistiset) asiat ovat täysin mitään sanomatonta paskaa. Tästä huomataan, että ihmiskunta tuhlaa suunnattomasti voimavarojaan pitääksen yllä harhakuvia todellisuudesta. Väitän, että ateistit ja muut uskovaiset eivät eläessään ole kohdanneet todellisuutta -- koska todellisuuden voi kohdata vain omien ominaisuuksien kautta, johon ei kuulu niiden ominaisuuksien valjastaminen ideologisiin suitsiin.

Omaehtoinen järkeily ilman minkäänlaista uskomussysteemiä saa aikaan todellisuuden.

Ainoaa oikeaa Jumalan palvelusta voi tehdä vain järjellisesti. Kirkoissa, synagookeissa, moskeijoissa hoilaaminen on irvikuva siitä ihmisyydestä, joihin Luoja on meidät luonut.
IS, 5.4. 2015: Palokuntanuorten kalustossa oli puutteita: Saku, 35, osti paloauton omilla rahoilla

Ei kommentteja: